X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Bambi kolezanka przychodzi dopiero jutro a ciasto zawsze mozna kupić :P
    no wlasnie nie wiem kiedy bo ma 2 miesiaczna dzidzie i przyjedzie wtedy jak mama do niej przyjedzie zostac z mala o jej mama niezdecydowana. Chce byc gotowa, poza tym ciasto lepsze jak troche postoi. zaplanowalam ze zrobie je dzisii mi z tym zle ze planu nie realizuje, wiece ze ja mam z tym probem

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Oczywiście Kochana! ale miałam nadzieję na jakieś gratisy a Twoja informacja mnie zawiodła:P że nie mam sie czego spodziewać.
    Tak czy siak pójdę bo mamy po drodzę pizzerie:P
    W gratisie masz smoka nuka, coś z palmersa jakieś próbki no i jak Ci się uda wygrać to jakieś poduchy do karmienia, ogólnie pierdy :D

Eweliśka lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Ale ona miała wczoraj rozwarcie na 4 cm :D
    Ja wiem :D Zartuje sobie przecież :P

liloe lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Przeczytałam że Ci wlazło w bobra, ja pierdzielę, idę bo mnie głupawka bierze.
    W sumie by to ciekawie wyglądało :) 16 kg bober :D

Bambi85, lysinka, mimka84 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    no wlasnie nie wiem kiedy bo ma 2 miesiaczna dzidzie i przyjedzie wtedy jak mama do niej przyjedzie zostac z mala o jej mama niezdecydowana. Chce byc gotowa, poza tym ciasto lepsze jak troche postoi. zaplanowalam ze zrobie je dzisii mi z tym zle ze planu nie realizuje, wiece ze ja mam z tym probem

Jak jutro przychodzi to tym bardziej dzis nie rób, do jutra nic Ci nie zostanie:P i tak kupisz ciastka

maggie86 lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam do Zofii najbliżej ale nie hoooya rodzić tam nie będę... byłam 2 razy na IP i powiedziałam ze moja noga więcej tam nie stanie!!! Poza tym moja kol miała pecha chyba z 4 tyg temu i pojechała do Zofii rodzić, a że skurcze były jeszcze słabe i małe rozwarcie i nie było miejsca to ją przewieźli do Praskiego a tego to już na pewno bym nie zniosła :P
    Karowej jakoś się boję, nie wiem dlaczego, po prostu od zawsze słyszałam jak się mówi że tam same patologie leżą a że boję się szpitali to sama ta świadomość nie pozwala mi tam rodzić :P

Padło na szpital Orłowskiego. III stopień referencyjności i chyba najlepszy oddział neonatologii resztę tak jak Shimmer mam w dupie, bo warunki na prawdę są tam troszkę jak z PRL. Zresztą mam lekarza tam więc się nie martwię, a że mało znany szpital to raczej mnie nie odeślą z powodu braku miejsc :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    W sumie by to ciekawie wyglądało :) 16 kg bober :D

Najpierw masa, potem rzeźba!

shimmer_lip, adk_1989, mimka84 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    NY może tak być.
    Anka przecież wiesz, że czop to może odejść 2 tygodnie przed :P Bez jaj :P
    Nawet miesiąc przed :) koleżanka 5 listopada mi opowiadała o swoim czopie a urodziła 1 grudnia ;0

Angela a Martynka jest przecudna!!!

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie mi przyszła aktualizacja statusu zamówienia wózka i nosidełka - ok 3 tygodnie - chyba oszaleli....

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostawic Was na chwile i pojsc do konczyc zupe... 3 strony do nadrobienia :D ja sobie taka jeszcze zamowilam http://mosquito-sklep.pl/pl/sukienki/1691-tunika-w-folkowe-kwiaty.html bo tania i przyda sie poki brzuszek mi nie zejdzie :P dzis darmowa dostawa i -7 % !! ;p umowili mnie na ktg w enelu uffff we wtorek o 14.30, nie bede musiala na Karowej siedziec w kolejce od rana :)

Eweliśka, maggie86, Aguś86 lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis juz po wizycie u położnej -maluch główka nisko dosc na dole...
    Cisnienie 117/76 w normie
    Serduszko małego 140 -chyba uderzeń na minutę -cokolwiek to znaczy bardzo dobrze powiedziała
    Żelazo ok
    Moj żółtawy śluz tez norma -zlała to ogólnie:/

Powiedziałam o moich nocnych skurczach ale powiedziała ze to ok -takie małe i nieregularne moga sie pojawiać czesto:/

Gosha, Eweliśka, maggie86, NY, Lali, lysinka, shimmer_lip, Aguś86, Bambi85, mimka84, mantissa, Fasia, KasiaKwiatek, Justinka lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhh a taki miałam ambitny plan zrobic gołąbki na obiad, tzn pełen gar, potem polowe zamrozić na dni po porodzie dla meza i synala, ale eyjdzie zapiekanka... Za duzo śmieci w lodowce nazbierałam ;)

Moja szmatka nigdy wcześniej nie widziała takich katów co dzisiaj, ja ledwo żywa, ale na kolanach podłogę szorowalam, az mnie maz wystraszył ze jeszcze mały fiknie dupa w dol... Nie ma szans, wielkolud :) a w szafach mam jak u "perfekcyjnej" i takie skarby znalazłam... Np 2 komplety zupełnie nowej pościeli! Ktoś musiał sprezentować i je tam wrzuciłam :D

Eweliśka, NY, Lali, Lwica, lysinka, Anka1501, Aguś86, mimka84, mantissa, Fasia, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Ja też mam do Zofii najbliżej ale nie hoooya rodzić tam nie będę... byłam 2 razy na IP i powiedziałam ze moja noga więcej tam nie stanie!!! Poza tym moja kol miała pecha chyba z 4 tyg temu i pojechała do Zofii rodzić, a że skurcze były jeszcze słabe i małe rozwarcie i nie było miejsca to ją przewieźli do Praskiego a tego to już na pewno bym nie zniosła :P
    Karowej jakoś się boję, nie wiem dlaczego, po prostu od zawsze słyszałam jak się mówi że tam same patologie leżą a że boję się szpitali to sama ta świadomość nie pozwala mi tam rodzić :P

Padło na szpital Orłowskiego. III stopień referencyjności i chyba najlepszy oddział neonatologii resztę tak jak Shimmer mam w dupie, bo warunki na prawdę są tam troszkę jak z PRL. Zresztą mam lekarza tam więc się nie martwię, a że mało znany szpital to raczej mnie nie odeślą z powodu braku miejsc :P
    Od znajomych słyszałam dobre opinie o św. Zofii, żadnej z nich nie odesłali. Biorę oczywiście to pod uwagę, bo czytałam, że jak nie ma miejsc to nara. Na drugim miejscu Inflancka. Co poród to inaczej... A szpital praski - koleżanka jest zadowolona, tyle że po cc

Ewelcia lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LWICA lubie to!!! Jak same dobre niusy po wizytach

Lwica lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wogole z zakupowych rzeczy,to zamowilam lakiery sally hansen miracle gel i bede je testowac, dwa kolory poki co i top, niby opinie na blogach maja dobre, dzis powinny byc, to pomaluje pazury i zobaczymy ile wytrzyma... zawsze robilam hybryde , a teraz nie maluje od kilku miesiecy wcale, bo strasznie odpryskuja mi lakiery

maggie86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jeszcze wam napisze ze mam srake troche przed jutrzejsza wizyta w szpitalu... Bez sensu, zeby sie stresowac wizytami, badaniami itp itd :( cały czas mysle co ze mna zrobią, łooo matko, przynajmniej jest powód do próby depilacji tam i ówdzie ;)

Lwica, mimka84 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta testuj i daj znać, bo mnie też kuszą ;)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wariatki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY dam znac :) jak wytrzyma 5 dni na moich paznokciach to bedzie moj idealny lakier :D

NY lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta Sally Hansen ma fajne produkty, lakiery super

‹‹ 3295 3296 3297 3298 3299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ