Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Matę mi znajomi wczoraj sprezentowali
)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8083f9e3ca4.jpghwesta, Amy_, Eweliśka, Aguś86, Justinka, lysinka, maggie86, Agusiek89, Ulka84, iwonka1077, Bambi85, Fasia, KasiaKwiatek, Gosha, Jaga, NY, Murraya, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
boziiu zniknie czlowiek na troche a tu taka produkcja, ale nadrobilam
ewelcia kup te papierki czy co tam daja na to, lepiej sprawdzic...
Ja po godzinnym spacerze prawie odlecialam w fotelu ze mnie moja 3,5 latka przykrywala kocykiem, plecy naparzaja koszmar kondycja jak sie patrzy -
A tu moj brzusio... Tylko zdjęcie mi wyszło do góry nogami -nie wiem czemu -cieżko sie robi tabletem i samemu
Ale jak naciśnięcie na fotkę to powinno pokazać ok -w każdym reakcja mojego kota na to ze pancia sobie sama robi fotki bezcenna))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 17:09
Justinka, Aguś86, iwonka1077, Bambi85, Lali, lysinka, mantissa, Amy_, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ewelcia sprawdź to tymi papierkami, poza tym jak masz wątpliwości jedź na IP niech cię obejrzą.
Lwica brzuszek trochę schowałaś w tej sukience, ale ładnie wyglądasz
Miszcz drugiego planu supermatę też fajną dostałaś
Truuuuskawkimniam, w sezonie to ja mogę tylko na truskawkach
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Tęskniłyście ?
Liwi bardzo, bardzo mi przykro z powodu Twojej Mamy.. Wyrazy współczucia.. Wiem co czujesz, niestetyprzytulam Cię bardzo mocno!
Mąż ma się odrobinkę lepiej. Tzn ropa już mu z oka nie wycieka jak głupia .. Liloe bodajże to Ty pisałaś o wirusowym zapaleniu spojówek - właśnie to ma mój mąż. Ropiejące oko, czerwone jak rozpalony węgiel, spuchnięta powieka, rumień schodzi na pół twarzy. Rano myśleliśmy, że przechodzi na drugie oko ale póki co jest cisza. Dostał leki, nie wiem czy nie jakiś antybiotyk i walczy z tym cholerstwem. Wypraliśmy już całą pościel. Nie dotykamy się itd. Obym się nie zaraziła aczkolwiek może być ciężko, bo mieszkamy na 10m2..
Gratuluję kolejnych tygodni. Nie wiem komu, bo od wczoraj miałam tyle nadrabiania, że nie ogarniam
Ewelcia sprawdź koniecznie czy to nie wody i jakby co marsz do szpitala! Niech to sprawdzą
Anka jak tam twoje rozwarcie?
Lwica ależ się nagimnastykowałam żeby zdjęcie zobaczyć
Zapomniałam o czymś ważnym co się dziś działo?
Ja padam na pysk .. od rana jakieś pranie, śniadanie, ogarnianie mieszkania bo oczywiście wszyscy wiedzą że mi nie wolno nic robić ale mają to du... więc musiałam chociaż kuchnię ogarnąć, bo naczynia były wszędzie .. Obiad też trzeba ugotować .. Właśnie usiadłam i czuję, że na dziś to naprawdę koniec. Kręgosłup boli pierwszy raz, w krzyżu. Jak stoję to mam wrażenie, że coś mnie wciska w podłogę
-
Aaaa no i wczoraj bratowa z Anglii przywiozła mi ciuszki dla Julka. Boooooziu jakie cudne
większość z Next'a. Jestem nimi ZACHWYCONA !! cieszymy się z mężem na maxa, bo naprawdę są śliczne. Zupełnie inne niż te nasze ze sklepów
Lwica, Bambi85, Aguś86, Lali, lysinka, Justinka, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Aaaa no i wczoraj bratowa z Anglii przywiozła mi ciuszki dla Julka. Boooooziu jakie cudne
większość z Next'a. Jestem nimi ZACHWYCONA !! cieszymy się z mężem na maxa, bo naprawdę są śliczne. Zupełnie inne niż te nasze ze sklepów
pokaz te ciuszki zrob focieniech no oko nacieszymy
Lwica lubi tę wiadomość
-
Liloe z sernikiem tez dobra mysl, dzieki. ale drugie podejscie do kremu do rafaello sie udalo, bylam bardziej czujna
Maz tym razem z pracy przywlokl za soba stol, na ktory czekalismy od 5 stycznia jupppi, mama nadzieje ze go dzisiaj zlozy bo znowu zaatakowaly nas kartony, duuuzo kartonowiwonka1077, Fasia, liloe, lysinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Aaaa no i wczoraj bratowa z Anglii przywiozła mi ciuszki dla Julka. Boooooziu jakie cudne
Hehe my tu mamy głownie tylko z NextA albo Primark ..... A znowu wam zazdrościmy waszych Marek bo sa inne... Mi mama przywiozła z polski ubranka i bardzo mi sie podobały -zwłaszcza te kolory -tu górują napisy
Pokaz pokaż))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 17:06