Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A zapomniałam
cellulit do kostek
Ale musimy myśleć pozytywnieja chcę karmić długo no to czekoladka już wypadnie z menu
i trzeba się ruszać, żeby nasze dzieciaki były dumne z pięknych zdrowych mamusiek
damy radę
nic już nie zdziałamy, trzeba się nastawić na czas po porodzie
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Skurczy brak. Dzisiaj może ze trzy razy się spial i nawet nie boli nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:44
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Spalam trochę a teraz wstalam do kuchni po ciepłe mleko.
wtedy do łazienki a tam czop na wkladce
Ja bym szybko zamówiła pizzę albo kebaba, nie wiadomo kiedy będzie okazja żeby zjeść coś niezdrowegoalbo te laysy
maggie86, mimka84, Aguś86, Anka1501, lysinka, Bambi85, KasiaKwiatek, Lali lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja w bielańskim rodzę. III stopień referencyjności i na neonatologii i położnictwie. Reszta mnie nie interesuje
mogę rodzić z 20 babami w jednej sali
weselej by może było
byle bezpiecznie
W Bielańskim ja się rodziłam i mama nie narzeka hehe, tyle, że to było 25 lat temuPoród na Karowej polecała mi koleżanka - jak stwierdziła "położne obchodzą się z tam z Tobą jak z jajkiem"
Ja mam najbliżej do szpitala św. Zofii na Żelaznej i jestem zdecydowana tam jechać
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Ania no to już bliżej niż dalej. Jak czop w całości odlazł to się rozwarcie mogło niestety powiększyć. Nadal w domku siedzisz?
Mnie pobolewają plecy okresowo ale to już jakiś czas się powtarza więc nie zwracam uwagi. Mam tylko nadzieję , że moja skracająca się z błyskawiczną szybkością szyjka jeszcze jest i na dniach mnie nie złapie nic.
Jeszcze właśnie dzwonili , że jutro dojedzie do mnie szafa a ja nadal bez kasy , kurwa mac! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Ania no to już bliżej niż dalej. Jak czop w całości odlazł to się rozwarcie mogło niestety powiększyć. Nadal w domku siedzisz?
Mnie pobolewają plecy okresowo ale to już jakiś czas się powtarza więc nie zwracam uwagi. Mam tylko nadzieję , że moja skracająca się z błyskawiczną szybkością szyjka jeszcze jest i na dniach mnie nie złapie nic.
Jeszcze właśnie dzwonili , że jutro dojedzie do mnie szafa a ja nadal bez kasy , kurwa mac!
Anka pewnie sprawdza czy ma bilet i rozkład jazdy autobusów drukujemaggie86, Anka1501, Aguś86, Bambi85, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
Poszłam na zakupy, no oczywiście bez portfela
musiałam wracać, w sumie nie kupiłam praktycznie nic, co chciałam, ale nie mogłam się oprzeć materiałowym baletkom za dyszkę z pepco
na wyjście ze szpitala nic nie kupuję, miałam przed ciążą duże wahania wagi i mam ciuchy w kilku rozmiarach, więc coś wybiorę
sprzedałam tylko te malutkie, w które porzuciłam nadzieję, że kiedykolwiek wejdę
ale później zamierzam zaszaleć i się obkupić
ANGELA Martynka jest cudowna
EWELIŚKA gratki kolejnego tygodnia
Eweliśka, Angela89 lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Ja bym szybko zamówiła pizzę albo kebaba, nie wiadomo kiedy będzie okazja żeby zjeść coś niezdrowego
albo te laysy
Właśnie pozarlam tabliczkę czekolady a za godzinę wpada przyjaciółka to może coś zamowimymimka84, maggie86, lysinka lubią tę wiadomość