Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Dziewczynki 50 twarzy greya na kinomanie w wysokiej jakości
a bylam wierną fanką kinomana...
shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:lepiej na seansik.tv ogladać tam przynajmniej się nei zacina... kinoman odkąd ma te premium konta do kupienia to bez nich oglądanie jest doopne
a bylam wierną fanką kinomana...
ale mi na kinomanie się nic nie wiesza
-
Kuwa idę se do kuchni zrobić jedzenie pół godziny wczesniej wszystko w porządku, a tera jakieś 20 mrówek na podłodze. W lipcu mieliśmy przy otwartym oknie tarasowym problem z mrowkami tak z miesiąc, ale mąż pozagladal w zakamarki w poszukiwaniu ewentualnego gniazda i nic nie znalazl. Ustawilismy dwie trutki i zniknely. A dzis mi 20 mrówek lazi
Od konca lipca ani jednej nie było. Czy mrówki śpią zimą? Któraś miała ten problem? Bo się nieźle teraz wkurwiłam
-
Kurcze chyba się zestresowałam
Otóż siedzę, klepię na tym laptopie, wstaję a na kanapie mokra plama... nie sikałam obiecuję! Nie jest duża ale jest... kurwa... brzuch trochę mnie boli alez żeby jakoś strasznie to nie... dzieci się rozpychają, może takie lekkie ćmienie czuję w dole, cos jak na 3 dni przed okreseem... kurwa o co chodzi?
Powiedzcie że nie rodze plis? Skurcze? Boże co to skurcze... bolą mnie plecy i trochę się spina brzuch -
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:co za baba
lepiej se usiądź i tv oglądajkup delicje i też będzie
, gotuje nastepny. Moja mama zawsze mowila ze nie udaja jej sie ciasta jak ma miesiaczke (bardzo w to wierzyla
), a moze ja mam tak z ciążą
, nigdy nie bylam mistrzem pieczenia ale nie bylo az tak zle.
EWELCIA obserwuj i jakby co jedz, nie zwlekaj za dlugo, bo jeszcze nie dostalas sterydow, nawet jak to "to" to moze zdazyliby podac jeszczeAmy_, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia odkąd mi czop odszedł tez rozkminiam co to skurcze, niby czuje w dole pleców takie rozpieranie ale nie nazwałabym tego bólem,bokami brzucha aż do pipki i tak nieregularnie co jakis czas ale czy to skurcze nie wiem, jak coś na IP sie wybierz, zrobią ktg, zajrzą gdzie trzeba i będzie wiadomo
Aguś Na mrówki nie pomogę, miałam kiedys to tesciu przyniósł jakiś brązowy proszek, rozsypał na szlaku mrówek i znikneły w 2 dni na amen, a najwięcej ich było w szafce w kuchni gdzie cukier był.
Bambi jesteś mistrzu:)
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
U mnie ani we wakacje ani teraz (od razu sprawdzałam) nie ma w szafkach tylko na podlodze. Proszek u mnie odpada bo Zuzia by mogla przypadkowo sprobowac, co najwyzej te trutki pulapki, bo sa zamknięte. No nic będę patrzeć i działać jak się jeszcze pojawią. Dzieki