Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:ktoś zamawiał biegunkę? mnie nawet łykanie żelaza nie pomaga
4 dzień latam do kibla jak głupia!
czy to mija? czy to tak już aż do porodu?
3 tygodnie z biegunka? kuźwa przecież po porodzie to ja będę musiała tyć zamiast sie odchudzać!
Odstaw wreszcie te czopki:PAnka1501, Aguś86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Mnie nic nie bolalo ostatnio ale dzis mam kryzys, uczucie od rana jak na @, bol krzyza ehhh. Dobrze, ze mama przyjechala do Poli i moge polezec.
Amy przenosisz do kwietnia pewniesraczka Cie wykonczy, bedziesz chudsza niz przed ciaza
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie. Podnioslo mnie trochę na duchu. Przy karmieniu była taka fajna babka z poradni laktacyjnej i w końcu nam się udało, maly troszkę ssal cyca. Niedługo, ze 3 minutki ale zawsze. Pierwszy raz.
Okazuje się, ze z nim ćwiczy żeby jezyk wystawiał a ja mam mu dziaselka masowac.Dała mi wiarę, że się nauczymy.
Agus, za pierwszym razem dostał siare z kieliszka, za drugim strzykawka a później już butla. Ciągnął ładnie, tylko wczoraj i dziś jakby słabiej, ale możliwe, ze to przez tą żółtaczkę.
Lwica, dobre wieści z wizyty. Ciśnienie super.Anka widzę próbujesz przetrzymac rozwarcie.
hwesta, mimka84, Lali, maggie86, Aguś86, Eweliśka, Bambi85, KasiaKwiatek, Murraya, Lwica, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Shimmer a te musujące cuda to na receptę? I jaka jest ich magiczna nazwa?
Edit. Bez recepty są ale patrzę, że niestety są drogieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 14:20
mimka84 lubi tę wiadomość