Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymf to ja wolalabym do sklepu wyslac po ciastka meza, bo niby skad smietanke zawsze 36% miec?
:P ja nie mam! ale bita smietane w sprayu tak
a tak wogole, to bardzo smakowicie wyglada ten przepis i baaaardzo czekoladowoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:14
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:
Hwesta poszłam za Twoim przykładem i szukam sukienek na - po ciąży:D
Sorry Hwesta , jak trafimy w tym samym czasie na Karową to będziemy tak samo ubrane na wyjscie tyle ze ja będę gruba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:17
mimka84, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HWESTA widzę ze Ty masz tak samo jak ja... Ja jyz planuje spacery, o której godzinie, O której ćwiczenia, a nawet ktore sklepy bede odwiedzać z wózeczkiem
chce byc juz zmęczona, pol żywa od ciagłego karmienia ale uczesać sie umalować i z podniesiona głowa paradować z moim ślicznym bobaskiem
Bambi85, mimka84, hwesta, KasiaKwiatek, lysinka, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Ej serio? Kupujecie ciuchy "na wyjście ze szpitala"? Bo ja to spodnie ciążowe zaloże co całą ciążę noszę i jakąś bluzę albo koszulkę, nie wiem jaka pogoda będzie...
a i wyprzedałam swoją szafe także prawie nic nie mam, mam zamiar po zrzuceniu kg się obkupićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:22
-
adk_1989 wrote:Ej serio? Kupujecie ciuchy "na wyjście ze szpitala"? Bo ja to spodnie ciążowe zaloże co całą ciążę noszę i jakąś bluzę albo koszulkę, nie wiem jaka pogoda będzie...
a brzuch pewnie niewiele mniejszy będzie na wyjściu
i planuję cały zwrot podatku przeznaczyć na ciuchy po ciąży, ale jak będę bliższa swojej wagi
to będą zakupy
maggie86 lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Ej serio? Kupujecie ciuchy "na wyjście ze szpitala"? Bo ja to spodnie ciążowe zaloże co całą ciążę noszę i jakąś bluzę albo koszulkę, nie wiem jaka pogoda będzie...
Mąż ma wziąć leginsy i luźna tunikę
Kupię sobie jak mi brzuch zleci coś nowego. Dostałam trochę kasy urodzinowo-imieninowej w styczniu i nadal lezy. Czeka na dobry moment
NY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNY wrote:maggie86 a ile przytyłaś ? ja ostatnio kupiłam takie wielkie majciochy i mówię babce przy kasie: skończyła się era seksownej bielizny, poproszę te majty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzieki dziewczyny jak sie wezme za te wszystkie ciasta to wszyscy beda w szoku
zapisalam sobie wszystkie linki/ przepisy , beda dzialac
o wlasnie mama mi zadzwonila ze rozliczyla pity i zwroca nam uwaga... 1zl , ale zaszalejemy, u;lgi na dziecko tez w przyszlym roku nie rozliczymy bo sie nie zalapiemy, no chyba ze dorobimy drugie ...ale chyba nie zdazymy
maggie86, Aguś86, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:18 poki co ale wczoraj odszedł czop i liczę że z tydzień jeszcze pochodzę bo skurczy brak więc ile jeszcze przytyję??
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:dzieki dziewczyny jak sie wezme za te wszystkie ciasta to wszyscy beda w szoku
zapisalam sobie wszystkie linki/ przepisy , beda dzialac
o wlasnie mama mi zadzwonila ze rozliczyla pity i zwroca nam uwaga... 1zl , ale zaszalejemy, u;lgi na dziecko tez w przyszlym roku nie rozliczymy bo sie nie zalapiemy, no chyba ze dorobimy drugie ...ale chyba nie zdazymy
Bambi85 lubi tę wiadomość