X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • NY Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam taki płaszczyk
    http://allegro.pl/luksusowy-ponadczasowy-cieply-plaszcz-waterfall-36-i4986505058.html

a marzy mi się taka różowa spódniczka na spacerki z wózkiem w lecie :D
    kolorów od groma :)
    http://allegro.pl/xs-midi-z-kola-spodnica-rozlozysta-hit-kolory-34-i5106072476.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:28

mimka84, maggie86, Eweliśka, Ewelcia lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    dzieki dziewczyny jak sie wezme za te wszystkie ciasta to wszyscy beda w szoku :P zapisalam sobie wszystkie linki/ przepisy , beda dzialac :)
    o wlasnie mama mi zadzwonila ze rozliczyla pity i zwroca nam uwaga... 1zl , ale zaszalejemy :P, u;lgi na dziecko tez w przyszlym roku nie rozliczymy bo sie nie zalapiemy, no chyba ze dorobimy drugie ...ale chyba nie zdazymy :P
    kupisz sobie hod doga w ikei:)

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no tak sadzilam:P chyba sie zaplacze

mimka84 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    Pocieszę Cię ja 21kg i nie mam żadnych zwiastunów porodu, mam w książeczce wpisany termin stawienia się w szpitalu jeśli nie urodzę tj 9.04 więc pytam ile jeszcze za miesiąc przytyję ?:D
    a myslałam że ja tu przoduję w wadze,tyle że u mnie z 55 kg to naprawde widac jak się rozlałam

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    Ja kupiłam taka co Hwesta pokazywała
    http://mosquito-sklep.pl/pl/nowoci/1770-pastelowa-sukienka-z-grafitowa-falbana.html
    i taka
    http://mosquito-sklep.pl/pl/sukienki/1408-sukienka-tuba-w-pasy.html
    na to sweter, plaszcz i wio do domu

Ja taka: http://mosquito-sklep.pl/pl/nowoci/1767-asymetryczna-sukienka-cotton.html

i jeszcze sie czaje na 2 na allegro:D

maggie86, Ewelcia lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jakbym ja im wisiala 1zl to bby mnie scigali :P

mimka84, maggie86, Eweliśka, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dajcie linki do tych sukienek :P moze cos mi sie spodoba , nie mam czasu szukac bo ide robic ciasto :P

maggie86 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ja taka: http://mosquito-sklep.pl/pl/nowoci/1767-asymetryczna-sukienka-cotton.html

i jeszcze sie czaje na 2 na allegro:D
    tez mi się podoba:)

NY fajny płaszczyk:)

NY lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    ale jakbym ja im wisiala 1zl to bby mnie scigali :P
    Mój mąż w tamtym roku musiał zapłacić 1 zł w tym roku 2. I właśnie jest tak jak piszesz że oni ci nie wypłacą ale ty im musisz oddać . Bez sensu

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    dajcie linki do tych sukienek :P moze cos mi sie spodoba , nie mam czasu szukac bo ide robic ciasto :P
    masz i wybieraj:)

http://mosquito-sklep.pl/pl/16-sukienki

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    ja mam taki płaszczyk
    http://allegro.pl/luksusowy-ponadczasowy-cieply-plaszcz-waterfall-36-i4986505058.html

a marzy mi się taka różowa spódniczka na spacerki z wózkiem w lecie :D
    kolorów od groma :)
    http://allegro.pl/xs-midi-z-kola-spodnica-rozlozysta-hit-kolory-34-i5106072476.html

mam kilka spódnic tego typu ale zapnę sie pewnie w 2018:P

NY lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    a myslałam że ja tu przoduję w wadze,tyle że u mnie z 55 kg to naprawde widac jak się rozlałam
    ja 55 ważyłam długo, potem przy mężu dobiłam do 60tki bo on duży i zjeść musi więc ciężko było się powstrzymać ;) z tą wagą startowałam no i 81kg na liczniku co za ból ;) ale talia mi została bo brzuch poszedł w przód (nie wiem czy jest się z czego cieszyć, bo pewnie potem flaka będzie zwisać) :) po buzi jestem pyza, jak patrze na stare zdjęcia to płakać się chce ;) mój lekarz mi powiedział, że 11kg to waży dziecko, łożysko, wody, krew i że mam szczupłe kości, więc żebym się nie martwiła... chyba bym wolała, żeby mnie opieprzał :) swoją drogą teraz mam duży apetyt na słodycze, ale ani razu w ciąży w nocy nie wstawałam coś zjeść i do tego długo wymiotowałam, woda tez mi się nie zatrzymuje bo noszę pierścionki więc to sam tłuszcz pewnie ;)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    mam kilka spódnic tego typu ale zapnę sie pewnie w 2018:P
    podobnie jak ja

• Jaga Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    JAGA to klucie, pieczenie moze byc zwiazane i z uciskiem glowki i z infekcja trudno powiedziec. Infekcje leczysz wiec git, a na ucisk glowki nic nie poradzisz :). to teraz juz naprawde ide,

Tak właśnie podejrzewam , że to pieczenie to od główki małej bo piecze zawsze jak spina mi się macica. Wtedy czuję małą między nogami i napór na pęcherz mam w ogóle dzisiaj jakiś większy. Mało sikne a często muszę. W poniedziałek posiew obadamy co się zmieniło.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ej serio? Kupujecie ciuchy "na wyjście ze szpitala"? Bo ja to spodnie ciążowe zaloże co całą ciążę noszę i jakąś bluzę albo koszulkę, nie wiem jaka pogoda będzie...
    Nie :) nie kupujemy :) wyjdziemy w takich samych barchanach jak chodzimy teraz bo nie wierzymy w to, że nam tak szybko zejdzie brzuch :D

mimka84, adk_1989, KasiaKwiatek, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY to u Ciebie nie ma tragedii, ja sie rozlałam po całości, dupa, boczki, uda, łydki, łapska, 3 brody, masakra,moja mama już taka została po porodach i boję się ale zamierzam walczyć, ćwiczyć, zapisuje się do Szymona Grasia na indywidualne treningi i będe jeszcze w bikini paradować w to lato:) taki mam plan

Eweliśka, NY lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe... To jak Wy piszecie o jedzeniu to Wam napisze, że reszta czopa odeszła lekkoś krwista :D przysięgam, że nic nie robiłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:39

mimka84, KasiaKwiatek, Gosha, Ewelcia, Lali, weronika86, Fasia, iwonka1077, Agusiek89, Justinka lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    Hwesta u mnie Inflancka to za daleko już, jakby w nocy to jeszcze pół biedy ale w ciągu dnia to tylko na Karowa bez korków dojadę z mojej strony, mnie koleżanka bardzo polecała bo 2 dzieci tam rodziła i mówi że wszystko super, opieka,podejscie do pacjenta, klimat.

Z tym ktg to możesz sobie posiedzieć, ja z 5 h spędziłam na izbie, bo jest ktg a potem jeszcze czekasz aż lekarz Cię wezwie, na Madalińskiego byłam, ale to zależy od farta
    Ja w bielańskim rodzę. III stopień referencyjności i na neonatologii i położnictwie. Reszta mnie nie interesuje :D mogę rodzić z 20 babami w jednej sali :) weselej by może było :) byle bezpiecznie ;)

maggie86, liloe, Bambi85, Ewelcia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Hehe... To jak Wy piszecie o jedzeniu to Wam napisze, że reszta czopa odeszła lekkości krwista :D przysięgam, że nic nie robiłam.
    ja tez nic wczoraj nie robiłąm poza pójsciem do piekarni po 3 bułki i do Biedry po cukierki ale to pod moim domkiem i też wyleciał zabarwiony na różowo, widać juz czas

a jak skurcze dzisiaj u Ciebie??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:39

• mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 14:02

relgh371djw8agni.png
‹‹ 3292 3293 3294 3295 3296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ