Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ja za 10 dni rodzę
Hwesta - a ja Ci mówię, że Ty sobie ten termin wykraczesz
Amy - uhmmmm nie rozdrabniaj się. Po wakacjach się rozpakujesz razem z holideyowymi walizkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:12
Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:AMY nie kracz prosze Cie... Jest tu kilka z decydującymi wizytami dzisiaj! Jak mi w tym szpitalu powiedzą ze trzeba kończyć ciaze zwale winę na ciotkę AMY!!!
do środy musze wytrzymać
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiloe bo to po 1 ciąża już donoszona, 37+2 chyba , po 2 mój tata ma 17 imieniny a po 3 ciąża dała mi w kość i zaczynam łapać oddech na końcówce i mam ciazy dość, a po 4 jakos od kilku miesięcy czuje z termin bedzie zbliżony do 16 marca właśnie
no i Alicja o tydzień większa wychodzi od początku... We wtorek będę znała aktualna wage
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:18
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Mądre kobiety pomóżcie!
W poniedziałek mama wysłała mi paczkę (pochwale sie zawartością jak dojdzie) i po numerze spr wyszło ze 4.03 o godzinie 19 była miejscowość Melle we Francji -konsolidacja? Co oznacza konsolidacja w tym przypadku..?
To ostatnia adnotacja niej dotycząca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:19
-
hwesta wrote:Liloe bo to po 1 ciąża już donoszona, 37+2 chyba , po 2 mój tata ma 17 imieniny a po 3 ciąża dała mi w kość i zaczynam łapać oddech na końcówce i mam ciazy dość, a po 4 jakos od kilku miesięcy czuje z termin bedzie zbliżony do 16 marca właśnie
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ogóle chciałam się podzielić wczorajszą wizytą u małej. Jak przyszłam zobaczyłam że mała karmią ze smoka znów ok 30 ml no i pani mi dała mała i miałam ją karmić. Początkowo zajadała chętnie, poźniej już przysypiała i miała spadki saturacji. Później pani pielęgniarka kazała przebrać mała - super uczucie bo w inkubatorze była golusia a tu musiałam jej ubranka pozdejmować super. Jak już miałam wychodzić Pani się pyta czy chce mała nakarmić - oczywiście. No i znów dostała 30 ml tym razem przez butelkę ładnie jadła ale przy końcówce zaczęła wymiotować. I pielegniarka podeszła i mówi że jest za słaba jeszcze na jedzenie. Myślałam że zwariuje. Na mój chłopski rozum przecież mogą np dawać jej 10 ml butelka aby się nauczyła jeść a resztę przez sonde.No ale oni wolą wrzucić ja na głęboka wodę. Mała trochę straciła na wadzę bo waży 1780 a ważyła 1810 ale to normalne gdy ją karmią przez butelkę no i że wyjęta jest z inkubatora. Zobaczymy jak dziś ją będą karmić.
Aguś86, Murraya, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Witam się
A u mnie na liczniku pozostało 30 dni!!!
Noc bez męża, ale za to z synciemna szczęście przespał spokojnie całą noc w przeciwieństwie do poprzedniej gdzie były non stop pobudki
Dziś mąż wraca pewnie jeszcze bardziej chory niż pojechał, więc zero pożytku z niego będę miała, buuu a jutro mamy sesję, wiec świetnie taki zakatarzony wyjdzie
Ciekawe jak tam Malinka, czy faktycznie dzisiaj wyjdzie..
Gratuluje kolejnych rozpoczętych tygodniAmy_, Aguś86, CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość