Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Aaaa no to pewnie, nie dziwię się, też by mnie to zaniepokoiło że zupełnie nic mimo stymulowania. A ja się pochwalę że odkryłam fajny sposób na sprowokowanie małego do ruszania: siadam na fotelu się zaczynam bujać tak że brzuch mi się przemieszcza w górę i w dół i on wtedy od razu reaguje
Pewnie się czuje jak na morzu i mu się zbiera na wymioty. Nie męcz dzieckamimka84, iwonka1077, CzaryMary, lysinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimka zamówiłam odstraszacz, a ze jest po drugiej stronie miasta to w poniedziałek na bank będzie
Szkoda, że weekend, bo byłby już jutro. No ale dziś póki co ani jednej. Się tego odkurzacza na serio wystraszyły
Jeju jak mnie dziś z rana śluz zalał. Jestem zdania, że on może przecieknąć przez majtki i spodnie tyle go tammimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
Jaga glowa mnie nadal boli.. ale gazu juz nie wyczuwam
Hwesta zes mi musiala przypomniec o tym skonczonym 37tygodniu! Wal siea swoja droga obstawialam ze w nocy urodzisz. Roczarowalas maleńka!!!
a speema dziala od 38tygodnia wiec tydzien mozesz zbierac sily a pozniej z lozka nie wychodz. A ja od dzisiaj celibat
nie bede kusic losu
mimka84, Bambi85, KasiaKwiatek, iwonka1077, Gosha, Agusiek89, maggie86, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
No właśnie mf
Niby w ciąży mozna odpocząć od podpasek, ale co z tego jak wkładki trzeba nosić
Dobrze, że choć Twoja szyjka się trzymaA dzidziole mamy podobne wagowo, bo mój we wt 2400, a idziemy tak samo
Nie obrażę się jak będzie miał max 3200
Amy gratki za donoszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 09:35
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Jaga glowa mnie nadal boli.. ale gazu juz nie wyczuwam
Hwesta zes mi musiala przypomniec o tym skonczonym 37tygodniu! Wal siea swoja droga obstawialam ze w nocy urodzisz. Roczarowalas maleńka!!!
a speema dziala od 38tygodnia wiec tydzien mozesz zbierac sily a pozniej z lozka nie wychodz. A ja od dzisiaj celibat
nie bede kusic losu
oooo celibat u Państwa?? to już wiem skąd te wzmożone ostatnie amory, bzyki i parzonki.
Ja tez się już bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 09:39
Amy_, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaa kuzwa zaspalam hahah pierwszy raz odn10 lat
dziecko spalo..pewnie siedzial wmlozku w bezdechu zeny mnie nie onudzic..nienwyslany do szkoly alleee jaki zadowolony
smietnik nie wystawiony....obudzila mnie smieciarka 5 min temu...ciul bede musiala plastiki przrz 2 tyg chowac chyba wnogrodku hehe zdjecia wysle pozniej...jest u mnie 8.40 a o 9 mam byc w banku....ee tam zdarza sie zaspac..chyba sie wewnetrznie uspokoilam ze juz wszystko mam
CzaryMary, lysinka, KasiaKwiatek, Gosha, mantissa, natt, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Zanim pójdę rodzic sukienki z mosquito musza przyjść
ja wyjdę ze szpitala w koszuli i szlafroku. Od razu zabiorą mnie do psychiatryka i tatuś będzie musiał zająć się młodym a ja sobie odeśpię- taki mam plan
hwesta, lysinka, Lali, iwonka1077, liloe, mantissa, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:aaaa kuzwa zaspalam hahah pierwszy raz odn10 lat
dziecko spalo..pewnie siedzial wmlozku w bezdechu zeny mnie nie onudzic..nienwyslany do szkoly alleee jaki zadowolony
smietnik nie wystawiony....obudzila mnie smieciarka 5 min temu...ciul bede musiala plastiki przrz 2 tyg chowac chyba wnogrodku hehe zdjecia wysle pozniej...jest u mnie 8.40 a o 9 mam byc w banku....ee tam zdarza sie zaspac..chyba sie wewnetrznie uspokoilam ze juz wszystko mam
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny