Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Widzę ze NY ma minimalistyczną wersję 3 bita hehe
ale jak spróbowała to powiedziała, że lepszy niż jej
no i pracy też minimum
Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:BAMBI ja Ci polecam takie 2, szybkie i nie da się spitolić a ja noga w pieczeniu
https://www.youtube.com/watch?v=8SUd9SOyCno
https://www.youtube.com/watch?v=o0RhpOWCk8cale dzieki, na linki tez zapisze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 11:57
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaggie to ja przeloze te wizyte u mojego lekarza zeby sie z tym ktg nie stresowac ;/ trudno, jak trzeba odsiedziec to trzeba. Moja jedyna obawa jest to, ze mieszkam po praskiej stronie Warszawy,maz pracuje po przeciwnej stronie... I jak mi zacznie sie porod jak bede sama w domu (a jestem caly czas sama tak do godziny 19-20 najczesciej), to bede musiala zamowic taxi po prostu... Bo nie ma szans zeby maz sie przez korki po mnie przebil przez Warszawe, a gdzie jeszcze pozniej do szpitala dojechac... Wiec maz wozi moja torbe w bagazniku i najwyzej sie w szpitalu spotkamy.
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Tu juz WERKA kiedys podawala przepis na pyszny szybki sernik, tez niby nie dalo sie zepsuc a jednak jestes wyjatkowow zdolna sie okazalo bo wyszedl mi paskudny placuch
ale dzieki, na linki tez zapisze
tu masz tez mnóstwo przepisów i ciast do wyboru
http://gotowaniecieszy.blox.pl/htmlBambi85, hwesta, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Maggie to ja przeloze te wizyte u mojego lekarza zeby sie z tym ktg nie stresowac ;/ trudno, jak trzeba odsiedziec to trzeba. Moja jedyna obawa jest to, ze mieszkam po praskiej stronie Warszawy,maz pracuje po przeciwnej stronie... I jak mi zacznie sie porod jak bede sama w domu (a jestem caly czas sama tak do godziny 19-20 najczesciej), to bede musiala zamowic taxi po prostu... Bo nie ma szans zeby maz sie przez korki po mnie przebil przez Warszawe, a gdzie jeszcze pozniej do szpitala dojechac... Wiec maz wozi moja torbe w bagazniku i najwyzej sie w szpitalu spotkamy.
Zresztą w Wawie metro macie to i szybciej niż busem
hwesta, maggie86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Hwesta no przecież autobusem na stojąco dojedziesz
Zresztą w Wawie metro macie to i szybciej niż busem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:05
Aguś86, hwesta, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:na Karową to akurat nie dojedzie metrem z Pragi he he ale na inflancka chyba jednym tramwajem a jak bedzie miała chwilę to i do Arkadii może wskoczyć na zakupy albo KFC
Szkoda, że 16.03 to nie wtorek, już oczyma wyobraźni widzę Hwestę na IP z kubełkiem z KFCAguś86, hwesta, maggie86, Angela89, mimka84, Gosha, Bambi85, KasiaKwiatek, lysinka, Lali, Fasia, Murraya, iwonka1077, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Szkoda, że 16.03 to nie wtorek, już oczyma wyobraźni widzę Hwestę na IP z kubełkiem z KFC
A mi się cos wydaje że Hwesta urodzi po terminie:)
ze 2 tyg to akurat na 16 kwietnia:P
Hwesta poszłam za Twoim przykładem i szukam sukienek na - po ciąży:D
hwesta, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wczoraj ginekolog sie smiala, ze czesto tak jest, ze te ktore mialy problemy w ciazy zdarza sie, ze rodza po terminie
Ja juz zyje tym co bedzie po ciazy, juz sie nie moge doczekac,az wezmiemy mala na spacer i zaczniemy normalnie zyc, znowu wyjezdzac itd
Aguś86, Gosha, maggie86, Eweliśka, lysinka, Murraya lubią tę wiadomość