X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/3e57069efbf6.jpg.html
    Jak jakaś pokrzywka to wygląda :( ja bym to opsikała wodą termalną, może tym bepanthenem? wapno może do wypicia? a nie obtarłaś tego o coś?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noe obtarlam, nie swędzi, jutro pójdę do lekarza no ale wtf!(?)

xtmhqo7.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    Noe obtarlam, nie swędzi, jutro pójdę do lekarza no ale wtf!(?)
    A to jest gładkie czy chropowate?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciśnienie mam niskie... W sensie ze ok, pokrywką? No właśnie nie Wien to jest gorace i na obu rękach nie Wiem co to... Miałam podobne 7 lat temu po radioterapii naświetlaniach no ale czy to by mogło po tylu latach mieć jakiś związek (?) nie wiem WTF

xtmhqo7.png
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie gładkie raczej

xtmhqo7.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie to jakies uczulenie, calcium na pewno nie zaszkodzi, bepanthen, alanthan itp mozna sprobowac posmarowac.
    Cholestaza troche inaczej wyglada, chyba ze to dopiero poczatek. a poza rekami jeszcze gdzies to masz ? na brzuhu? jak sie zacznie rozlazic to nie czkaj z tym lekarzem.

shimmer_lip, maggie86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyglada na jakaś silna reakcje uczuleniową??a zjaddlas coś pikantnego??albo uczyłaś jakiegoś nowego proszku do prania??
    Jak dziewczyny napisały spróbuj przemyc woda termalna albo płynem micelarnym

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanim nadrobię, muszę się pochwalić, jakie to wspaniałe przyjaciółki mnie otaczają ;) Miała wpaść do mnie koleżanka, na herbatkę. Przyjechała autem i mnie "porwała" na przejażdżkę! Pytałam się "gdzie jedziemy?" a ona, że musi coś załatwić - ok, nie wnikam. Wysiadłyśmy, poprowadziła mnie do pobliskiej kawiarni. A w środku...... NIESPODZIANKA!!! Najbliższe znajome stoją z unoszącymi się w powietrzu balonikami nadmuchanymi helem! Zarezerwowały stolik i zorganizowały mini imprezkę ;) Zamówiłyśmy sobie ogromne lody i gorącą czekoladę. W dodatku dostałam od nich prezent - matę FP z pianinkiem "Baw się i kop".

W ogóle się nie spodziewałam, ale mi się miło zrobiło... <3

sylvia007, Rudzia, hwesta, maggie86, Fasia, Amy_, Ewelcia, Justinka, lysinka, Aguś86, Bambi85, KasiaKwiatek, Nadzieja84, Gosha, Lali, natt, liloe, Murraya, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdzie tego indziej nie mam...nic nowego nie używałam ani nie zjadłam.. No zobaczymy jutro..

xtmhqo7.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klauda super niespodzianka, na te lody to aż mi ślina cieknie :P

a co tu tak cicho? wszystkie rodzą? przejęły sie to pełnią wariatki :P

Ewelcia, Bambi85 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia super niespodzianka :) Mnie też coś czeka ale nie wiem co bo wszyscy coś knują na około i dochodzą do mnie tylko pojedyncze informacje. Na pewno jest w to zaangażowany mój mąż z moją siostrą. Ostatnio ich przyłapałam na knuciu to tak zaprzeczali że sama uwierzyłam że może jednak się przesłyszałam ale... dzisiaj moja teściowa pyta "i co kiedy ta impreza ma być?" mój M zaczął się śmiać i kazał jej zmienić temat więc coś jest na rzeczy.... tylko co i kiedy?

Amy_, lysinka, Bambi85, Rudzia, maggie86, Gosha, Klaudia90, liloe, Fasia, Murraya, mantissa, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica ja miałam coś takiego na początku ciąży po pomarańczach ale mnie nie swędziało :/ kurde musisz to skonsultować koniecznie jak nie przejdzie

Murraya lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWelcia niech się pospieszą bo u ciebei to jest jak siedzenie na tykającej bombie teraz :D

jak tam? dalej się coś sączy? czy cisza?

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza jak makiem zasiał.... nic a nic. Wiercę się kręce bo wyczytałam że przy wzmożonym ruchu powinno ciec a tu nic więc to chyba raczej śluz. Może znowu mam jakieś zakażenie bakteryjne :/

Jutro idę do wampirowni również z siuśkami więc jak coś wyjdzie to będę wiedziała. Na wszelki wypadek zamówiłam sobie też test na te wody w aptece.

Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to całe szczęście :)
    swoją drogą ja nie wiem jakbym spała z dwoma w brzuchu. Z jednym mam problem boje się przekręcać zeby mu się woda do uszu nie nalała :P a co dopiero jakby mi tam dwa siedziały jeden na drugim :P dlatego się tak biją :P

Rudzia, KasiaKwiatek, hwesta, Ewelcia, Murraya lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezle Klaudia :) Super niespodzianka!!
    Ewelcia dobrze, że póki co nic się nie dzieje.
    Asica może to jakieś uczulenie, ale jutro koniecznie idź do lekarza, żeby to obejrzał, bo wygląda niefajnie.
    Idę spać. Mam mega niskie ciśnienie i juz od 18 oczy mi się same zamykają. Spokojnej nocy bez porodów ;) Dobranoc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:13

Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś z ciśnieniem musi być mnie głowa boli :/
    a od 2 godzin czuje ulatniający się gaz. Chodzę sprawdzam, wącham ni ciula... ech

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro o 7.30 wizyta, cisnienie mi chyba skoczylo że strachu:( hmmm to moze nie że strachu skoro Wam też cos dolega

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:16

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coz to za nieludzka godzina :P

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko o tej było miejsce, bo przekladalam wizyte z 12.03

Bambi85 lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 3307 3308 3309 3310 3311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ