Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy teraz mówisz pier..... nie rodze a w 40 tygodniu zaczniesz dostawać kurwicy , że masz dosyć i chcesz już urodzić. Nie wiem jak u Ciebie tam jest ale u mnie w 40 tygodniu to musowo szpital tydzień trzymają i w sumie czekają na cud ze samo się zacznie a potem wywołują. W dupie to mam jak już będzie donoszona zajeżdze męza zeby coś się ruszyło bo na samo wspomnienie leżenia tam mi się chce płakać.
Wy o kupach ja o siuśkach dzisiaj, dostane pierdsolca naprawde, moje psisko zanim kuźwa wstanie to już leje, nie nadążam jej wyprowadzać na dwór. Co za pieseł, mogłoby zrobić się już ciepło to by może sama na dwór wychodziła bo bym jej zostawiła otwarte drzwi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MARY ale ja to ciasto pieke od wczoraj
, a zasadzie robie bo to takie bez pieczenia
, ale wczoraj sie babki ze mnie smialy, bo mialam pewne problemy, wiec musialam sie pochwalic dzisiaj ze jednak sie udalo
w ddtvn o kulkach do cw miesni kegla bedziehwesta, CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Kurwa az sie zwazylam z okazji donoszeni. 77 kg czyli na plusie 10.4
za duzo wysralam chyba10kg plus to ja mialam 3tyg temu
ewidentnie! jakiś limit na kupę byś sobie założyła czy co? a Ty tak bez opamiętania na 2ce jedziesz. Zatrzesz silnik kobieto !!Amy_, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ja wykupie ale jak urodzę :p pamiętajcie ze 10 marca dzień mężczyzny
szykować prezenty baby swoim panom :p
każda ma przyszykowany w swoim brzuszkua czy Panowie dostaną go akurat 10 marca to się okaże
hwesta, Lali, lysinka, Murraya lubią tę wiadomość