Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Hehe RUDZIA, też się zastanawiam... Już na początku ciąży lekarze mi podejrzewali mnogą ciążę, ale jeszcze nie wyczułam dwóch czkaweK jednocześnie
moze sie wymieniajahihi nie no ale na prawde masz SPORY brzusiio
ale sliczny
-
nick nieaktualnyRudzia - brzuch piękny, nawet z rozstępami które zaraz zbledną. Natomiast cycki masz meeega!! co to za stanik?
Klaudia a u Ciebie brzunio odrysowany jak od cyrklateż piękny
Krysti - ciesze się, że już to badanie masz za sobąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 13:31
Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Rudzia ja mam takie same odczucia co do brzucha. Też mi się jakoś tak spłaszczył i jak by przestał rosnąć ale to chyba tylko takie nasze wrażenie
a z postępami masz rację, po bedziemy się martwić.
Ja tam będę tęsknić za swoim brzuchem. Nie jest mi lekko też ale jakoś tak mi z nim dobrze... Normalnie aż się wzruszyłam jak sobie pomyślałam że niedługo zniknie... Nie wiem czy jeszcze kiedyś uda mi się zajść w ciążę i mam potrzebę ostatnio takiej celebracji brzuszka
Powodzenia wszystkim dzisiejszym wizytowiczkomżadnego zostawania w szpitalach
Rudzia, Gosha, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Siedzę rozkraczona jak chłop, chodzę a raczej człapię się jak emeryta, po jedzeniu zawsze usyfiona bluzka jak u dziecka, a czuję się jak hipopotam
mimka84, Rudzia, Jaga, natt, Justinka, iwonka1077, Agusiek89, Murraya, weronika86, Bambi85, mantissa, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Zachcialo mi sie sesji zdjeciowej przed rozwiazaniem... Problem w tym, ze nie lubie pozowac a co ciekawe sama takie sesje robilam bo zajmuje sie fotografia profesjonalnie i moj maz przezyc tego nie moze ze szewc bez butow chodzi
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Rudzia ja mam takie same odczucia co do brzucha. Też mi się jakoś tak spłaszczył i jak by przestał rosnąć ale to chyba tylko takie nasze wrażenie
a z postępami masz rację, po bedziemy się martwić.
-
nick nieaktualny