X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello, a u mnie chyba zimno ale slonecznie. Oswiadczam ze skonczylam ciasto, jest pyszne :).
    Ide sie ogarnać.
    Powodzenia na wizytach dziewczyny, trzymam kciuki za dobre wiesci.

CzaryMary, iwonka1077, Aguś86, Lali, KasiaKwiatek, liloe, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 14:05

hwesta, Murraya lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska, dzwoniłam w poniedziałek, czyli 2 marca, kazali przyjść 10 marca na ktg do przychodni i przygotować sie na duża kolejkę... Jak to usłyszałam to od razu wizja 5 h czekania mi sie włączyła i udało mi sie umówić coprawda na puławskiej ale na konkretna godzinę tez we wtorek w enelu i mam gwarancje ze to oni bedą czekać a nie ja, wiec karowa odpuszczam. A co do IP... Pewnie zrobic by zrobiły ktg, ale pewnie z fochem bo wiadomo ze IP od nagłych przypadków... Tez mam skierowanie i kazały do przychodni przyjść :)

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Gosha - zlituj się z tą Hiszpanią !! niedobra Ty!! prześlij promyk słońca bo u nas ziiiimno jak w dupie u eskimosa :)

ohhhooo wyposzczone matki o 8 godzinie zaczynają gadać o seksie!! to znaczy, że naprawdę macie dużą ochotę !! :P ;)

Jaga - co Ci śmierdzi??

Kochana no kużwa nie wiem co. Śmierdzi mi kocią kupą albo moczem w pokoju tam gdzie spie. Już wymyśliłam , że może jak były małe kociaki to mi narobiły na panele i się to weżarło w nie , i teraz zapach się rozchodzi , teraz się zastanawiam czy mi czasem kotka nie zrobiła psikusa i nie zaznaczyła kanapy jak byłam w szpitalu , no nie wiem bo generalnie panele nie śmierdzą jak się je wącha ale jak się leży na kanapie to ten smrodek wykręca nosek.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś rano na wizycie, wszystko jest ok:) dostałam skierowanie na ktg bo jakoś mniej odczuwałam ruchy w tygodniu, ale generalnie cała wizyta skupiła się na tym że od 1 marca zabrali w lux medzie lekarzom położne z gabinetu i mój lekarz czuł potrzebę opowiedzieć mi o tym ze szczegółami:(
    niestety musze wrócic do niego w poniedziałek bo zwolnienie mam do 9 i nie może mi wystawić do przodu:P

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska jak słabiej ruchy to na IP musza zrobic bez czekania :)

Eweliśka, Aguś86 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Eweliska, dzwoniłam w poniedziałek, czyli 2 marca, kazali przyjść 10 marca na ktg do przychodni i przygotować sie na duża kolejkę... Jak to usłyszałam to od razu wizja 5 h czekania mi sie włączyła i udało mi sie umówić coprawda na puławskiej ale na konkretna godzinę tez we wtorek w enelu i mam gwarancje ze to oni bedą czekać a nie ja, wiec karowa odpuszczam. A co do IP... Pewnie zrobic by zrobiły ktg, ale pewnie z fochem bo wiadomo ze IP od nagłych przypadków... Tez mam skierowanie i kazały do przychodni przyjść :)

Polubiłam że mi odpowiedziałaś a nie za kolejke;)
    Kurna to ja chyba też odpuszczę Karową, pójdę u siebie na wsi też mają oddział położniczy to zrobią bez łaski może.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szpitalu juz :) jezusie dziewczyna szla zlapala się za plecy Brzuch wielki i jeczala z bôlu na porodôwke ją wzieli juz z korytarza cizesssss!

mimka84, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tym seksem w ciazy przed porodem... Mam głupie pytanie :D sperma nie zaszkodzi dziecku? Bo niby na szyjkę dobrze działa, echhhh muszę pomysleć o antykoncepcji po porodzie :D

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Kochana no kużwa nie wiem co. Śmierdzi mi kocią kupą albo moczem w pokoju tam gdzie spie. Już wymyśliłam , że może jak były małe kociaki to mi narobiły na panele i się to weżarło w nie , i teraz zapach się rozchodzi , teraz się zastanawiam czy mi czasem kotka nie zrobiła psikusa i nie zaznaczyła kanapy jak byłam w szpitalu , no nie wiem bo generalnie panele nie śmierdzą jak się je wącha ale jak się leży na kanapie to ten smrodek wykręca nosek.

eee to lipa. zapach kociego moczu jest nie do zniesienia. podejrzewam, że tak jak mówisz to nie podłoga a kanapa. ojjj wkurzyłabym się ! hmmm ale kotki nie znaczą terenu...

• mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

relgh371djw8agni.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

hwesta, CzaryMary, Eweliśka, Lali, Aguś86, Bambi85, KasiaKwiatek, liloe, Gosha, natt, Robotka1, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od południa do następnego dnia rano nie czułam dosłownie nic, mimo picia coli, wody zimnej, jedzeniu słodyczy. Na drugi dzień wróciło do normy ale lekarz dał skierowanie kazał jechać na ktg więc pojadę.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka84 Hahaha padłam :D

mimka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A z tym seksem w ciazy przed porodem... Mam głupie pytanie :D sperma nie zaszkodzi dziecku? Bo niby na szyjkę dobrze działa, echhhh muszę pomysleć o antykoncepcji po porodzie :D

hahaha co najwyżej włosy małej się wzmocnią po takiej odżywce:P a poza tym uważaj bo możecie zrobić drugie bobo i młodej będzie ciasno :) ha ha :P

hwesta, mimka84, Bambi85, liloe, natt, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    eee to lipa. zapach kociego moczu jest nie do zniesienia. podejrzewam, że tak jak mówisz to nie podłoga a kanapa. ojjj wkurzyłabym się ! hmmm ale kotki nie znaczą terenu...
    Znaczą jeśli czują zagrożenie. Moja teściowa sama ma kocice i kilka kocisków przyłazi nam pod drzwi, jak moja Guśke któryś podrapie albo wbiegnie do domu to ona będzie mi wszędzie znaczyła teren zeby zamanifestować ze to jej teren.
    Jak to kanapa to się wkurwie bo mam nową od miesiąca:(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi u mnie słonecznie, bez mgły i zimno :) Może u Liloe też taka pogoda? ;) Hehe :D

Bambi85, liloe lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 14:08

Eweliśka lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta sperma jest niewskazana w ciązy tzn, należy się zabezpieczać w ciązy aby sperma nie spowodowała wcześniejszego porodu. Działa świetnie jeśli chodzi o zmiękczanie i rozwieranie szyjki, jest naturalnym przyspieszaczem porodu i warto stosować w terminie okołoporodowym.

Ahahahah napisałam to jakby można było sperme w kiosku ruchu kupić:D

mimka84, CzaryMary, hwesta, Lali, Justinka, mantissa, natt, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
‹‹ 3313 3314 3315 3316 3317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ