X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti po pobraniu musisz mocno uciskać miejsce ukłucia, około 5-10minut wtedy siniaki nie robią się wcale :)

Krysti lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam siniak po pobraniu, jak cpunka ;)

Krysti lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my już po kościółku:)
    Obiad zjedzony i uciekamy na spacer do lasu-pogoda cudna:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlaśnie zobaczylam w ksiązeczce ciazowej ze poród planowany na 8 kwietnia :D haha jak bylam w czwartek na usg to wedlug usg wychodzilo znów 13 tydz i jeden dzień ,dzis jestem 13 i 4 dzień suwaczek musze znow zmienić .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz kto ma następną wizyte tu u nas na usg genetyczne :)

• misia83 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:10

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi belly liczy 13 tydz i 1 dzien ,a wedlug usg jestem dzis 13 i 4 dni ;)

• misia83 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia spokojnie. U każdej z nas brzuch rośnie w trochę innym tempie. Mnie nawet cycki nie urosły, a większość z Was już szykuje się do drugiej zmiany stanika :p.

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia spoko, ja teraz też tak mam, brzucha jeszcze prawie nie ma, czuję się dobrze, cycki urosły ale od 6 tygodnia się nie zmieniają.
    Krysti teraz ja genetyczne mam w czwartek. Powiem Wam, że jakoś spokojna jestem, oczywiście z tyłu głowy niepokój lekki ale bez paniki czy cóś :D
    I z nadzieją czekam, że może coś mi o płci powie :)

Krysti lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I u mnie objawy ustały. Tylko piersi bolą. Młode już trzeci dzień nie daje o sobie znać. Ale wierzę że wszystko jest oki:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Tylko ze ja od 3 tyg nie mialam usg i jeszcze 4 tyg musze czekac... nie wiem czy rosnie ladnie sobie itd ... :(chcialabym Go zobaczyc zeby sie uspokoic :(
    no wiem, rozumiem, też najchętniej to bym raz w tygodniu podglądała czy wszystko oki, tym bardziej dopóki tych ruchów nie będziemy w stanie wyczuwać na codzień i nawet nauczymy się kiedy bąble aktywniejsze a kiedy sobie śpię :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam genetyczne usg 13 października. I chyba jestem ostatnia bo nie wydaje mi się żeby któraś dziewczyna pisała, że ma jeszcze później.

Rudzia a w Szwecji nie ma możliwości zrobienia sobie usg prywatnie, żebyś mogła się uspokoić?

Krysti lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Rudzia, nie możesz się gdzieś umówić żeby się nie martwić ??

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nie :( moge sie umowic do mojego gina pod pretekstem kontroli bo operacji ale nie wiem czy mi pokaze dzidzie! :( On nie ma co dobrego sprzetu ... sama nie wiem czy mnie w ogole przyjmie bo On mnie nie operowal..eh..ale chyba sprobuje..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ty się nie martw nic z twoim malenstwem wszystko dobrze jest ,choc po tym zabiegu co mialaś powinnaś na kontrole isć usg.Ja detektor mialam kupić teraz ale widze ze juz go nie kupię nie chcem ,bo dziecko jak dziecko przemieszcza się ostatnio moje malenstwo bylo na usg z prawej strony teraz z lewej jest ,nie będe się w krecac ze serduszko nie bije czy coś za duzo stresu jak dla mnie i wogole mi to nie potrzebne raz wylapie raz nie wylapie bo tak jest z tymi detektorami i nie będe kupować .Ty tez nie nakręcaj się jak nie uslyszysz czegoś dzidzia się przemieszcza i mozesz nie slyszec .

mantissa lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. A ja mam dzisiaj jakiś gorszy dzień, głowa mnie strasznie boli, katar wrócił, do tego mój mąż przed chwilą poszedł latać na paralotni, to jego ogromne hobby, a ja bardzo się stresuję kiedy on lata, a przecież teraz nie powinnam się denerwować. Chyba nigdy się nie przyzwyczaję do tych jego podniebnych wojaży.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuje tez super i brzuch mnie nie boli tylko piersi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Hej dziewczyny. A ja mam dzisiaj jakiś gorszy dzień, głowa mnie strasznie boli, katar wrócił, do tego mój mąż przed chwilą poszedł latać na paralotni, to jego ogromne hobby, a ja bardzo się stresuję kiedy on lata, a przecież teraz nie powinnam się denerwować. Chyba nigdy się nie przyzwyczaję do tych jego podniebnych wojaży.
    Na paralotni fajnie :) herbatke z cytrynką zrób sobie i odpoczywaj nie martw się o męża Niech wykorzysta pogodę ;) Moj facet jest pilotem i też się denerwuje jak lata sobie a ja w dole :) to tez jego hobby i co nie zabronię mu jedzie na lotnisko mnie zabiera i lata ja nie chcem bo bym w gacie narobiła :) a samolocik na dwie osoby ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 17:24

• Jaga Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adka ja mam genetyczne 22 pażdziernika u swojego gina i po 10 mam prywatnie robione ale jeszcze mi nie ustalił genetyk daty.

Rudzia Ja w pierwszej ciąży miałam usg co 8 tygodni i wiem jak to cięzko wytrzymać. Martwić się nie musisz, czekaj teraz na pierwsze kopniaki.

Mnie belly liczy 11 i 5 dni a według gina mam 11 tydzień. Ciągle zastanawiałam się dlaczego tak ale już wiem. 5 dnia po owulacji miałam spadek tempki wtedy najprawdopodobniej było zagnieżdzenie. Stąd te mniejsze wymiary dzidki.

Ja dzisiaj w miare się czuje , przespałąm się w południe bo mnie zmogło. Niestety dostałam rano wiadomość , że mój chrzestny leży w śpiączce i prawdopodobnie nie przeżyje 24 h. Miałam go w zeszłym tygodniu odwiedzić, mieszkam od niego jakieś 5 km a nigdy nie miałam czasu na wizyte. Ehhh

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na usg najpierw wyszło, że ciąża jest o tydzień starsza niż pokazuje belly, a na ostatnim usg wyszło, że jest tydzień młodsza. Nie mam zamiaru się stresować czy to źle, że dzidziol jest mniejszy czy dobrze. Rośnie sobie swoim tempem i już :)

Jaga przykro mi z powodu Chrzestnego. Może jednak uda mu się przeżyć i wyjść z tego?

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 338 339 340 341 342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ