Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Nadzieja piękna psinka
i super że Ci się udało po taniości kupić bo wózki są super
A jak chcesz żeby zdjęcia były większe bez wchodzenia w nie to musisz zaznaczyć np 500x500 pod ładowanymi zdjęciami
czytasz mi w myślach... zastanawiałam się jak to zrobićshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Ja juz w spokoju czekam na skurcze!! Nic sobie nie wkrecam i nie wmawiam! Do szpitala pojade juz jedynie ze skurczami ! Oo!
maggie86, Bambi85, iwonka1077, Amy_, Fasia, Gosha, KasiaKwiatek, Lali, Murraya, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Sama nie wierzę, ze udaje mi się was nadrobić. ,
U mnie maly sukces. Sama przystawiłam dobrze małego i ssal. Ulżylo mi, ze się udało.
i pięknie butle wypił.
Ja też chciałam rodzic 1 kwietnia ale nie wyszło.
Nadziejka, super ten wózek.ale czyścić bym go nie chciała.
Rudzia, super wieści z wizyty. Trzymaj się.
Idę ściągac.maggie86, shimmer_lip, iwonka1077, Amy_, Rudzia, lysinka, Bambi85, Aguś86, Fasia, Gosha, sylvia007, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Lali, liloe, Murraya, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asica wrote:http://naforum.zapodaj.net/3e57069efbf6.jpg.HTML
Dziewczyny proszę pomóżcie co to może być? Jest na obu rękach i jest gorace!
Nic nowego nie jadłam żadnego balsamu nowego... Nie wiem czy spotkalyscie się kiedykolwiek z czymś podobnym?skopiuj bbcode, ostatni znaczy.
Rudzia super, ze dobrzeczyli nikt nie rodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 20:15
-
Nadzieja bryczka super
jak okazyjnie kupiona to jeszcze lepiej
Pieseł też mi się strasznie podoba, taki misiek
Rudzia dobrze, że wszystko jest w porządku i jesteś już spokojna
Mantissa fajnie, że z karmieniem coraz lepiej idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 20:17
Rudzia, Nadzieja84, mantissa lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Bambi przewertowałam już tam kiecki i nic pociazowego nie znalazłam ;(
do dupy to zalando
same fasony na jakies wieszaki a nie po-ciazowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 20:20
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny