Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliśka wrote:Ja też mam 8 na plusie z czego 6 mi wlazło w biodra!
Poprawka 8 miałam w zeszłym tyg jak jeszcze była odwaga stanąc na wadze:PEweliśka, Bambi85, lysinka, Gosha, Klaudia90, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka to ubieraj spódnicę, pod spód rajstopy z dziurą w kroku (spódnica zasłoni, nie będzie widać). Weź niewielką miskę i zdezynfekowane nożyczki, jakąś tetrę, to Natan nie zmarznie w razie czego. Kucasz, rodzisz, tniesz, zawijasz
mimka84, Bambi85, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ANKA robi się coraz poważniej u ciebie
Ja przytyłam na razie 7kg, ale jestem na diecie cukrzycowej od połowy stycznia. Przed porodem zamierzam się najeść moich ulubionych cukierków, które ma mnie czekająchciałam je zjeść wcześniej, ale akurat jak je dostałam, wyszła mi ta nieszczęsna cukrzyca
-
shimmer_lip wrote:Ja mam nadzieję, że dotarłaś do mojego posta napisanego espeszyli for ju
Oczywiście Kochana! ale miałam nadzieję na jakieś gratisy a Twoja informacja mnie zawiodła:P że nie mam sie czego spodziewać.
Tak czy siak pójdę bo mamy po drodzę pizzerie:P
-
maggie86 wrote:Shimmer ale blisko masz?? bo ja to bym tam chyba cały dzień jechała do Twojego szpitala a tez słyszałam dobre rzeczy o nim
a wybrałam go bo mi lekarz powiedział, że oni lubią trudne porody a mój może być z przytupem
maggie86 lubi tę wiadomość