Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cieszę się jak dziecko w sklepie z zabawkami... patrze na ten wózek i wzdycham jak wariatka a kosztował połowę ceny i tylko dlatego, że kolor zeszłoroczny nie mogłam w szczęście uwierzyć bo mąż wcześniej słyszeć nie chciał o takich drogich fanaberiach a jak weszliśmy do sklepu to powiedział, że ten bierzemy!
Ewelcia a był problem z tym testem na wody bo ja już w 2 aptekach pytałam to nie mieli ani pasków do sprawdzenia ph wód ani wkładek testowych ani błękitu do sprawdzenia... gdzie zamówiłaś?
Niestety znowu skurcze mi dokuczająale modle się żeby się wyciszyło to pewnie z tego podniecenia.
Tak na marginesie to moja siostra powiedziała,że my to jak siostry jesteśmy już na tym forum i przeżywmy wszystko.
Klaudia fajne masz znajome! Cudowna niespodzianka.
Ewelcia ja też sobie nie wyobrazam mieć dwoje takich rozrabiaków w brzuchu. Moja tak mnie okłada że czasem krzyczę z bólu a ostatnio strasznie aktywna jest i bije matke bez powodu;(
Asica w ciąży czasem uaktywniają się alergie, których się wczesniej nie miało albo od proszku do prania źle wypłukanego albo od spryskanych warzyw lub owoców... może przejdź się do lekarza.
Składałyście "kochanym" teściowym życzenia? Bo to ich dzień!
Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Rozumiem, że brak odpowiedzi i cisza na forum oznacza że każda leci do kwiaciarni a potem z bukietem do kochanej mamusi teściowej?
Ja mojej moge trutke co najwyzej do herbatki dodacEweliśka, Nadzieja84, weronika86, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:Rozumiem, że brak odpowiedzi i cisza na forum oznacza że każda leci do kwiaciarni a potem z bukietem do kochanej mamusi teściowej?
No właśnie Weronika coś dziś taka cicha... Chyba szykuje specjalną niespodziankę dla swojej ukochanej teściowej i tak się dziewczyna zaangażowała że zamilkła.Nadzieja84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja od zawsze powtarza że nie nawidzi jak się do niej mówi teściowa... I jak dzisiaj zadzwoniła to się śmiałam do niej że życzeń jej nie składam bo w końcu nie jest teściową tylko mamą. Nie mogę na nią narzekać bo to cudowna kobieta.
A co do dwójki w brzuchu to powiem wam że można zgłupieć. Ja wiecznie się zastanawiam który się rusza i czy drugi już się dzisiaj ruszał czy nie. Albo czy jak leze na boku to czy się nie przyduszają nawzajem...i takie tam shizy:-P
Nadzieja test zamówilam u siebie ale moze się jeszcze okazać że są braki w hurtowni. Podobno dystrybutorem jest apteka natolinska w Warszawie i że niby tam są na 100%Nadzieja84, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Kurcze, chyba jednak urodze tego 16 marca
Cos mnie skurcze lapia bolesne i do tego jak wstalam pierwszy raz mialam klucie jakby igla w szyjce brrrrrr wyobrazam sobie,ze sie wwierca glowa tam
Eee Hwesta nie podniecaj się.Ja tak mam już ponad dwa tygodnie i już zaczęłam to olewać.
hwesta lubi tę wiadomość
-
Asica wrote:Kurcze Ewelcia ostro masz naprawdę i jak Ty to ogarniasz, czy już się oboje danego dnia ruszal
Wcześniej wiedziałam jak są ułożeni i liczyłam ruchy dla każdego, ale teraz mam wrażenie że się przekręcili bo wystająca stópka się przeniosła ze środka na bok brzucha, a i ostatnio jakoś dziwnie czuję ruchy pod pępkiem... już mnie nie okładają po szyjce. Zresztą rozlał mi się brzuch więc myślę że wrócili do ułożenia poprzecznego
Edit: przekonam się we wtorek czy miałam racjęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 22:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Maggie jak mi nie sprowadza wkladek to poprosze Cie o te papierki bo w aptece tez nie maja a ty okolice Wawy wiec sie jakos umówimy:-D
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 22:20
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
JESTEM!!! mam wozekkkkkk
seses kupilam wozek z ogloszenia..nowka funkiel nie smigana..w sklepie 280f a ja odkupilam za 60f!!!!! 300zl! seses jutro wrzuce zdjecia!!!jezdze po domciu i ma juz fotelik, torbe etc travel system
seses
mantissa, Nadzieja84, Rudzia, Lali, Justinka, natt, Gosha, Krysti, Jaga, Aguś86, lysinka, liloe, CzaryMary, Bambi85, Eweliśka, Ewelcia, maggie86 lubią tę wiadomość