X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • NY Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam taki płaszczyk
    http://allegro.pl/luksusowy-ponadczasowy-cieply-plaszcz-waterfall-36-i4986505058.html

a marzy mi się taka różowa spódniczka na spacerki z wózkiem w lecie :D
    kolorów od groma :)
    http://allegro.pl/xs-midi-z-kola-spodnica-rozlozysta-hit-kolory-34-i5106072476.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:28

mimka84, maggie86, Eweliśka, Ewelcia lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    dzieki dziewczyny jak sie wezme za te wszystkie ciasta to wszyscy beda w szoku :P zapisalam sobie wszystkie linki/ przepisy , beda dzialac :)
    o wlasnie mama mi zadzwonila ze rozliczyla pity i zwroca nam uwaga... 1zl , ale zaszalejemy :P, u;lgi na dziecko tez w przyszlym roku nie rozliczymy bo sie nie zalapiemy, no chyba ze dorobimy drugie ...ale chyba nie zdazymy :P
    kupisz sobie hod doga w ikei:)

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no tak sadzilam:P chyba sie zaplacze

mimka84 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    Pocieszę Cię ja 21kg i nie mam żadnych zwiastunów porodu, mam w książeczce wpisany termin stawienia się w szpitalu jeśli nie urodzę tj 9.04 więc pytam ile jeszcze za miesiąc przytyję ?:D
    a myslałam że ja tu przoduję w wadze,tyle że u mnie z 55 kg to naprawde widac jak się rozlałam

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    Ja kupiłam taka co Hwesta pokazywała
    http://mosquito-sklep.pl/pl/nowoci/1770-pastelowa-sukienka-z-grafitowa-falbana.html
    i taka
    http://mosquito-sklep.pl/pl/sukienki/1408-sukienka-tuba-w-pasy.html
    na to sweter, plaszcz i wio do domu

Ja taka: http://mosquito-sklep.pl/pl/nowoci/1767-asymetryczna-sukienka-cotton.html

i jeszcze sie czaje na 2 na allegro:D

maggie86, Ewelcia lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jakbym ja im wisiala 1zl to bby mnie scigali :P

mimka84, maggie86, Eweliśka, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dajcie linki do tych sukienek :P moze cos mi sie spodoba , nie mam czasu szukac bo ide robic ciasto :P

maggie86 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ja taka: http://mosquito-sklep.pl/pl/nowoci/1767-asymetryczna-sukienka-cotton.html

i jeszcze sie czaje na 2 na allegro:D
    tez mi się podoba:)

NY fajny płaszczyk:)

NY lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    ale jakbym ja im wisiala 1zl to bby mnie scigali :P
    Mój mąż w tamtym roku musiał zapłacić 1 zł w tym roku 2. I właśnie jest tak jak piszesz że oni ci nie wypłacą ale ty im musisz oddać . Bez sensu

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    dajcie linki do tych sukienek :P moze cos mi sie spodoba , nie mam czasu szukac bo ide robic ciasto :P
    masz i wybieraj:)

http://mosquito-sklep.pl/pl/16-sukienki

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    ja mam taki płaszczyk
    http://allegro.pl/luksusowy-ponadczasowy-cieply-plaszcz-waterfall-36-i4986505058.html

a marzy mi się taka różowa spódniczka na spacerki z wózkiem w lecie :D
    kolorów od groma :)
    http://allegro.pl/xs-midi-z-kola-spodnica-rozlozysta-hit-kolory-34-i5106072476.html

mam kilka spódnic tego typu ale zapnę sie pewnie w 2018:P

NY lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    a myslałam że ja tu przoduję w wadze,tyle że u mnie z 55 kg to naprawde widac jak się rozlałam
    ja 55 ważyłam długo, potem przy mężu dobiłam do 60tki bo on duży i zjeść musi więc ciężko było się powstrzymać ;) z tą wagą startowałam no i 81kg na liczniku co za ból ;) ale talia mi została bo brzuch poszedł w przód (nie wiem czy jest się z czego cieszyć, bo pewnie potem flaka będzie zwisać) :) po buzi jestem pyza, jak patrze na stare zdjęcia to płakać się chce ;) mój lekarz mi powiedział, że 11kg to waży dziecko, łożysko, wody, krew i że mam szczupłe kości, więc żebym się nie martwiła... chyba bym wolała, żeby mnie opieprzał :) swoją drogą teraz mam duży apetyt na słodycze, ale ani razu w ciąży w nocy nie wstawałam coś zjeść i do tego długo wymiotowałam, woda tez mi się nie zatrzymuje bo noszę pierścionki więc to sam tłuszcz pewnie ;)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    mam kilka spódnic tego typu ale zapnę sie pewnie w 2018:P
    podobnie jak ja

• Jaga Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    JAGA to klucie, pieczenie moze byc zwiazane i z uciskiem glowki i z infekcja trudno powiedziec. Infekcje leczysz wiec git, a na ucisk glowki nic nie poradzisz :). to teraz juz naprawde ide,

Tak właśnie podejrzewam , że to pieczenie to od główki małej bo piecze zawsze jak spina mi się macica. Wtedy czuję małą między nogami i napór na pęcherz mam w ogóle dzisiaj jakiś większy. Mało sikne a często muszę. W poniedziałek posiew obadamy co się zmieniło.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ej serio? Kupujecie ciuchy "na wyjście ze szpitala"? Bo ja to spodnie ciążowe zaloże co całą ciążę noszę i jakąś bluzę albo koszulkę, nie wiem jaka pogoda będzie...
    Nie :) nie kupujemy :) wyjdziemy w takich samych barchanach jak chodzimy teraz bo nie wierzymy w to, że nam tak szybko zejdzie brzuch :D

mimka84, adk_1989, KasiaKwiatek, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY to u Ciebie nie ma tragedii, ja sie rozlałam po całości, dupa, boczki, uda, łydki, łapska, 3 brody, masakra,moja mama już taka została po porodach i boję się ale zamierzam walczyć, ćwiczyć, zapisuje się do Szymona Grasia na indywidualne treningi i będe jeszcze w bikini paradować w to lato:) taki mam plan

Eweliśka, NY lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe... To jak Wy piszecie o jedzeniu to Wam napisze, że reszta czopa odeszła lekkoś krwista :D przysięgam, że nic nie robiłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:39

mimka84, KasiaKwiatek, Gosha, Ewelcia, Lali, weronika86, Fasia, iwonka1077, Agusiek89, Justinka lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    Hwesta u mnie Inflancka to za daleko już, jakby w nocy to jeszcze pół biedy ale w ciągu dnia to tylko na Karowa bez korków dojadę z mojej strony, mnie koleżanka bardzo polecała bo 2 dzieci tam rodziła i mówi że wszystko super, opieka,podejscie do pacjenta, klimat.

Z tym ktg to możesz sobie posiedzieć, ja z 5 h spędziłam na izbie, bo jest ktg a potem jeszcze czekasz aż lekarz Cię wezwie, na Madalińskiego byłam, ale to zależy od farta
    Ja w bielańskim rodzę. III stopień referencyjności i na neonatologii i położnictwie. Reszta mnie nie interesuje :D mogę rodzić z 20 babami w jednej sali :) weselej by może było :) byle bezpiecznie ;)

maggie86, liloe, Bambi85, Ewelcia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Hehe... To jak Wy piszecie o jedzeniu to Wam napisze, że reszta czopa odeszła lekkości krwista :D przysięgam, że nic nie robiłam.
    ja tez nic wczoraj nie robiłąm poza pójsciem do piekarni po 3 bułki i do Biedry po cukierki ale to pod moim domkiem i też wyleciał zabarwiony na różowo, widać juz czas

a jak skurcze dzisiaj u Ciebie??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:39

• mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 14:02

relgh371djw8agni.png
‹‹ 3292 3293 3294 3295 3296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ