Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Pokaz jutro foty
fajnie, ze sie udalo za takie grosze i to nowy!
za sam fotelik tyle bym dala a ma jeszcze wkladke, ocieplacz na fotelik i duzo pierdolek fajnych..i spacerowka tez super
i nosidelko osobne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 23:35
KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
bardzo dobrze..mam mega duzo energii, duzo latam, sorzatam, robie wiecej w ciagu dnia niz w tydzien od 3 dni..chyba wicke gniazda? teraz jestem takmpodniecona wozkiem i ze mam juz WSZYSTKO ze nie usne do rana
az mi niedobrze hehehe zebym tylko nie urodzila z adrenaliny
Murraya, Nadzieja84, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:Hej-przepraszam że dopiero teraz, ale mam z tymi obsrańcami trochę roboty.
Chłopcy wprawdzie już są samodzielni, w tym roku kończą 5 a drugi 6 lat, ale mimo wszystko to młodzi faceci- jak ból, niedobrze, gorączka- to do cyca mamusi.
Byłam na KTG,
- tętno w normie, macica delikatnie się spina
- ogólnie JAcuś mocno walczył z tymi pasami, więc ruchy zaliczone
A!
Lekarz powiedział mi komplementtak mi, że aż się zaczerwieniłam, jak małolata
A było to tak:
wchodzę do gabinetu, w ręku trzymam zapis KTG i dialog:
- już widzę, że piękny ma Pani wykres,
- tak, a po czym może Pan to stwierdzić Panie Doktorze?
- bo to jest tak, im mamusia piękniejsza tym wykres ładniejszy, a tu widzę naprawdę wyjątkowo piękny zapis.
Wiem, dość tani tekst- ale ja to w ciaży wszystko łykam jak młody pelikan- ehh mój mężu-ucz się!!!!
Murraya mnie chyba coś omineło! Ty będziesz 3 syna miała? Kobieto świętą zostaniesz:)
A lekarz fajny... ja też w ciąży lubię komplementy bo są wyjątkowo rzadkie:)
Wera czekamy na zdjęcia wózka i dodatków!weronika86 lubi tę wiadomość
-
dobre . gin casanova
tez bym lyknela tym bardziej w ciazy
ale milo sie na bank zrobilo
ja z moim 12sto latkiem tez mam jak z malym dzieckiem jak choru..zreszta z mezem tez..taki urok naszych facecikowa u ciebie bedzie az 4 facetow!
Murraya lubi tę wiadomość
-
Murraya wrote:Hej Weronika-też czekam na fotki Twojego nowego wozu
U mnie nasz "stary" wózek dupy nie urywa-nawet nie pamiętam jakiej firmy był, kupiłam go w 2009 r. Teraz spokojnie wietrzy się u teściowej, przywiozą mi go jak urodzę- albo może wcześniej..wyglada tez jam stary model
mnie sie podoba
brrrrrrr jezdzilam juz z psem w srodku
hwesta, Murraya, Fasia, lysinka, KasiaKwiatek, Bambi85, Eweliśka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Murraya mnie chyba coś omineło! Ty będziesz 3 syna miała? Kobieto świętą zostaniesz:)
A lekarz fajny... ja też w ciąży lubię komplementy bo są wyjątkowo rzadkie:)
Wera czekamy na zdjęcia wózka i dodatków!Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali-z chłopcami ciut lepiej, ale jutro też siedzą w domu- bo boję się że swoich rówieśników pozarażają...
Ogólnie kogo nie spotkam, z kim nie pogadam, to każdy przechodził w ostatnim czasie grypę żołądkową (raz albo wielokrotnie) ktoś mi mówił, że na pomorzu zanotowano największy odsetek zachorowań w tym sezonie- mówię Wam to przez brak zimy!
Bo w tym sezonie w kościele nie zmarzłam, butów zimowych znowu nie wykorzystałam- ubrań dzierganych nawet z pudła nie wyciągnęłam- więc co to za zima? A gdzie te kule śnieżne, kuligi, sanie- i obłedny zapach pieczonej kiełbaski z nad ogniska?No gdzie? w dupie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 00:59
Nadzieja84, Lali, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:Świętą mówisz
Ale czwarta będzie dziewucha- czuje to...buhahaha tak samo jak za tym razem ,
No nic jakoś musisz to przeżyć i wychować ich na wartościowych facetów:)Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość