X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf to ja wolalabym do sklepu wyslac po ciastka meza, bo niby skad smietanke zawsze 36% miec? :P:P ja nie mam! ale bita smietane w sprayu tak :P
    a tak wogole, to bardzo smakowicie wyglada ten przepis i baaaardzo czekoladowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:

Hwesta poszłam za Twoim przykładem i szukam sukienek na - po ciąży:D
    ja też z linka Hwesty kupiłam sobie sukienki na wyjście z mosquito

Sorry Hwesta , jak trafimy w tym samym czasie na Karową to będziemy tak samo ubrane na wyjscie tyle ze ja będę gruba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:17

mimka84, hwesta lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta właśnie a jak ta sukienka? Bo pisalas o stanikach, a o sukience nic :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej serio? Kupujecie ciuchy "na wyjście ze szpitala"? Bo ja to spodnie ciążowe zaloże co całą ciążę noszę i jakąś bluzę albo koszulkę, nie wiem jaka pogoda będzie...

Gosha, Angela89, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam taka co Hwesta pokazywała
    http://mosquito-sklep.pl/pl/nowoci/1770-pastelowa-sukienka-z-grafitowa-falbana.html
    i taka
    http://mosquito-sklep.pl/pl/sukienki/1408-sukienka-tuba-w-pasy.html
    na to sweter, plaszcz i wio do domu

• mf Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:10

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Gosha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HWESTA widzę ze Ty masz tak samo jak ja... Ja jyz planuje spacery, o której godzinie, O której ćwiczenia, a nawet ktore sklepy bede odwiedzać z wózeczkiem :) chce byc juz zmęczona, pol żywa od ciagłego karmienia ale uczesać sie umalować i z podniesiona głowa paradować z moim ślicznym bobaskiem :)

Bambi85, mimka84, hwesta, KasiaKwiatek, lysinka, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ej serio? Kupujecie ciuchy "na wyjście ze szpitala"? Bo ja to spodnie ciążowe zaloże co całą ciążę noszę i jakąś bluzę albo koszulkę, nie wiem jaka pogoda będzie...
    ja juz chodze w mamy ubraniach i wygladam jak nie powiem co, żadnych spodni nie kupuje, nawet legginsy mnie cisną,kupiłam 2 sukienki bo nawet jak schudne to i tak lubiłm taki luźniejszy styl

a i wyprzedałam swoją szafe także prawie nic nie mam, mam zamiar po zrzuceniu kg się obkupić:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:22

• NY Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ja już przygotowałam leginsy i płaszczyk fajny zakładany wiązany - teraz w ciązy go używam i rośnie ze mną ;) a brzuch pewnie niewiele mniejszy będzie na wyjściu :) i planuję cały zwrot podatku przeznaczyć na ciuchy po ciąży, ale jak będę bliższa swojej wagi :) to będą zakupy :D

maggie86 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ja nie kupuje ;) Mąż ma wziąć leginsy i luźna tunikę ;) Kupię sobie jak mi brzuch zleci coś nowego. Dostałam trochę kasy urodzinowo-imieninowej w styczniu i nadal lezy. Czeka na dobry moment :)

NY lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 a ile przytyłaś ? ja ostatnio kupiłam takie wielkie majciochy i mówię babce przy kasie: skończyła się era seksownej bielizny, poproszę te majty ;)

Gosha, Bambi85, Amy_, mantissa, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:10

hwesta lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie sukienka jeszcze nie doszla :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    maggie86 a ile przytyłaś ? ja ostatnio kupiłam takie wielkie majciochy i mówię babce przy kasie: skończyła się era seksownej bielizny, poproszę te majty ;)
    18 poki co ale wczoraj odszedł czop i liczę że z tydzień jeszcze pochodzę bo skurczy brak więc ile jeszcze przytyję??

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://ervegan.com/2014/10/minibrownie-w-2-minuty/

idę robić na mące gryczanej :P

maggie86, lysinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    No wlasnie sukienka jeszcze nie doszla :(
    spoko moje tez nie a zamawiałam wtedy co Ty bo akurat Was czytałam i capnełam do koszyka bo u Was to wszystkie się zaraz rzucaja więc chciałam być szybsza

hwesta, Justinka lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny jak sie wezme za te wszystkie ciasta to wszyscy beda w szoku :P zapisalam sobie wszystkie linki/ przepisy , beda dzialac :)
    o wlasnie mama mi zadzwonila ze rozliczyla pity i zwroca nam uwaga... 1zl , ale zaszalejemy :P, u;lgi na dziecko tez w przyszlym roku nie rozliczymy bo sie nie zalapiemy, no chyba ze dorobimy drugie ...ale chyba nie zdazymy :P

maggie86, Aguś86, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    18 poki co ale wczoraj odszedł czop i liczę że z tydzień jeszcze pochodzę bo skurczy brak więc ile jeszcze przytyję??
    Pocieszę Cię ja 21kg i nie mam żadnych zwiastunów porodu, mam w książeczce wpisany termin stawienia się w szpitalu jeśli nie urodzę tj 9.04 więc pytam ile jeszcze za miesiąc przytyję ?:D

maggie86 lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Ale lewatywa po tym kubelku to murowana :P Chyba że kupisz kask dla położnej jak Fasia :D

Niebo w gębie, piekło w dupie:P

Bambi85, Aguś86, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    dzieki dziewczyny jak sie wezme za te wszystkie ciasta to wszyscy beda w szoku :P zapisalam sobie wszystkie linki/ przepisy , beda dzialac :)
    o wlasnie mama mi zadzwonila ze rozliczyla pity i zwroca nam uwaga... 1zl , ale zaszalejemy :P, u;lgi na dziecko tez w przyszlym roku nie rozliczymy bo sie nie zalapiemy, no chyba ze dorobimy drugie ...ale chyba nie zdazymy :P
    Niestety Bambi, nie dostaniesz tego jednego złotego...urząd takiej kwoty nie zwraca :(

Bambi85 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
‹‹ 3291 3292 3293 3294 3295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ