Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się po przedszkolnemu : Dzieeeeeeeeeeńdoooooooooooooobryyyyyyyyyyyyy

Ten księżyc w pełni to ewidentnie przereklamowana sprawa. Widzę, że nikt nie urodził - ale to dobrze oczywiście
Chciałam napisać Angelka, że masz cuuuuudowną córeczkę
Martynka jest tak słodka, że z chęcią bym ją schrupała
Widać na zdjęciu, że jest taka spokojna i jest jej dobrze pod ciepłą kołderką i bez tej całej aparatury. ahhh miodzio 
Werka - gratki z tytułu dorwania wózka w fajnej cenie
Fasia - współczuję mężowi
biedak. Przechodziłam przez to gówno bleee
Chciałam coś jeszcze napisać ale wiecie.... 9 miesiąc ciąży - moja mózgowa gąbka jest naprawdę już słusznych rozmiarów - więc wybaczcie
mimka84, iwonka1077, Angela89, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale Ci zazdroszczęJaga wrote:Gosha już pakuje walizki i się do Ciebie wybieram. Tutaj jest teraz okropnie, już nie mówiąc ze i cisnienie musi być niskie bo spać mi sie chce przeokropnie.
ja sobie upodobałam południe Hiszpanii i wracam tam co roku, ale tym razem będzie pauza
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy gratuluje 37 skończonego tygodnia co oznacza ze ma donoszona ciąże
moze sie rozpakować już :p ja czekam jeszcze tydzień do 37 skończonego i chyba moge już zacząć korzystać z seksu skoro od września post ??
mimka84, lysinka, Aguś86, Amy_, KasiaKwiatek, liloe, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wywalcie mnie z wyra, plosie

Leżę i się wkurwiam bo smrodek nadal nie zniknął pomimo wymycia paneli, mąż mi wykład zrobił ze paneli mi nie zdejmie bo inaczej się popsują i już ich nie ułoży, Marceli bez śniadania siedzi i nie chce go wcale jeść , mnie jakoś się nic nie chce a amam troche roboty ehhhh. Ide zrobie kawe
iwonka1077, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha - zlituj się z tą Hiszpanią !! niedobra Ty!! prześlij promyk słońca bo u nas ziiiimno jak w dupie u eskimosa

ohhhooo wyposzczone matki o 8 godzinie zaczynają gadać o seksie!! to znaczy, że naprawdę macie dużą ochotę !!

Jaga - co Ci śmierdzi??Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:59
mimka84, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej

Mimka porod wiosna jest cuuudowny, dlugie spacery w ciepelku, nie trzeba ubierac Maluszka w 3 warstwy ubran jak w zime, same plusy
Ja znowu spalam jak zabita, nawet siku nie wstalam
Gratuluje nowych tygodni i zycze powodzenia na wizytach!
Liloe jak przeczytalam przez co przeszlas starajac sie o upragnione dziecko...nie powinno tak byc! Z nastepnym dzieckiem moze bedzie wielka niespodzianka
zycze Ci tego! I w ogole wszystkim z Was ktore tego pragna!
CzaryMary, mimka84, Aguś86, liloe, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość