X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi polozna powiedziala ze brzuch mi zjechal troche chociaz na zdj tego nie widac ;/ ale sama czuje poprawe bo juz mnie nie boli pod zebrami i w ogole..poza tym Mala juz lezy bardzo nisko wiec i to pewnie sprawia ze brzuch troche zmienil ksztalt :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 13:39

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY na co czekasz? Tym bardziej, że się znasz na tym - możesz pokierować kogoś, żeby pyknął Ci foty :) Nie musisz przecież brać profesjonalisty skoro Ty nim jesteś :) Fajna pamiątka. Szybko, żebyś zdążyła!

Rudzia, NY lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, wow! jestem pod wrazeniem wielkosci brzuszka, ja chyba mam polowe mniejszy... mam 99-100 cm w obwodzie, dzis mierzylam :P

• Gosha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po pierwszych oględzinach, 3 razy mierzyli ciśnienie i 3 razy wyszło wysokie :( czekam ba lekarza i położna, zaraz maja przyjść... Ja chce do domu na obiad!

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie nawet bym sama ustawila aparat bo mam bezprzewodowe uruchamianie migawki, ale kurde jakos wole stac z tej drugiej bezpiecznej strony obiektywu ;) z drugiej strony mam podobne odczucia jak piszecie, ze zaraz ten stan zniknie,wiec waro chyba to utrwalić;) oswajam sie z ta mysla ;)

mantissa, Ewelcia lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia brzuszek masz fajniutki :) ale cycochów to normalnie zazdroszczę :)
    Klaudia no po prostu super piłeczka :) ciężko uwierzyć, że masz tam tylko jedną lokatorkę ;)

Rudzia lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Ja po pierwszych oględzinach, 3 razy mierzyli ciśnienie i 3 razy wyszło wysokie :( czekam ba lekarza i położna, zaraz maja przyjść... Ja chce do domu na obiad!

ehhh trzymaj się Gosha ! Nadawaj co i jak. Jestem dobrej myśli.

Gosha lubi tę wiadomość

• kluska Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia i Klaudia cudne brzuszki.
    Gosha trzym się. Powiedz im że Ty cukrzycowa i musisz zjeść !!! Może Cię czymś poczęstują. Trzymam kciuki.

Gosha lubi tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY nie czekaj, tylko do dzieła. Później możesz żałować.

Gosha trzymaj się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 13:47

Gosha lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha może się zestresowałaś dodatkowo? Trzymaj się.

Gosha lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę do pracy zawieźć L4 i zjadłam obiad przed wyjściem, ale kurtka mnie ciśnie teraz. Nie wiem, czy tyle zjadłam czy tak urosłam :D

weronika86 lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha trzymaj sie kochana! :(

Gosha lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha nie daj się tak łatwo!

Właśnie zdjęcia! Mennżu mi kilka cyknął na początku ósmego miesiąca i teraz mieliśmy robić drugą część bo mamy jeszcze kilka pomysłów ale jakoś tak ciężko mi się zebrać... Obym tylko zdążyła.

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Gosha nie daj się tak łatwo!

Właśnie zdjęcia! Mennżu mi kilka cyknął na początku ósmego miesiąca i teraz mieliśmy robić drugą część bo mamy jeszcze kilka pomysłów ale jakoś tak ciężko mi się zebrać... Obym tylko zdążyła.

a pokazywałaś?? bo jak nie to proszę zaraz tu wrzucić. Dzisiaj dzień brzuchowych fot :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    a pokazywałaś?? bo jak nie to proszę zaraz tu wrzucić. Dzisiaj dzień brzuchowych fot :)

Wstydzę się. :D

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło żesz kurwa! Klaudia skund ten brzuch???? :P dobrze ze swojego nie wrzucilam :P

Rudzia twoj juz przestal rosnac. A rozstepy? Kto dzisiaj ich nie ma? Chyba tylko dziewice :P

Gosha twoj tez piłkowaty :D

Boooooooskie brzuchole!!!!!!!!

Rudzia, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Wstydzę się. :D

bożeny lekarzowi pokazywać się nie wstydzisz a ciotkom brzucha nie pokażesz?? NOOO teraz to się możesz dopiero wstydzić!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, lysinka, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    bożeny lekarzowi pokazywać się nie wstydzisz a ciotkom brzucha nie pokażesz?? NOOO teraz to się możesz dopiero wstydzić!

No dobra. Przekonałaś mnie. :D
    Daj no chwilę a to ogarnę. :D

Rudzia, nick nieaktualny, lysinka, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przestal rosnac przestal! :P

A ja zadowalam sie teraz lodami czekoladowo-smietankowymi z karmelem :P

Amy_ lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 3324 3325 3326 3327 3328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ