Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
uwaga uwaga to ja
Sporadyczna nieobecnamelduję się
W środę byłam u mojej lekarki ,a ona na powitanie " Pani S. kiedy pani rodzi, bo juz mi sie pani znudzila"
Na to ja : To pani doktor,ustalamy w końcu termin cesarki i widzimy sie juz tylko na oddziale pietro wyzej "
No i mam
Idę do szpitala 27.03 juz w piatek,robia mi ktg ,itp i 30/03 CC
wynikiok, tetno ok,szyjka ok, usg ok, sterydy na płucka podane , ale na kontrole jeszcze 16.03
Torba spakowana,czekamy tylko na wózek i łózeczko
Z tych emocji to nie spie prawie 2 noc i tylko sie krecę po domu , czytalam Was o 4 rano dziś i dalej jestem w tyle.
A taka ciekawostka ,moja lekarka przyjmowała mój poród kiedy się rodzilamI ze względu na moja chora Martkę dlatego CC od razu dla mojego spokoju .
Jestem taka nakręcona, jeszcze 3 tygodnie
Czyli jak czulam bede Marcówkano chyba ze sie wcześniej coś zdarzy ,ale na razie zaciskam nogi i leze ile sie da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 13:05
Gosha, Angela89, NY, Eweliśka, Rudzia, Klaudia90, Justinka, natt, mimka84, CzaryMary, Aguś86, maggie86, mantissa, weronika86, lysinka, iwonka1077, Agusiek89, MartaAlvi, Murraya, KasiaKwiatek, Bambi85, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:We wt miałam pobrany, ale i dziewczyny mówiły, że na trzeci dzień miały i lekarka mi powiedziała, że w piątek. Pewnie gdyby nie weekend miałabym jutro, a tak muszę czekać do poniedziałku.
Justineska super ze znasz juz terminWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 13:09
-
No to my tez w 37 tygodniu!moznaa podziwiac moje wspaniale rozstepy! ;/ blee
Justinka, Krysti, Gosha, Justineska, natt, mimka84, NY, Klaudia90, CzaryMary, Aguś86, maggie86, Eweliśka, mantissa, weronika86, kluska, lysinka, Jaga, Amy_, iwonka1077, Agusiek89, Ulka84, MartaAlvi, Murraya, KasiaKwiatek, Bambi85, Ewelcia, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justineska fajnie że już wiesz co i jak i najważniejsze, że Ty z tego tak bardzo się cieszysz
a 30.03 super, też chce!
Czyli co raz więcej nas wie kiedy co i jak
Ja GBS będę miała pobranego dopiero na wizycie 12.03... więc jeszcze trochę...
Poprasowałam trochę i ledwo żyje... a młoda jeszcze szaleje w brzuchu, więc nawet nie ma jak odpocząćale uwielbiam te je kopniaczki, ruchy
Rudzia super brzuchu! a rozstępami się nie przejmujpóźniej nie będą tak widoczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 13:15
Rudzia, Justineska, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No co racja ,energia mnie rozpiera,a jeszcze dziś to słońce tak wyszło cudnie
a co do daty rok temu przebiegłam swój pierwszy półmaraton w Warszawie właśnie 30/03 wiec ta data jest super dla mnie i też można powiedzieć ze trenuję na ten maraton na porodówce
Rudzia, mimka84, Justinka, maggie86, Murraya, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Witam się "z samego rana"
Która to zapodała tego linka z piosenkami? UzależniająceJadą, jadą misie tralalalala
Pytała się wczoraj moja przyszywana kasiasta ciocia - sąsiadka, czego jeszcze mi brakuje, bo ona chciałaby zrobić Nince praktyczny prezent. I co? Wszystko mam! Nawet takie zbędne rzeczy. Po długich namysłach wymyśliła, że kupi wypasioną karuzelkę na łóżeczko z projektorem, klin do łóżeczka i jakieś duperele typu pluszowy kocyk, tradycyjny ciuszek i takie tam. Ale mi się głupio zrobiłoChociaż z drugiej strony jak dają trzeba brać
Taki mam brzuszek wypchany, czuję się tak ciężko, taka napięta eh... Jakbym miała zaraz wybuchnąć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:03
mimka84, Gosha, Rudzia, Angela89, Justinka, Krysti, NY, CzaryMary, maggie86, mantissa, Eweliśka, Justineska, Aguś86, lysinka, Jaga, natt, Amy_, iwonka1077, Agusiek89, Ulka84, MartaAlvi, Murraya, KasiaKwiatek, weronika86, Bambi85, Ewelcia, liloe, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość