Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lali pytałaś o Poang, moim zdaniem jest lepszy jakościowo od pello i nie jest to kwestia materaca tylko całego stelażu, który jest z drewna a nie z drewna i metalu. Poduszki tez są dużo wygodniejsze. Jak się siada na jednym i na drugim raz po razie to czuć różnice
kolor czerwony siedziska jest bardzo ładny, mam kolorystycznie nie pasował wiec zdecydowaliśmy się na czarne
teraz jest promocja, bo te czarne i czerwone to końcówki serii i kosztują 89zl,a były za 130zl. Są dwa różne rodzaje tych siedzisk, nie wiem jak Ci wytłumaczyć które są wygodniejsze
jak włączę kompa wieczorem to poszukam i Ci wyślę, ok?
U nas od rana porządki. Mąż umyl okna, powiesił firanki, pranie, a od kilku godzin siedzimy w kuchni i walczymy z balaganem w szafkach. Tzn mąż walczy, a mi przyniósł mój nowy fotel i jak księżniczka siedzę i mówię co ma wyrzucić, co zostawić i co gdzie dać.. Aż mi głupio tak go wykorzystywać ale te porządki czekają od miesięcy, a ja nie jestem w stanie już tego zrobić. Jutro odkurzanie i mycie podłóg przez męża, a ja będę prasować Julka ciuszki żeby wszystko juz było gotowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 18:04
Lali, KasiaKwiatek, mantissa, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySyn meza ma 9lat i chcialabym mu cos kupic od Alicji jak sie urodzi... nie wiem tylko co
Wiem, ze Agus zjezdzalnie kupila malej swojej, ale ja nie mam pojecia co dla chlopca 9 letniego mozna kupic. Chetnie przyjme pomysly Wasze
I od razu musze napisac,ze lego odpada bo ma mnostwo zestawow...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 18:40
-
A zjezdzalnia już czeka w garażu
Nie wiem niestety czym interesuja się 9 letni chłopcy. Jakieś lego?
Hehe teraz doczytałam, że nie lego
Gra na komputer? Jakiś samochód kolekcjonerski typu burago?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 18:59
hwesta, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Aha, zapisałam się na warsztaty we Wrocławiu 11.05
Może któraś z Was też się tam wybiera?
Haneczka, ja się chętnie wybiorę, o ile dam radęa zapisałaś się może na bezpiecznego malucha 17.03? Ja zapisałam się na oba te warsztaty
Zaczęłam ogarniać pudełka, w które powrzucaliśmy rzeczy przed remontem (które wiecznie czekały na przejrzenie) i rozpracowałam tylko 1,5, wyszła siatka śmieci a ja mam dość. Długa droga jeszcze przede mną
W szpitalu, który wybrałam nie ma zzo, jest tylko gaz; ale w sumie jak Tośka się nie obróci, to niestety cesarkę będę mieć