Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to jeśli mialyscie jasne te czopy to spokojnie, jeszcze nawet 2-3 tyg może być do porodu
Mój jak odszedł miał kolor jasnobrązowy z krwią, taki krążek - korek, skurcze już ruszyły, po 8 godzinach młoda była na świecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 16:29
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja także w klubie bezczopowych od kilku dni i lekarze karzą czekać na skurcze albo odejście wód,póki co ani widu ani słychu, u mnie był to jasno różowy galaretowaty korek,zapewne u każdej to będzie trochę inaczej wyglądało,zależy jaki miałyśmy śluz w szyjce macicy
Anka tez jestem ciekawa kiedy się zacznie ale mogłoby poczekać do przylotu męża w piątek,chciał pępowine przecinać,zobaczymy czy da radę -
Aj tam mącicie z tymi pello i poangami mi w glowie

Robotka pewnie, ze podnozek nie jest konieczny tak jak i sam fotel, ale skoro moze byc wygodniej to czemu nie
?
W sprawie czopa sie nie odzywam bo nie widzialam, tyle co wygooglowalam
to widzialam, ze miewal jednak rozne kolory
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha LALI zdjęcie czopa:D wygooglaj sobie

Anka ja to bym w gacie srała jakbym była w Twojej sytuacji choć wiem że nic nie możesz zrobić ale wizja 4cm rozwarcia i brak czopa nie pozwoliły by mi chyba spokojni zasnąć
Aguś no co?
pójdziemy do kibelka na siku i podcierając się zabierzemy z na papier czopa:D
Aguś86, KasiaKwiatek, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno co Ty?? moje są jak u tego misia RobotkiNadzieja84 wrote:Maggie a to Twoje stopy na zdjęciu?
ale nie ukrywam że lubię tatuaże i takie mi się podobają jak na tym zdjęciu, na dłoniach także, no ale sama nie mam żadnego, jak chciałam sobie coś zrobic to mama mi zawsze zepsuła frajde gadaniem że tylko dziwki i narkomani sobie robią, ale po karmieniu na bank sobie zrobię i mam w d..pie gadanie
Robotka1, lysinka lubią tę wiadomość
-
osz kurrrrwwwww..... po co ja to googlałam :< bleeeee
hahhaa MAGGY takie masz bambochy???
nie wierzę
jak zakłądasz legginsy?? tak jak ja miśkowi? z wywalonym jęzorem i kurwikami w oczach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 16:49
maggie86, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywłaśnie tak, ale ostatnio chodzę w mamy dresach lub spodniach i one mają szerokie nogawki:)Robotka1 wrote:osz kurrrrwwwww..... po co ja to googlałam :< bleeeee
hahhaa MAGGY takie masz bambochy???
nie wierzę
jak zakłądasz legginsy?? tak jak ja miśkowi? z wywalonym jęzorem i kurwikami w oczach?
-
Maggie to mamy podobną mamę
Moja podobnie gadała a ja uważam, że tatuaż nie powinien być wynikiem zafascynowania modą ale być dobrany indywidualnie do osoby, bo tatuaże typu obręczy na ramieniu czy wzorku nad stringami to już chyba do lamusa odeszły a jeśli ktoś przemyśli co i gdzie chce mieć to nie widzę problemu i jest całkiem sexy;)
Ja nie chce rodzić
maggie86, Gosha, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy z mężem
w weekendy zawsze jej mniej, Fasiulka też z mężem-chorutek na zwolnieniu, więc go wreszcie w domu ma dłużej 
My z moim siedzimy sami bo dziewczyny u taty weekend spędzają. Cisza, spokój, odpoczywamy przed tv
Samochody dziś gruntownie wyprane, odebralismy z myjni, mój nigdy taki taki czysty nie był
jak nówka z salonu. Gotowe na wożenie małej dupki Mikiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 16:56
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:
Ja nie chce rodzić
Nadzieja przykro mi:D w końcu będziesz musiała
zobaczysz ile kobieta potrafi znieść
MAGGIE ja mam jeden tatoo ale więcej nie chcę
podobają mi się te z henny ale one brzydko wyglądają jak schodzą.
-
Aguś niestety mam... sraczka i napinanie brzucha, czasem skurcze ale nie że zaraz urodzę tylko małymi kroczkami to idzie więc może z tydzień jeszcze da radę... ale ja wcale nie chce rodzić:(boje się i już
no i oczywiście ta cholerna szyjka już trochę rozwarta na 1 cm ale zawsze... chociaż może już więcej bo miałam silne skurcze w tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 16:57