X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jak odejdą wody, to brzuch mocno zmienia kształt? Jest to jakoś widoczne?

Aguś86 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak MlodaDama z cisnieniem? Mam nadzieje, ze sie unormowalo.

Ewelcia lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GOSHA ja mam ambitny plan aby zrobić dzis pierogi ale jak to wyjdzie w praniu to nie wiem...ale mam na nie smaka -ostatnio KRYSTI pisała coś o nich i teraz mi sie śnią :)))

Gosha lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia widzisz co człek to opinia :P Ja też o Zofii słyszałam same dobre rzeczy i byłam na nią zdecydowana dopóki nie trafiłam tam na IP. Wiem że IP a oddział położniczy to dwie różne sprawy ale wiesz jak Cię pielęgniarka wita teksem "A dlaczego Pani przyjechała tu a nie do szpitala gdzie pracuje Pani lekarz?" co to za różnica? Potrzebowałam pomocy to jadę tam gdzie bliżej! Pomijam już resztę tego jak mnie tam potraktowali :/

Ale... poza moim przypadkiem i tej mojej koleżanki to na prawdę o Zofii są dobre opinie więc... :) Nie stresuj się tym co napisałam :*

• Lwica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    O jeszcze wam napisze ze mam srake troche przed jutrzejsza wizyta w szpitalu... Bez sensu, zeby sie stresowac wizytami, badaniami itp itd :( cały czas mysle co ze mna zrobią, łooo matko, przynajmniej jest powód do próby depilacji tam i ówdzie ;)

Przepraszam ze polubiłam -przeczytałam wstęp ze masz sraczke i sobie pomyslałam uhuhuhu to chyba dobrze a pozniej doczytałam ze sie boisz...:((

3mam kciuki aby było ok na badaniach xxxx

Gosha lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ja też się każdą wizytą denerwuję. A za Ciebie kochana będę trzymać kciuki :)

Gosha lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    a wogole z zakupowych rzeczy,to zamowilam lakiery sally hansen miracle gel i bede je testowac, dwa kolory poki co i top, niby opinie na blogach maja dobre, dzis powinny byc, to pomaluje pazury i zobaczymy ile wytrzyma... zawsze robilam hybryde , a teraz nie maluje od kilku miesiecy wcale, bo strasznie odpryskuja mi lakiery

z sally hansen dla mnie najlepsze są xtreme wear
    zawsze zamaiwam w tym sklepie
    http://kosmetykizameryki.pl/index.php?action=szukaj&szukaj=sally+hansen

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:

U mnie wcale różnicy nie było. Dopiero jak dziecko wyszło

maggie86 lubi tę wiadomość

• NY Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    NY dam znac :) jak wytrzyma 5 dni na moich paznokciach to bedzie moj idealny lakier :D
    a gdzie zamawiałaś ? bo w rossmanie są jakoś po 35 zł o ile pamiętam :) jakie kolorki masz ? mi się hybrydy kiedyś trzymały 2 dni bo mam tak giętkie i miękkie paznokcie ;) więc nie wiem czy jest sens inwestować w to ;)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wizytach ostatnio wymiotuje i slabne. Nie wiem czy to ucisk od lezenia na plecach (ale wydaje mi sie, ze bez przesady... nie mogl mi zbadac szyjki usg bo znow zaslablam i wymiotowalam) czy to raczej stres tak mi sie objawia...Ale generalnie nie czuje stresu

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sraczki nie mam i ogólnie czuję się ciężko. Małą sraczką nie pogardzę.

Jutro wizyta, ciągle o tm myślę, w sumie nie wiem po co - co ma być to będzie, a ja głupia przeżywam. No i rano depilacja, trymerowanie boberka, mycie włosów - jakoś ten czas zleci. Ale dziś pewnie nocka zarwana, bo będę gUpia myśleć

Lwica, mimka84 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mam utwardzasz seche vite to mi się nawet najchooyowsze lakiery za 3 zł trzymają koło tygodnia :) tylko w ciąży go nie można używać ale jak tylko Bacha wyjdzie :D

hwesta, NY, mimka84 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jem zupe ogorkowa i zaraz pewnie bede miala zemste Małej w postaci kopniaków za kwaśne :P musze wogole poczytac o karmieniu, co wolno jesc, a czego nalezy unikac :) bo nic nie wiem na ten temat

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWELCIA też słyszałam o tej, że na IP różnie bywa. Nawet jak jedzie się już na poród a nie ma się wykupionej położnej to na IP pielęgniarki są chamskie :/ Leję na nie ciepłym moczem :P Mój lekarz przyjmuje tylko prywatnie, a ja prywatnie rodzić nie będę :P

Ewelcia lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILOE o której masz wizytę?
    Ja o 13 mam sie wstawić w szpitalu.
    Dzieki babki za kciuki, jutro trzymajcie :)

MALINKA daj znaka co i jak :*
    IDA czekam na fotkę Frania :)

hwesta, lysinka, Lwica lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Mialam cytować a polubiłam ;) No brzuch mi opadł i był taki hmm bardziej miękki i pomarszczony, ale mi odeszły prawie wszystkie.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez mam pytanie: czy odejscie wod plodowych boli? :P

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Jem zupe ogorkowa i zaraz pewnie bede miala zemste Małej w postaci kopniaków za kwaśne :P musze wogole poczytac o karmieniu, co wolno jesc, a czego nalezy unikac :) bo nic nie wiem na ten temat

Wczoraj miałam spotkanie z położna laktacyjną,
    powiedziała nam że wg najnowszych badań wolno nam wszystko, że to co mamy babcie mówią to stare mity...że np. cytrusy można jeść.
    i jeszcze dała ksiażke z informacjami że wg najnowszych zaleceń laktacyjnych matki karmiące piersią nie powinny stosowac diet eliminacyjnych.
    Niestety piramida żywieniowa która jest w tej książce nic nie wspomina o czekoladzie:P więc się trzeba teraz nażreć do syta chyba...

hwesta, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    To ja tez mam pytanie: czy odejscie wod plodowych boli? :P
    Nie boli. Czujesz takie pyk i plum ;) Jakbys sikala a nie mozesz przestac ;)

Amy_, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:10

Lwica, Bambi85 lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
‹‹ 3296 3297 3298 3299 3300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ