Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Andzia ja sie nie znam nie mam nawet intuicji co by bylo lepsze... moze dobrze ze dostaje 30ml. Chyba lepiej ze doi nizeli mieli by jej dawac te 20ml sonda... bo tak nigdy sie nie przyzwyczai do wiekszych porcji... poki jest w szpitalu i maja ja na oku niech je wieksze dawki... ty w domu mozesz wypracowac inna metode jesli bedzie tska koniecznosc. Mala i tak sobie super daje rade
) jakie prognozy na wyjscie macie?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Powiem Ci ze argumenty dosc mocne
Zgadzam sięmoja mama ma imieniny 16.03, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby to jakoś łączyć z datą porodu.
Ja do mojej Ali mówię często "Rybko", mama mi mówi - bo sobie wykraczesz, wtedy musiałabym się uwinąć do 20.03. Jakbym miała coś do powiedzenia (a mam niewiele), to wolałabym, żeby nie urodziła się 15.04 ani 18.04, ale byłabym już zbyt przeterminowana, więc chyba mi to nie grozi.Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgus 86 i to sie przydaje?? Aha, i pytanie o mokre chusteczki- jakie kupic? Bo ich tylko nie mam w duzej ilosci.
Mam do szpitala kupione yelp, ale pewnie bedzie ich duzo szlo. Te pampers sa dobre? http://pampers.strefamarek.allegro.pl/pampers-chusteczki-baby-fresh-clean-12x64-szt.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:37
-
Liloe jak ja bym miala wybor to wolalabym przeterminowac i urodzic w kwietniu
Acle moja matka czarownica tez mi powiedziala ze urodze 16 Marca bo 16 poczulam pierwsze kopy i ona se wyliczyla ze to bedzie 16marca. Ja tez sie urodzilam dokladnie iles tam miesiecy po 1 kopniaku i dla niej to wyznacznikchociaz na poczatku mowila o 2 Kwoetnia. Wiec tym oto sposobem mam kilka dat
16 marca
27 marca termin
2 kwiecien
5 kwietnia wywolywaniehwesta, liloe, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
No nie siedzisz bezposrednio na kroczu tylko krocze jest w dziurze i nie dotyka podłoża. Ale nie warto dawać 40zl lepiej kupic naprawde kolko do plywania. W domu siedzialam juz poldupkiem a nie na kolku
zawsze pierwszy raz tna na prawa to trzeba siedziec na lewym posladku zeby szwy sie nie rozeszly i nie powbijaly w skore.
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Przenosic za duzo tez jest zle... Dzieci beda wiedzialy kiedy wyjsc:)
U mnie w szpitalu po 7 dniach id terminu zgłaszasz się na oddział na wywołanie. Nie ryzykują dwutygodniowych przeterminowań, dlatego jestem spokojnaAmy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeju jaka ja dzisiaj jestem wkurzona, normalnie płacze z bezsilności jak nigdy.
Ten pieseł mnie wykończy psychicznie, dosyć ze szczy gdzie popadnie to jak poszłam dac kotom jeśc na działke to polazła za mną a że jest wiecznie nie nażarta to 4 razy musiałam po tą france wracać bo mi spierdalała tam zeby się nażryć. Co za kurwa suka to ja nie wiem. Czekam jeszcze na pieruńskiego dostawce mebli bo mają mi szafe przywieźć , jeszcze teściowa zjeżdza, mnie brzuch boli i w ogóle do dupy spadk energii. -
Angela89 wrote:Amy niestety nie. Mi się wydaje że jak dobijemy do 2 kg będzie coś więcej wiadomo. Wtedy też będę się wypytywać. Myślę że do świąt będzie z nami.
trzymam kciuki nią kciuki :*
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Amy dzięki
Fajnie że Malinka wraca do domu, oby nie wróciła szybko tak jak było z Mantissa
Co do dat ja jakoś bardzo bym chciała aby to był marzec, ale nie 21 bo to moje urodzinychociaż data super, ale może głupio razem świętować
no i jak ma być kwiecień to byleby nie 1.04 a tak to luz, kiedy wyjdzie to wyjdzie
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Agus 86 i to sie przydaje?? Aha, i pytanie o mokre chusteczki- jakie kupic? Bo ich tylko nie mam w duzej ilosci.
Mam do szpitala kupione yelp, ale pewnie bedzie ich duzo szlo. Te pampers sa dobre? http://pampers.strefamarek.allegro.pl/pampers-chusteczki-baby-fresh-clean-12x64-szt.html
Ja mam Fitti z biedronki, podobał mi się skład - mało chemii i dobra cenahwesta lubi tę wiadomość