Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/71a32e18bc1c.jpg
wreszcie się udało:)
Moje cudoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 19:43
maggie86, shimmer_lip, Lali, Amy_, mantissa, lysinka, Bambi85, KasiaKwiatek, Aguś86, Ewelcia, Gosha, Rudzia, Murraya lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Fasia miałam Cię pocieszyć i zapomniałam
ja jak miałam zapalenie spojówek to po 3 dniach byłam praktycznie jak nowa
i tego Wam życzę
Ale miałam wirusowe czy tam bakteryjne ?? Takie, że Ci ropa leciała z oka między innymi? Oby tak było ... -
Fasia wrote:Ale miałam wirusowe czy tam bakteryjne ?? Takie, że Ci ropa leciała z oka między innymi? Oby tak było ...
tylko u mnie trafili z antybiotykiem a jeszcze akurat wtedy brałam chyba ze trzy różne antybiotyki naraz bo jeden doustnie drugi doocznie i trzeci dousznie
to nie wiem może to też miało wpływ?
-
shimmer_lip wrote:No i do tego oczy miałam czerwone jak u króliczycy albinosa i mnie osobista pani dyrektor do domu wyrzuciła jak mnie zobaczyła
tylko u mnie trafili z antybiotykiem a jeszcze akurat wtedy brałam chyba ze trzy różne antybiotyki naraz bo jeden doustnie drugi doocznie i trzeci dousznie
to nie wiem może to też miało wpływ?
O zaczerwienieniu nie pisałam. Ogólnie wygląda to mega fatalnie. Tzn dziś jest chyba lepiej (tfu, tfu!) i oby tak zostało. Mąż ma L4, bo po pierwsze to zakaźne a po drugie 8h przy kompie więc to też nie pomaga.. No nic miejmy nadzieję, że przejdzie szybko -
Ja juz po, no wiec wszystko w normie, wod duzo, szyjka dluga, a to co myslalam ze to wody to najprawdopodobniej jakies uplawy spowodowane przez te moje infekcje. Uff.. widzialam Mala tzn chyba nie taka mala bo byla jakas pucata
niestety wagi nie znam bo tylko moga to sprawdzic na jakims specjalnym sprzecie ;/ ehh.. ale wazne ze ja widzialam i wyglada jak taki bobas prawdziwy
wynik ktg tez okej chociaz jak sie rzucala to i do 200 dobijalo. No takze ja urodze po terminie
do 14 kwietnia chce juz urodzic
termin na 2 wiec do 14 sie wyrobie
Nadzieja84, Fasia, maggie86, Bambi85, mantissa, iwonka1077, Lwica, lysinka, Justinka, Amy_, Aguś86, natt, Gosha, KasiaKwiatek, Klaudia90, Murraya, Agusiek89, Justineska, mimka84 lubią tę wiadomość