Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ROBOTKA no wlasnie!! A mi tak powiedziala lekarka! Co jestem u jakiegos lekarza i chcr wiedziec ile wazy moja corka to mi odmawiaja bo zawsze cos ;/ a podobno tu wage po 32 tyg podaja.. jestem zla bo nie chce rodzic no 4 kilogramowego dziecka! Ja nie wiem jak tu kobiety rodza jak maja takie duze dzieci skoro przed porodem nikt nie sprawdza nawet tego.. przychodzisz i rodzisz i juz ;/ jak ostatnio powiedzialam poloznej w zartach ze nie chcialabym rodzic dziecka ktore wazy ponad 4 kilo to mi odpowiedziala " jestes mloda- dalabys rade" !!!!!!!! :o
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Ohhh jaka mam słabość do tego państwa mimo ze nigdy tam nie byłam
tylko z mi wiadomych przyczyn, hihi
ale ja to południowy-zachód bym prędzej odwiedziła
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o seks !
Ogólnie to piękny kraj z ogromnym potencjałem turystycznym tylko pogoda z dupy cały rok.Gosha lubi tę wiadomość
-
Gosha racja każdy orgamizm inny. Ja np mleko i jogurt naturalny często piję i po tym nic. Chleb jest faktycznie syfny. Znalazłam jeden po którym jest ok więc jego jem ale to są tylko 3-4 kromeczki dziennie. Na szczęście nie dużo już zostało bo jak nigdy nie lubiłam słodyczy tak teraz jakieś ciacho chętnie bym zjadła, chyba tak z przekpry że nie powinnam.
Co do sexu to ja już zapomniałam co to. Od sierpnia nic. Jedynie we śnie. Bożena spuchnięta ze smutku.Gosha, natt lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o seks !
Ogólnie to piękny kraj z ogromnym potencjałem turystycznym tylko pogoda z dupy cały rok.
A pogodę to faktycznie macie... Buuuja wybrałam lepszy kraj na emigracje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ja nie bede tesknila za brzuchem
Pozno mi wywalilo brzuch, a i tak nie jest jakis wielki.
Gosha trzymam kciuki i czekam na informacje
ja też nie będę za nim jakoś wyjątkowo tęskniła. Prawdę mówiąc nie mam siły już się toczyć. Poza tym czuję, że mały ma już malutko miejsca i jak się rusza to sprawia mi to ból...
Już za minutkę, już za momencik....hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:https://www.youtube.com/watch?v=ZR2mDuzRS8A zgabczenie postepuje
zamiast isc umyc wlosy to slucham glupot
wódki bym sie napila pod ta muzyke
hahah wariatka !! nie słuchaj tego !! niedługo będziesz rzygała takimi rytmami.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny