Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Sylwia jeśli wyniki będą w miarę to chyba nie ma co się spieszyć z tym wywoływaniem... wywołać zawsze można, a kto wie może Ci się samo ruszy i poród będzie lepszy niż poprzedni?
-
nick nieaktualny
-
Życzę Ci w takim razie Sylwia, żeby za 2 tygodnie samo się zaczęło
Może dzidzia nadrobiła
We wt lekarka mi powiedziała, ze są takie kobiety co rodzą duże dzieci i małe i ze jak troche odbiega od norm to nie ma co się przejmować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 07:47
sylvia007, joapaw lubią tę wiadomość
-
Sylvia całkiem możliwe
dobrze by było jakby poszło naturalnie. Ja tez czekam aż się samo zacznie. I mnie osobiście bardziej stresuje to ze chcieli mi przebić pęcherz i pewnie potem by mi dali oxy. Może siedzę na tykajacej bombie bo to w każdej chwili może się zacząć ale wole tak
mimka84, Murraya, Aguś86, Lali, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
u mnie piękne słoneczko dzisiaj
zapowaiada się u mnie całkiem fajny dzień, jadę do pracy zawieźć L4, później odwiedzam znajomą i na koniec jedziemy do ikei kupić komodę do salonu
4 miesiące po remoncie uda nam się w końcu prawie wszystkie meble kupić
MF dobrze, że z Julcią wszystko w porządku i ładnie rośniemartwiłaś się, a szyjka się w ogóle nie skróciła.
Weronika super okazja z wózkiemwrzuć zdjęcia, jak jeździsz z pieskiem w środku
Murraya super ginekologu mojego męża teściowa chciała córeczkę i właśnie za 4 razem się udało
Sylvia masz już skończony 36 tydzień, więc coraz bliżej, może nie będą musieli wywoływać i urodzisz sama za te 2 tygodnie. Powodzenia na wizycie
Ania trzymaj się dalej w pakiecieAnka1501, sylvia007, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł, heloł!
Ja już też na nogach przez drętwienie rąk (wrrrr) po owsiance i ogoleniu jednej nogi podczas czytania forum. Teraz biorę się za drugą. Z Bożeną rozprawię się jednak w łazience, jeszcze listonosz mnie przez okno podejrzyZa 6h wizyta, mam stresówkę! Sylwia nie jesteś sama, Gosha też chyba dyga dzisiaj, bo nie wie co usłyszy.
Co do dzieci...też bardzo byśmy chcieli więcej, ale dobrze byłoby, jakby tym razem walka o ciążę nie była taka trudna. My co 2-3 dzień byliśmy w klinice, gdzie zostawialiśmy miesięcznie niejednokrotnie więcej kasy niż taka, za jaką żyje przeciętna polska rodzina. U mnie clostilbegyt nie działał, musiałam się kłuć gonadotropinami, potem inseminacje. To trwało długo, jak się udało to straciłam bliźnięta, potem powrót do walki. Nie wiem, czy miałabym jeszcze siłę aż tak walczyć, bo byłam wrakiem człowieka. Okaże się, co los przyniesie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:11
-
nick nieaktualnyHej, witam sie znad śniadania , jakos zle sie czuje dzis
zle spałam, w nocy dokładnie o 3:33
złapał mnie skurcz ze aż sie obudziłam i spociłam, ale to już tak bedzie, dr mówiła ze skurcze już mogą być bolesne ale nieregularnymi nie ma co sie martwić
-
nick nieaktualnyA i mam pytanie. Pod pajac taki misiowy kocykowy- wiecie o jaki materiał chodzi
( pluszowy) same body dł rękaw i pośpiechy wystarcza na wyjście ze szpitala? Czy wygodniej cieńszy pajacyk pod niego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:24
-
Dzień dobry brzuchatki!
Dzisiaj zapowiada sie piękny dzień, słońce budzi po oczach dając, to musi byc okpo południu ma byc ponad 20 st i pełne słoneczko! Zapraszam wszystkie do palenia nosków jak to zrobiłam ja w zeszłym tyg!
WERA ożżż Ty szczesciaro! Ty chyba łowczyni ofert jestes! Chwal sie kareta! Miałabyś z rana! Poki nie zobaczę tego wózeczka nie jem śniadania!
LILOE tak, tak... U mnie tez dzisiaj godzina prawdy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:27
Aguś86, hwesta, KasiaKwiatek, lysinka, Eweliśka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny