X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się jak dziecko w sklepie z zabawkami... patrze na ten wózek i wzdycham jak wariatka a kosztował połowę ceny i tylko dlatego, że kolor zeszłoroczny nie mogłam w szczęście uwierzyć bo mąż wcześniej słyszeć nie chciał o takich drogich fanaberiach a jak weszliśmy do sklepu to powiedział, że ten bierzemy!

Ewelcia a był problem z tym testem na wody bo ja już w 2 aptekach pytałam to nie mieli ani pasków do sprawdzenia ph wód ani wkładek testowych ani błękitu do sprawdzenia... gdzie zamówiłaś?

Niestety znowu skurcze mi dokuczają:( ale modle się żeby się wyciszyło to pewnie z tego podniecenia.

Tak na marginesie to moja siostra powiedziała,że my to jak siostry jesteśmy już na tym forum i przeżywmy wszystko.

Klaudia fajne masz znajome! Cudowna niespodzianka.

Ewelcia ja też sobie nie wyobrazam mieć dwoje takich rozrabiaków w brzuchu. Moja tak mnie okłada że czasem krzyczę z bólu a ostatnio strasznie aktywna jest i bije matke bez powodu;(

Asica w ciąży czasem uaktywniają się alergie, których się wczesniej nie miało albo od proszku do prania źle wypłukanego albo od spryskanych warzyw lub owoców... może przejdź się do lekarza.

Składałyście "kochanym" teściowym życzenia? Bo to ich dzień!

Lali, Gosha lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, że brak odpowiedzi i cisza na forum oznacza że każda leci do kwiaciarni a potem z bukietem do kochanej mamusi teściowej?

Gosha, Murraya, Justinka, Jaga, Aguś86 lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojej nie znosze od dawna z nia nie rozmawialam, moze zaczne jak odwiedzi nas po porodzie a jak nie to niech spada na drzewo:P

Lali, Nadzieja84, Jaga lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Rozumiem, że brak odpowiedzi i cisza na forum oznacza że każda leci do kwiaciarni a potem z bukietem do kochanej mamusi teściowej?

Ja mojej moge trutke co najwyzej do herbatki dodac :P

Eweliśka, Nadzieja84, weronika86, Jaga lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    coś z ciśnieniem musi być mnie głowa boli :/
    a od 2 godzin czuje ulatniający się gaz. Chodzę sprawdzam, wącham ni ciula... ech

Powąchaj prze swoje ramię... chyba tam się coś ulatnia... :D

mimka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:

No właśnie Weronika coś dziś taka cicha... Chyba szykuje specjalną niespodziankę dla swojej ukochanej teściowej i tak się dziewczyna zaangażowała że zamilkła. :D

Nadzieja84, weronika86 lubią tę wiadomość

• Asica Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo wiosenna ramówka w tv się zaczęła heheh

xtmhqo7.png
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle robotka może mogłabyś mnie wpisać na listę?
    Termin 09.04.2015 Leonard

adk_1989 lubi tę wiadomość

xtmhqo7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, chyba jednak urodze tego 16 marca :P Cos mnie skurcze lapia bolesne i do tego jak wstalam pierwszy raz mialam klucie jakby igla w szyjce brrrrrr wyobrazam sobie,ze sie wwierca glowa tam :P

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja od zawsze powtarza że nie nawidzi jak się do niej mówi teściowa... I jak dzisiaj zadzwoniła to się śmiałam do niej że życzeń jej nie składam bo w końcu nie jest teściową tylko mamą. Nie mogę na nią narzekać bo to cudowna kobieta.

A co do dwójki w brzuchu to powiem wam że można zgłupieć. Ja wiecznie się zastanawiam który się rusza i czy drugi już się dzisiaj ruszał czy nie. Albo czy jak leze na boku to czy się nie przyduszają nawzajem...i takie tam shizy:-P

Nadzieja test zamówilam u siebie ale moze się jeszcze okazać że są braki w hurtowni. Podobno dystrybutorem jest apteka natolinska w Warszawie i że niby tam są na 100%

Nadzieja84, mantissa lubią tę wiadomość

• Asica Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Ewelcia ostro masz naprawdę i jak Ty to ogarniasz, czy już się oboje danego dnia ruszal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:53

mantissa lubi tę wiadomość

xtmhqo7.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie jak mi nie sprowadza wkladek to poprosze Cie o te papierki bo w aptece tez nie maja a ty okolice Wawy wiec sie jakos umówimy:-D

maggie86 lubi tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia super niespodzianka :) fajne masz przyjaciółki :)
    Ewelcia dobrze, że na razie nic się nie dzieje. Fajnie, że też bliscy szykują dla ciebie niespodziankę :)

Ewelcia, Klaudia90 lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Kurcze, chyba jednak urodze tego 16 marca :P Cos mnie skurcze lapia bolesne i do tego jak wstalam pierwszy raz mialam klucie jakby igla w szyjce brrrrrr wyobrazam sobie,ze sie wwierca glowa tam :P

Eee Hwesta nie podniecaj się. :D Ja tak mam już ponad dwa tygodnie i już zaczęłam to olewać. :D

hwesta lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    Kurcze Ewelcia ostro masz naprawdę i jak Ty to ogarniasz, czy już się oboje danego dnia ruszal
    No właśnie nie ogarniam ich ostatnio :/ Wcześniej wiedziałam jak są ułożeni i liczyłam ruchy dla każdego, ale teraz mam wrażenie że się przekręcili bo wystająca stópka się przeniosła ze środka na bok brzucha, a i ostatnio jakoś dziwnie czuję ruchy pod pępkiem... już mnie nie okładają po szyjce. Zresztą rozlał mi się brzuch więc myślę że wrócili do ułożenia poprzecznego :/

Edit: przekonam się we wtorek czy miałam rację

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 22:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie jeszcze potrwa :p ide oglądać film z mężem do wyra , dobranoc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Maggie jak mi nie sprowadza wkladek to poprosze Cie o te papierki bo w aptece tez nie maja a ty okolice Wawy wiec sie jakos umówimy:-D
    oki jakoś się dogadamy jak coś

Dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 22:20

Ewelcia lubi tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:11

Rudzia, Ewelcia, natt, mantissa, Lali, Justinka, Murraya, Jaga, Aguś86 lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Weronika i Krysti to się dziś odzywały?

weronika86 lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JESTEM!!! mam wozekkkkkk :-) seses kupilam wozek z ogloszenia..nowka funkiel nie smigana..w sklepie 280f a ja odkupilam za 60f!!!!! 300zl! seses jutro wrzuce zdjecia!!!jezdze po domciu i ma juz fotelik, torbe etc travel system :-) seses

mantissa, Nadzieja84, Rudzia, Lali, Justinka, natt, Gosha, Krysti, Jaga, Aguś86, lysinka, liloe, CzaryMary, Bambi85, Eweliśka, Ewelcia, maggie86 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 3308 3309 3310 3311 3312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ