Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia a nie macie opcji spania osobno te kilka dni? My też mieliśmy jeden pokój i materac poszedł w ruch, wszystko, żeby się nie zarazić. Ty jesteś w ciąży, a to nie są żarty. Albo zróbcie jakąś barykadę poduszkową. Nam tak okulistka doradzała, bo to bardzo zaraźliwe.
Ja bym chciała w święta być już po...ostatnie były najgorszym czasem w moim życiu, te byłyby już najlepszym. Jak się dziecko urodzi nie będę miała czasu na myślenie jak to było rok temu... -
liloe wrote:Fasia a nie macie opcji spania osobno te kilka dni? My też mieliśmy jeden pokój i materac poszedł w ruch, wszystko, żeby się nie zarazić. Ty jesteś w ciąży, a to nie są żarty. Albo zróbcie jakąś barykadę poduszkową. Nam tak okulistka doradzała, bo to bardzo zaraźliwe.
Ja bym chciała w święta być już po...ostatnie były najgorszym czasem w moim życiu, te byłyby już najlepszym. Jak się dziecko urodzi nie będę miała czasu na myślenie jak to było rok temu...
Ja śpię na wylocie łóżka z moim rogalem, mąż śpi od ściany. Nie przysuwa się do mnie więc skoro nie dotykamy się to nie powinno to na mnie przejść. Gorzej jakby się to rozchodziło powietrzem, oj wtedy to mielibyśmy problem.. Takie warunki tu u nas panują więc musimy sobie poradzić ..
Liloe zyczę Ci żeby tak się wszystko ułożyło aby te Święta już na zawsze były najpiękniejszym wspomnieniem :*liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:jak nie? jak bedziesz miała nadal biegunke to do hełmu tylko wycieraczki dokupisz
Chętnie odstąpię Tobie, bo chyba Ty masz ostatnio problem z rzadką kupkąAmy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia musisz teraz oczyścić jelita z kilku miesięcy zaparć. .. a to może potrwać. Nagle się okaże, że schudłas 10kg:)
Ewelcia i Rudzia trzymajcie się i dawajcie znać co i jak.
ja tez będę rodzic na karowej ale już tam leżałam ostatnio i absolutnie nie powiedziałabym, że położne obchodzą się z kobietami jak z jajkiem... ale szpital to nie hotel:)Fasia lubi tę wiadomość