Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka pewnie jakbym spędzała Święta tak jak Ty - w gronie tak licznej rodziny to też nie bardzo chciałabym rodzić w tym czasie. A najgorsze chyba byłyby odwiedziny takiej ilości ludzi w szpitalu
ja to nie chcę wtedy nikogo widzieć poza moim mężem .. Nie wiem czy się uda uniknąć odwiedzin rodziny z Jego strony no ale zobaczymy
Aguś ja się właśnie tego boje, że jak urodzę 1 kwietnia to mi nikt nie uwierzy -
iwonka1077 wrote:Fasia a masz juz zdjecia z tej sesji??????????????
Dostaliśmy zdjęcia, takie miniatury i z nich wybierzemy sobie te 20 sztuk, które fotograf nam obrobi żeby były pikneproblem polega na tym, że musimy wybrać 20 szt z ilości 658 zdjęć !! póki co nie mam na to siły
a jak już wybierzemy to czas oczekiwania do 2 tyg. Wtedy Wam pokażę
KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Iwonka pewnie jakbym spędzała Święta tak jak Ty - w gronie tak licznej rodziny to też nie bardzo chciałabym rodzić w tym czasie. A najgorsze chyba byłyby odwiedziny takiej ilości ludzi w szpitalu
ja to nie chcę wtedy nikogo widzieć poza moim mężem .. Nie wiem czy się uda uniknąć odwiedzin rodziny z Jego strony no ale zobaczymy
Aguś ja się właśnie tego boje, że jak urodzę 1 kwietnia to mi nikt nie uwierzyKasiaKwiatek, lysinka, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dostaliśmy zdjęcia, takie miniatury i z nich wybierzemy sobie te 20 sztuk, które fotograf nam obrobi żeby były pikne
problem polega na tym, że musimy wybrać 20 szt z ilości 658 zdjęć !! póki co nie mam na to siły
a jak już wybierzemy to czas oczekiwania do 2 tyg. Wtedy Wam pokażę
ale rozumiem pewnie sama sie nie mozesz zdecydowac które wziasc
-
Iwonka no ciężko wybrać. Aczkolwiek mój mąż wybredny jest więc jak siądziemy do tego to pójdzie szybko
Wiesz jak to jest z tymi zdjęciami - siedzieliśmy sobie na kanapie, a ona pstrykała fotki więc mamy np 30 prawie takich samych pod rząd także wybór jednego z nich nie będzie wyczynem, bo na większości mam głupią minę
Swoją drogą dopiero na tych fotkach widzę, że przytyłam na twarzy .. taka pućka się zrobiłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mogę rodzić 1.04
ważne żeby był kwiecień
a 2.04 urodziła się moja mama...też mi odpowiada taki prezent jej zrobić
ale ja obstawiam, że albo bardzo blisko terminu albo po więc dociągnę po 20.04 pewno
Będę przebijać piątkę z ADK I Shimmerno chyba, że Amy będzie dalej unikała porodu podobnie jak dezerterka Mary
Ewelcia daj koniecznie znać jak się sytuacja rozwinie u Was.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 18:12
shimmer_lip, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia czekamy na wiesci po badaniu.
Ja na swieta chce byc w domu, bo w tym dniu Pola ma urodziny. Moge urodzic tak, zeby byc na swieta w domu albo po swietacha najlepiej w terminie cc, bez niespodzianek
Idziemy sie kapac z Pola!
Ewelcia a Ty zadzialaj, bo jeszcze za wczesnie na porod! A nawet gdyby cos sie dzialo to musza Ci dac sterydy. -
nick nieaktualny
-
uff jestem, ale nie nadrobiłam:P
LALI fotel pokarzę jutro:) jest fajny, wygodny no i nie zajmuje dużo miejsca:) za tą kasę to jak najbardziej się opłaca:)
Ny wpiszę Cię na listę ale proszę o dane na priv:) nie jestem na bieżąco więc nie wiem kogo aktualnie mam dopisać bo nie pamiętam zwyczajnie kto już jest a kto jeszcze nie:)
a ja na listę z exela nie zaglądam.
i co tam jeszcze, aaa w końcu zamówiłam sobie komplet z IF:)
jeszcze kapcioszki i mogę rodzićlista zakupów u mnie oficjalnie jest pusta:D
mam nadzieję że nikt za dnia nie urodził
aaaa Angela:D słodkie to Twoje bobo:D taka malusieńka i ten nosiu:D śliczna:D