Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Gniazdo jeszcze nie, bo to tylko pranie pościeli (przez to zapalenie u męża..), mycie naczyń, ogarnięcie kuchni, ugotowanie obiadu. Jak dla mnie to jakaś masakra.. No i te ciuszki przejrzałam wszystkie, bo wczoraj nie miałam siły i są takie śliczne
Chetnie bym wszystko posprzątała ale poczekam do 38tc. Jak mi zdejmą szew to wtedy ruszam ze sprzątaniem, zobaczymy jak długo Julek się utrzymaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 17:25
-
Aguś86 wrote:A zdejmą Ci ten szew w skończonym 38? W sumie tylko 3, 5 tygodnia
Czas leci bardzo szybko...
Moja gin powiedziała, że szew zdejmują w 38tc czyli tak jak napisałaś - 3,5 tyg i heeeeyahjak dotrwam do 2 kwietnia to - Niech się dzieje wola Julka
Aguś86, maggie86, iwonka1077, KasiaKwiatek, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no fasia aby miesiac jeszcze wytrzymac, ja tak sie czuje czasem ze sie zastanawiam czy dotrwam do terminu.... chodzic ciezko, siedziec ciezko ,brzuch mam na kolanach praktycznie nie wiem czy taki wielkie brzucho czy sie opuscil, noce tragedia, przy zmianie pozycji skurcze w lydkach .... se pomarudzilam
Oj to prawda - jest coraz gorzej. Ja dziś pomyłam naczynia i myslałam, że mi kręgosłup w dupę wrósłMam dokładnie to co Ty - wszystko mogę opisać jednym słowem "ciężko" ... No ale jeszcze troszkę, byle do kwietnia!
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eee ja tu w szpitalu leżę a wy mi smaka na ciasta robicie mmm ; p
Co prawda byl rano obchod ale niewiele sie dowiedzialam mam zwiekszona dawke leku 3x2 na cisnienie. Od wczoraj po 2h od podania leku spadlo mi do 130/80 i tak sie utrzymuje, lekko waha 125/80,130/80 ale nie wzrasta na razie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 22:42
-
Iwonka ja mogę rodzić od 2 kwietnia
30 marca zaczynam 38tc ale rodzić nie chcę, bo to marzec. 1 kwietnia nie chcę, bo wiadomo
więc 2 kwietnia to już serio niech się dzieje co chce. Baaaaaaaardzo chcę urodzić w kwietniu i mam nadzieję, że tak będzie. Natomiast od 16 marca będe spokojniejsza, bo wtedy zaczynam 9 miesiąc
Bambi damy radę ! kto jak nie my?iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Fasia no ja dokladnie to samo chcociaz swieta chcialbym normalnie pojesc ale jak synek zechce sie z nami przywitac to ok
bo ja z miesiaczki na 8 kwietnia mam termin, ale ciaza mlodsze i z usg na 12 kwietnia...
Mloda Dama no dobrze ze unormowalo sie te cisnienie, bedzie dobrze, powodzenia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 17:39
-
Fasia wrote:Oj Iwonka to u Ciebie święta możliwe, że w szpitalu
ja tam nie mam z tym problemu. Mogę być w szpitalu. Bez różnicy
-
MLODADAMO dobrze ze udało sie zbić to ciśnienie troche, białko wychodzące w moczu to niestety nie jest dobry objaw... Beda Cie obserwować jesli chodzi o gestoze, tak podejrzewam. A jestes spuchnięta?
LWICA Twojego zdjęcia nie widzę ale z moim dziwnym szczęściem po tym co widziałam ostatnio u RUDZI to moze i dobrze bo nie wiadomo co teraz bym zobaczyła
AGUS kurczę... Cały czas mysle o zTwojej mrówkach. Skąd wiesz ze było ich równo 20?! Hihi nie mów ze liczyłas
ANKA nadal stoicki spokoj. Pewnie, jak sie rozkręci to zdążysz. Odpoczywać prosze!
EWELCIA dziwnie z ta kałuża, ja bym sprawdziła na IP. Pamiętasz przypadek naszej pierworódki kwietniowej..? Tak sobie teraz przypomniałam...Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość