Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
JAGA kochana w Hiszpanii piękna wiosna! Ruszyła na dobre!
Dlatego ja na wyjście ze szpitala kombinezonu juz nie potrzebuje, tylko kocykiem owiine mojego Puchatka
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelcia, nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się po przedszkolnemu : Dzieeeeeeeeeeńdoooooooooooooobryyyyyyyyyyyyy

Ten księżyc w pełni to ewidentnie przereklamowana sprawa. Widzę, że nikt nie urodził - ale to dobrze oczywiście
Chciałam napisać Angelka, że masz cuuuuudowną córeczkę
Martynka jest tak słodka, że z chęcią bym ją schrupała
Widać na zdjęciu, że jest taka spokojna i jest jej dobrze pod ciepłą kołderką i bez tej całej aparatury. ahhh miodzio 
Werka - gratki z tytułu dorwania wózka w fajnej cenie
Fasia - współczuję mężowi
biedak. Przechodziłam przez to gówno bleee
Chciałam coś jeszcze napisać ale wiecie.... 9 miesiąc ciąży - moja mózgowa gąbka jest naprawdę już słusznych rozmiarów - więc wybaczcie
mimka84, iwonka1077, nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale Ci zazdroszczęJaga wrote:Gosha już pakuje walizki i się do Ciebie wybieram. Tutaj jest teraz okropnie, już nie mówiąc ze i cisnienie musi być niskie bo spać mi sie chce przeokropnie.
ja sobie upodobałam południe Hiszpanii i wracam tam co roku, ale tym razem będzie pauza
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy gratuluje 37 skończonego tygodnia co oznacza ze ma donoszona ciąże
moze sie rozpakować już :p ja czekam jeszcze tydzień do 37 skończonego i chyba moge już zacząć korzystać z seksu skoro od września post ??
mimka84, lysinka, Aguś86, Amy_, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wywalcie mnie z wyra, plosie

Leżę i się wkurwiam bo smrodek nadal nie zniknął pomimo wymycia paneli, mąż mi wykład zrobił ze paneli mi nie zdejmie bo inaczej się popsują i już ich nie ułoży, Marceli bez śniadania siedzi i nie chce go wcale jeść , mnie jakoś się nic nie chce a amam troche roboty ehhhh. Ide zrobie kawe
iwonka1077, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha - zlituj się z tą Hiszpanią !! niedobra Ty!! prześlij promyk słońca bo u nas ziiiimno jak w dupie u eskimosa

ohhhooo wyposzczone matki o 8 godzinie zaczynają gadać o seksie!! to znaczy, że naprawdę macie dużą ochotę !!

Jaga - co Ci śmierdzi??Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:59
mimka84, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej

Mimka porod wiosna jest cuuudowny, dlugie spacery w ciepelku, nie trzeba ubierac Maluszka w 3 warstwy ubran jak w zime, same plusy
Ja znowu spalam jak zabita, nawet siku nie wstalam
Gratuluje nowych tygodni i zycze powodzenia na wizytach!
Liloe jak przeczytalam przez co przeszlas starajac sie o upragnione dziecko...nie powinno tak byc! Z nastepnym dzieckiem moze bedzie wielka niespodzianka
zycze Ci tego! I w ogole wszystkim z Was ktore tego pragna!
nick nieaktualny, mimka84, Aguś86, nick nieaktualny, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość