Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo nawet dobrze, ze nie mozna... Dupki nam nie utyja
Ja i tak przez ta cukrzyce ciazowa calkowicie w zasadzie zrezygnowalam ze slodkosci, chyba, ze mam kryzys totalny i MUSZE zjesc cos slodkiego to wtedy troche jem , nie torturuje sieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:26
-
Aguś86 wrote:Mialam cytować a polubiłam
No brzuch mi opadł i był taki hmm bardziej miękki i pomarszczony, ale mi odeszły prawie wszystkie.
Od piątku ciągle mam mokre gacie - nie są to siki!
Bałam się, że wody się sączą, ale brzuszek nie zmienia kształtu. Często łapią mnie takie bóle jak przed @, albo takie ściskanie od góry do dołu. Nie jest to ból nie do wytrzymania, więc nie panikuję. A może powinnam zgłosić się na kontrolę? ;/
-
hwesta wrote:To nawet dobrze, ze nie mozna... Dupki nam nie utyja
Ja i tak przez ta cukrzyce ciazowa calkowicie w zasadzie zrezygnowalam ze slodkosci, chyba, ze mam kryzys totalny i MUSZE zjesc cos slodkiego to wtedy troche jem , nie torturuje sie
Srata tata ciekawe kto juz dwa razy jadł żelkową milke?hwesta, Aguś86, shimmer_lip, maggie86, Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:LILOE o której masz wizytę?
Ja o 13 mam sie wstawić w szpitalu.
Dzieki babki za kciuki, jutro trzymajcie
MALINKA daj znaka co i jak :*
IDA czekam na fotkę Frania
USG na 14, ale mam dzwonić rano czy uda się mnie podpiąć przed wizytą pod ktg, wtedy na jakąś 13.20. USG będę miała dłuuuuugie, bo mojej lekarki nie ma, robi mi lekarz od badań prenatalnych na superaśnym sprzęcie. U niego to tak 40 min się leży, bo sprawdza wszystko od początku do końca. NO i pomiary na jeg sprzęcie są bardzo wiarygodne. Zawsze nagrywa filmmam już 4, będzie miała Ala pamiątkę
Też będę trzymać kciuki za Ciebie!Aguś86, Lali, mantissa, Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez mam taki rzadki i mleczny wlasnie, dzis sporo go pocieklo nawet, wyjatkowo duzo, a snilo mi sie,ze wody mi odeszly ;P a rano wstalam do kuchni i czuje jak ze mnie leci i sobie mysle "ooł", ale to tylko sluz ;p
Aguś86, Klaudia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wogole to czuje, ze wracam do rownowagi psychicznej- im blizej porodu tym bardziej siebie poznaje, jeszcze tylko przemecze sie z depresja poporodowa, bo modnie ja miec i bedzie git
Amy_, Lali, maggie86, Bambi85, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Takie wkladki higieniczne mozna kupic w aptece i one zmieniaja kolor jak to by byly wody. Ale to pewnie ten sluz, bo ja mam czasem duzo, a tez zglaszalam lekarce i powiedziala, ze nie widzi wycieku wod a ten sluz jest normalny i to pewnie przez niego jest mokro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:34
Klaudia90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny