Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciśnienie mam niskie... W sensie ze ok, pokrywką? No właśnie nie Wien to jest gorace i na obu rękach nie Wiem co to... Miałam podobne 7 lat temu po radioterapii naświetlaniach no ale czy to by mogło po tylu latach mieć jakiś związek (?) nie wiem WTF
-
dla mnie to jakies uczulenie, calcium na pewno nie zaszkodzi, bepanthen, alanthan itp mozna sprobowac posmarowac.
Cholestaza troche inaczej wyglada, chyba ze to dopiero poczatek. a poza rekami jeszcze gdzies to masz ? na brzuhu? jak sie zacznie rozlazic to nie czkaj z tym lekarzem.shimmer_lip, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Zanim nadrobię, muszę się pochwalić, jakie to wspaniałe przyjaciółki mnie otaczają
Miała wpaść do mnie koleżanka, na herbatkę. Przyjechała autem i mnie "porwała" na przejażdżkę! Pytałam się "gdzie jedziemy?" a ona, że musi coś załatwić - ok, nie wnikam. Wysiadłyśmy, poprowadziła mnie do pobliskiej kawiarni. A w środku...... NIESPODZIANKA!!! Najbliższe znajome stoją z unoszącymi się w powietrzu balonikami nadmuchanymi helem! Zarezerwowały stolik i zorganizowały mini imprezkę
Zamówiłyśmy sobie ogromne lody i gorącą czekoladę. W dodatku dostałam od nich prezent - matę FP z pianinkiem "Baw się i kop".
W ogóle się nie spodziewałam, ale mi się miło zrobiło...sylvia007, Rudzia, hwesta, maggie86, Fasia, Amy_, Ewelcia, Justinka, lysinka, Aguś86, Bambi85, KasiaKwiatek, Nadzieja84, Gosha, Lali, natt, liloe, Murraya, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Klaudia super niespodzianka
Mnie też coś czeka ale nie wiem co bo wszyscy coś knują na około i dochodzą do mnie tylko pojedyncze informacje. Na pewno jest w to zaangażowany mój mąż z moją siostrą. Ostatnio ich przyłapałam na knuciu to tak zaprzeczali że sama uwierzyłam że może jednak się przesłyszałam ale... dzisiaj moja teściowa pyta "i co kiedy ta impreza ma być?" mój M zaczął się śmiać i kazał jej zmienić temat więc coś jest na rzeczy.... tylko co i kiedy?
Amy_, lysinka, Bambi85, Rudzia, maggie86, Gosha, Klaudia90, liloe, Fasia, Murraya, mantissa, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Cisza jak makiem zasiał.... nic a nic. Wiercę się kręce bo wyczytałam że przy wzmożonym ruchu powinno ciec a tu nic więc to chyba raczej śluz. Może znowu mam jakieś zakażenie bakteryjne
Jutro idę do wampirowni również z siuśkami więc jak coś wyjdzie to będę wiedziała. Na wszelki wypadek zamówiłam sobie też test na te wody w aptece.Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
No to całe szczęście
swoją drogą ja nie wiem jakbym spała z dwoma w brzuchu. Z jednym mam problem boje się przekręcać zeby mu się woda do uszu nie nalałaa co dopiero jakby mi tam dwa siedziały jeden na drugim
dlatego się tak biją
Rudzia, KasiaKwiatek, hwesta, Ewelcia, Murraya lubią tę wiadomość
-
Niezle Klaudia
Super niespodzianka!!
Ewelcia dobrze, że póki co nic się nie dzieje.
Asica może to jakieś uczulenie, ale jutro koniecznie idź do lekarza, żeby to obejrzał, bo wygląda niefajnie.
Idę spać. Mam mega niskie ciśnienie i juz od 18 oczy mi się same zamykają. Spokojnej nocy bez porodówDobranoc!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:13
Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość