Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:Liloe z sernikiem tez dobra mysl, dzieki. ale drugie podejscie do kremu do rafaello sie udalo, bylam bardziej czujna
Maz tym razem z pracy przywlokl za soba stol, na ktory czekalismy od 5 stycznia jupppi, mama nadzieje ze go dzisiaj zlozy bo znowu zaatakowaly nas kartony, duuuzo kartonowhehe
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no ja tez sie dzisiaj dowiedzialam, ze ida do mnie dwie paczki od rodziny z dzieciowymi rzeczami, wszyscy poszaleli
, ciesze sie bardzo ale nie chce juz prac i prasowwac
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:IWONKA gdybym podrzucala Ci kartony od pazdziernika to bys chyba roczny zapas miala
a sezon palenia w piecu trwa od wrzesnia do kwietnia
dobrze ze niedlugo koniec
-
to co sie ogarne z praniem to cos mi przybywa , nie poiem sama tez cos tam dokupuje
, ale myslalam ze to juz wszystko mniej wiecej , a znowu mi sie uzbieralo przynajmniej na jedno pralke, a jak dowiedzialam sie o tych paczkach to pierwsze co, stanela mmi przed oczami deska do prasowania, a dopiero potem sie opamietalam i podziekowalam
-
Iwonka jutro będę je prać, w sobotę prasować więc może wtedy cyknę fotki
Lwica no to my odwrotnie - lubimy rzeczy, które nie do końca są takie mega dziecinne. Te z Nexta są genialneWiadomo kazdy ma inny gust ale ja się mega cieszę
teraz muszę zrobić porządki w szufladach - gorsze rzeczy wywalam gdzieś do worka, te średnie przekładam do innej szafy, a te najfajniejsze zostawiam w komodzie do codziennego używaniamamy tyyyyyyyyyyyle rzeczy że mogę urodzić 4 dzieci a i tak będzie na kilka zmian ubranek dziennie
Lwica, iwonka1077, Aguś86, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Byłam w 3 aptekach i nigdzie nie ma ani papierków ani tych testów
Zaliczyłam też endokrynologa bo mam blisko a z ta IP to poczekam chyba na męża, bo sama się boję jechac a jak wsiądę teraz w taxi to cały 5h będe przez korki jechała
Nie czuję się źle... ta kałuża też nie jest jakaś duża... tylko zmartwiło mnie to że przeciekło przez gacie i spodnie (co prawda od piżamy ale jednak spodnie). Wcześniej niby tez miałam dużo wodnistego śluzu... sama nie wiem.
Nie chcę panikować a własnie boję się że jak pojadę to już zostanę... a miałam jeszcze do 10.03 chociaz pochodzić na wolności -
iwonka1077 wrote:Bambi nie narzekaj chociaz ci cos daja ja jedynie po porodzie cos dostane moze a teraz wsio sama musze kupic....
-
Lwica wrote:FASIA mam nadzieje ze maz sie szybko wykuruje....
W razie czego trzymaj sie z daleka - Mam nadzieje ze to zapalenie spojówek ktore ma nie jest zaraźliwe...
Niestety jest ... tzn nie przeniesie się przez powietrze ale nie wolno nam dotykać tyc samych rzeczy .. Siedzimy koło siebie teraz na łóżku ale nie mamy ze sobą kontaktu cielesnego. Nie dotykamy siebie, tych samych rzeczy itp.. -
Fasia wrote:Iwonka jutro będę je prać, w sobotę prasować więc może wtedy cyknę fotki
Lwica no to my odwrotnie - lubimy rzeczy, które nie do końca są takie mega dziecinne. Te z Nexta są genialneWiadomo kazdy ma inny gust ale ja się mega cieszę
teraz muszę zrobić porządki w szufladach - gorsze rzeczy wywalam gdzieś do worka, te średnie przekładam do innej szafy, a te najfajniejsze zostawiam w komodzie do codziennego używaniamamy tyyyyyyyyyyyle rzeczy że mogę urodzić 4 dzieci a i tak będzie na kilka zmian ubranek dziennie
do 6 miesiecy szybko dzieci wyrastaja, od roczku juz lepiej ale z kolei ciuszki sie niszcza a raczej dzieci je niszcza, soczki, raczkowanie itd.. -
Bambi85 wrote:no ja tez nakupowalam, a teraz wszyscy sie uaktywnili , ciesze sie , bo jedna paka od cioci z usa, moze cos fajnego tam bedzie
Bambi85, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:FASIA a coz to za intensywny dzien? nie strasz ze gniazdo wijesz
Gniazdo jeszcze nie, bo to tylko pranie pościeli (przez to zapalenie u męża..), mycie naczyń, ogarnięcie kuchni, ugotowanie obiadu. Jak dla mnie to jakaś masakra.. No i te ciuszki przejrzałam wszystkie, bo wczoraj nie miałam siły i są takie śliczne
Chetnie bym wszystko posprzątała ale poczekam do 38tc. Jak mi zdejmą szew to wtedy ruszam ze sprzątaniem, zobaczymy jak długo Julek się utrzymaBambi85, liloe, Murraya lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:ze stanow beda fajne :)nawet jakies uzywki tam inna jakosc bawelny...
Te co ja dostałam to też używki ale mają lepszy materiał niż każda jedna rzecz, którą kupiłam u nas .. Serio .. Wyprany Next wygląda prawie jak nówkaBambi85, iwonka1077, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość