Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Bambi kolezanka przychodzi dopiero jutro a ciasto zawsze mozna kupić
-
Eweliśka wrote:Oczywiście Kochana! ale miałam nadzieję na jakieś gratisy a Twoja informacja mnie zawiodła:P że nie mam sie czego spodziewać.
Tak czy siak pójdę bo mamy po drodzę pizzerie:PEweliśka lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no wlasnie nie wiem kiedy bo ma 2 miesiaczna dzidzie i przyjedzie wtedy jak mama do niej przyjedzie zostac z mala o jej mama niezdecydowana. Chce byc gotowa, poza tym ciasto lepsze jak troche postoi. zaplanowalam ze zrobie je dzisii mi z tym zle ze planu nie realizuje, wiece ze ja mam z tym probem
Jak jutro przychodzi to tym bardziej dzis nie rób, do jutra nic Ci nie zostanie:P i tak kupisz ciastkamaggie86 lubi tę wiadomość
-
Ja też mam do Zofii najbliżej ale nie hoooya rodzić tam nie będę... byłam 2 razy na IP i powiedziałam ze moja noga więcej tam nie stanie!!! Poza tym moja kol miała pecha chyba z 4 tyg temu i pojechała do Zofii rodzić, a że skurcze były jeszcze słabe i małe rozwarcie i nie było miejsca to ją przewieźli do Praskiego a tego to już na pewno bym nie zniosła
Karowej jakoś się boję, nie wiem dlaczego, po prostu od zawsze słyszałam jak się mówi że tam same patologie leżą a że boję się szpitali to sama ta świadomość nie pozwala mi tam rodzić
Padło na szpital Orłowskiego. III stopień referencyjności i chyba najlepszy oddział neonatologii resztę tak jak Shimmer mam w dupie, bo warunki na prawdę są tam troszkę jak z PRL. Zresztą mam lekarza tam więc się nie martwię, a że mało znany szpital to raczej mnie nie odeślą z powodu braku miejscWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzostawic Was na chwile i pojsc do konczyc zupe... 3 strony do nadrobienia
ja sobie taka jeszcze zamowilam http://mosquito-sklep.pl/pl/sukienki/1691-tunika-w-folkowe-kwiaty.html bo tania i przyda sie poki brzuszek mi nie zejdzie
dzis darmowa dostawa i -7 % !! ;p umowili mnie na ktg w enelu uffff we wtorek o 14.30, nie bede musiala na Karowej siedziec w kolejce od rana
Eweliśka, maggie86, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis juz po wizycie u położnej -maluch główka nisko dosc na dole...
Cisnienie 117/76 w normie
Serduszko małego 140 -chyba uderzeń na minutę -cokolwiek to znaczy bardzo dobrze powiedziała
Żelazo ok
Moj żółtawy śluz tez norma -zlała to ogólnie:/
Powiedziałam o moich nocnych skurczach ale powiedziała ze to ok -takie małe i nieregularne moga sie pojawiać czesto:/
Gosha, Eweliśka, maggie86, NY, Lali, lysinka, shimmer_lip, Aguś86, Bambi85, mimka84, mantissa, Fasia, KasiaKwiatek, Justinka lubią tę wiadomość
-
Ohhh a taki miałam ambitny plan zrobic gołąbki na obiad, tzn pełen gar, potem polowe zamrozić na dni po porodzie dla meza i synala, ale eyjdzie zapiekanka... Za duzo śmieci w lodowce nazbierałam
Moja szmatka nigdy wcześniej nie widziała takich katów co dzisiaj, ja ledwo żywa, ale na kolanach podłogę szorowalam, az mnie maz wystraszył ze jeszcze mały fiknie dupa w dol... Nie ma szans, wielkoluda w szafach mam jak u "perfekcyjnej" i takie skarby znalazłam... Np 2 komplety zupełnie nowej pościeli! Ktoś musiał sprezentować i je tam wrzuciłam
Eweliśka, NY, Lali, Lwica, lysinka, Anka1501, Aguś86, mimka84, mantissa, Fasia, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Ja też mam do Zofii najbliżej ale nie hoooya rodzić tam nie będę... byłam 2 razy na IP i powiedziałam ze moja noga więcej tam nie stanie!!! Poza tym moja kol miała pecha chyba z 4 tyg temu i pojechała do Zofii rodzić, a że skurcze były jeszcze słabe i małe rozwarcie i nie było miejsca to ją przewieźli do Praskiego a tego to już na pewno bym nie zniosła
Karowej jakoś się boję, nie wiem dlaczego, po prostu od zawsze słyszałam jak się mówi że tam same patologie leżą a że boję się szpitali to sama ta świadomość nie pozwala mi tam rodzić
Padło na szpital Orłowskiego. III stopień referencyjności i chyba najlepszy oddział neonatologii resztę tak jak Shimmer mam w dupie, bo warunki na prawdę są tam troszkę jak z PRL. Zresztą mam lekarza tam więc się nie martwię, a że mało znany szpital to raczej mnie nie odeślą z powodu braku miejscEwelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya wogole z zakupowych rzeczy,to zamowilam lakiery sally hansen miracle gel i bede je testowac, dwa kolory poki co i top, niby opinie na blogach maja dobre, dzis powinny byc, to pomaluje pazury i zobaczymy ile wytrzyma... zawsze robilam hybryde , a teraz nie maluje od kilku miesiecy wcale, bo strasznie odpryskuja mi lakiery
maggie86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
O jeszcze wam napisze ze mam srake troche przed jutrzejsza wizyta w szpitalu... Bez sensu, zeby sie stresowac wizytami, badaniami itp itd
cały czas mysle co ze mna zrobią, łooo matko, przynajmniej jest powód do próby depilacji tam i ówdzie
Lwica, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny