Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali special 4U
w moim mikroskopijnym pokoiku:D
Krysti i jak żyjesz? po tej glukozie?
jeju co wy tak wszystkie chcecie rodzić przed terminem? zobaczycie jak połowa z was będzie się kisiła po terminie:P hehe
tylko nie o sexie proszę bo osiwieję.....
Amy cały czas mam Twoje słowa w głowie że mój to mi powinien płacić za brak sexu!!! aaaa!!!
widze że nikt w pełnię nie urodziłmi się nawet dobrze spało:) ale czuję że zaraz pójdę w kimono
natt, Justinka, mimka84, Eweliśka, Amy_, lysinka, Aguś86, Ulka84, CzaryMary, Gosha, maggie86, Murraya, Jaga, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ech temat seksu... tak już mnie nosi, że masakra... mąż chyba też szczęśliwy nie jest
ale myślę, że jeszcze tydzień... też mam wrażenie, że przez brak seksu [od połowy grudnia] źle się między nami dzieje
albo może to zbieg okoliczności... ufam mu i wierzę że nie poszedł w tango na tym wyjeździe integracyjnym... niestety wiem co czasami się tam wyczynia i jakie kombinacje są... a testu Kwiatkowej nie zrobię, mimo że wanne mamy, bo on nigdy w niej nie leży i ogólnie nie przepada
-
nick nieaktualnyJa wczoraj mialam rozmowe z mezem,ze zapomnielismy troche ze przede wszystkim jestesmy malzenstwa, kobieta i mezczyzna i ze musimy o tym pamietac, a nie patrzec na siebie jak na mame i tate
Co do galaretki to niestety nie pomoge... nie jem galaretek i nigdy nie mierzylam cukru po niej...CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Spoko Rudzia moja też na usg puckowata jest
2 tyg temu ważyła 2339 więc chyba w normie
Amy chodzi o zanurzenie jajek w wodzie i jak wypłyną tzn że poszedł w tangochyba dobrze pamiętam
i to Kwiatkowa pisała chyba nie? Może mój mózg też już odmawia posłuszeństwa
Rudzia, Amy_, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:Spoko Rudzia moja też na usg puckowata jest
2 tyg temu ważyła 2339 więc chyba w normie
Amy chodzi o zanurzenie jajek w wodzie i jak wypłyną tzn że poszedł w tangochyba dobrze pamiętam
i to Kwiatkowa pisała chyba nie? Może mój mózg też już odmawia posłuszeństwa
ja bym swojego musiala w umywalce zanurzyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 11:33
-
Aguś86 wrote:No galaretka tak mi wpadła do głowy
I jakaś pomarańcza w środku
Wiem, że jest niskokaloryczna, ale nie wiem czy niskocukrowa.
są galaretki bez cukru, ja sobie słodzę stevią albo xylitolem i wtedy masz super zdrowy deser i na bank niskocukrowyCzaryMary, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny