X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jak odejdą wody, to brzuch mocno zmienia kształt? Jest to jakoś widoczne?

Aguś86 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak MlodaDama z cisnieniem? Mam nadzieje, ze sie unormowalo.

Ewelcia lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GOSHA ja mam ambitny plan aby zrobić dzis pierogi ale jak to wyjdzie w praniu to nie wiem...ale mam na nie smaka -ostatnio KRYSTI pisała coś o nich i teraz mi sie śnią :)))

Gosha lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia widzisz co człek to opinia :P Ja też o Zofii słyszałam same dobre rzeczy i byłam na nią zdecydowana dopóki nie trafiłam tam na IP. Wiem że IP a oddział położniczy to dwie różne sprawy ale wiesz jak Cię pielęgniarka wita teksem "A dlaczego Pani przyjechała tu a nie do szpitala gdzie pracuje Pani lekarz?" co to za różnica? Potrzebowałam pomocy to jadę tam gdzie bliżej! Pomijam już resztę tego jak mnie tam potraktowali :/

Ale... poza moim przypadkiem i tej mojej koleżanki to na prawdę o Zofii są dobre opinie więc... :) Nie stresuj się tym co napisałam :*

• Lwica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    O jeszcze wam napisze ze mam srake troche przed jutrzejsza wizyta w szpitalu... Bez sensu, zeby sie stresowac wizytami, badaniami itp itd :( cały czas mysle co ze mna zrobią, łooo matko, przynajmniej jest powód do próby depilacji tam i ówdzie ;)

Przepraszam ze polubiłam -przeczytałam wstęp ze masz sraczke i sobie pomyslałam uhuhuhu to chyba dobrze a pozniej doczytałam ze sie boisz...:((

3mam kciuki aby było ok na badaniach xxxx

Gosha lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ja też się każdą wizytą denerwuję. A za Ciebie kochana będę trzymać kciuki :)

Gosha lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    a wogole z zakupowych rzeczy,to zamowilam lakiery sally hansen miracle gel i bede je testowac, dwa kolory poki co i top, niby opinie na blogach maja dobre, dzis powinny byc, to pomaluje pazury i zobaczymy ile wytrzyma... zawsze robilam hybryde , a teraz nie maluje od kilku miesiecy wcale, bo strasznie odpryskuja mi lakiery

z sally hansen dla mnie najlepsze są xtreme wear
    zawsze zamaiwam w tym sklepie
    http://kosmetykizameryki.pl/index.php?action=szukaj&szukaj=sally+hansen

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:

U mnie wcale różnicy nie było. Dopiero jak dziecko wyszło

maggie86 lubi tę wiadomość

• NY Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    NY dam znac :) jak wytrzyma 5 dni na moich paznokciach to bedzie moj idealny lakier :D
    a gdzie zamawiałaś ? bo w rossmanie są jakoś po 35 zł o ile pamiętam :) jakie kolorki masz ? mi się hybrydy kiedyś trzymały 2 dni bo mam tak giętkie i miękkie paznokcie ;) więc nie wiem czy jest sens inwestować w to ;)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wizytach ostatnio wymiotuje i slabne. Nie wiem czy to ucisk od lezenia na plecach (ale wydaje mi sie, ze bez przesady... nie mogl mi zbadac szyjki usg bo znow zaslablam i wymiotowalam) czy to raczej stres tak mi sie objawia...Ale generalnie nie czuje stresu

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sraczki nie mam i ogólnie czuję się ciężko. Małą sraczką nie pogardzę.

Jutro wizyta, ciągle o tm myślę, w sumie nie wiem po co - co ma być to będzie, a ja głupia przeżywam. No i rano depilacja, trymerowanie boberka, mycie włosów - jakoś ten czas zleci. Ale dziś pewnie nocka zarwana, bo będę gUpia myśleć

Lwica, mimka84 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mam utwardzasz seche vite to mi się nawet najchooyowsze lakiery za 3 zł trzymają koło tygodnia :) tylko w ciąży go nie można używać ale jak tylko Bacha wyjdzie :D

hwesta, NY, mimka84 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jem zupe ogorkowa i zaraz pewnie bede miala zemste Małej w postaci kopniaków za kwaśne :P musze wogole poczytac o karmieniu, co wolno jesc, a czego nalezy unikac :) bo nic nie wiem na ten temat

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWELCIA też słyszałam o tej, że na IP różnie bywa. Nawet jak jedzie się już na poród a nie ma się wykupionej położnej to na IP pielęgniarki są chamskie :/ Leję na nie ciepłym moczem :P Mój lekarz przyjmuje tylko prywatnie, a ja prywatnie rodzić nie będę :P

Ewelcia lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILOE o której masz wizytę?
    Ja o 13 mam sie wstawić w szpitalu.
    Dzieki babki za kciuki, jutro trzymajcie :)

MALINKA daj znaka co i jak :*
    IDA czekam na fotkę Frania :)

hwesta, lysinka, Lwica lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Mialam cytować a polubiłam ;) No brzuch mi opadł i był taki hmm bardziej miękki i pomarszczony, ale mi odeszły prawie wszystkie.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez mam pytanie: czy odejscie wod plodowych boli? :P

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Jem zupe ogorkowa i zaraz pewnie bede miala zemste Małej w postaci kopniaków za kwaśne :P musze wogole poczytac o karmieniu, co wolno jesc, a czego nalezy unikac :) bo nic nie wiem na ten temat

Wczoraj miałam spotkanie z położna laktacyjną,
    powiedziała nam że wg najnowszych badań wolno nam wszystko, że to co mamy babcie mówią to stare mity...że np. cytrusy można jeść.
    i jeszcze dała ksiażke z informacjami że wg najnowszych zaleceń laktacyjnych matki karmiące piersią nie powinny stosowac diet eliminacyjnych.
    Niestety piramida żywieniowa która jest w tej książce nic nie wspomina o czekoladzie:P więc się trzeba teraz nażreć do syta chyba...

hwesta, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    To ja tez mam pytanie: czy odejscie wod plodowych boli? :P
    Nie boli. Czujesz takie pyk i plum ;) Jakbys sikala a nie mozesz przestac ;)

Amy_, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:10

Lwica, Bambi85 lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
‹‹ 3296 3297 3298 3299 3300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ