Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Na paralotni fajnie
herbatke z cytrynką zrób sobie i odpoczywaj nie martw się o męża Niech wykorzysta pogodę
Moj facet jest pilotem i też się denerwuje jak lata sobie a ja w dole
to tez jego hobby i co nie zabronię mu jedzie na lotnisko mnie zabiera i lata ja nie chcem bo bym w gacie narobiła
a samolocik na dwie osoby
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja przed ciążą trochę mniej się denerwowałam, a teraz to mnie normalnie wkurza, jak mówi, że idzie polatać. A ja chyba wczoraj czułam dzidziola, według ostatniego usg jutro zaczyna mi się 16tc, więc książkowo w drugiej ciąży jest to możliwe, dzisiaj też coś czułam ale tak bardzo delikatnie, a wczoraj to był taki wyczuwalny, jakby mi pękł jakiś bąbelek w brzuchu.
w 16 tyg to juz juz kochana dzidzia fikołki robi ,moja siostra jak coś słodkiego zjadła to jej dawał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa z psinką moją do weterynarza muszę iść ,przeskanować chipa czy działa niby ma do 2016 ale trza sprawdzić by na granicy rozczarowania nie było , po za tym muszę się zapytać jak tego starego chipa będą jej w 2016 wyciągać czy przeskanowywac na nowy numer jak działać bedzie .Martwie się bo bidulke pod narkoze nie chciała bym dawač .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 17:50
-
Krysti wrote:To dzidzie czujesz:)ale super ja tez juz bym chciała czuć
w 16 tyg to juz juz kochana dzidzia fikołki robi ,moja siostra jak coś słodkiego zjadła to jej dawał
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Jeszcze jakbym mogła zjeść coś słodkiego, u mnie zjedzeniem to jest teraz tak, jak zjem na obiad normalną porcję, czyli np. jednego niedużego kotleta, łyżkę ziemniaków i trochę surówki, to czuję się jakby to była porcja przynajmniej 3 razy taka i już tego dnia nic nie mogę, a o słodkim to nawet nie mówię.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Co myślicie o imieniu dla dziewczynki Julieta
ładne imię
Ja się zastanawiam ostatnio nad Julita. Jula strasznie mi się zaczęło podobać.
Dla chłopca nadal nie mamy weny i nie wiemy jak będzie się nazywał.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypodobno test pappa z krwi to tylko statystyka...ja czekam na to usg w czwartek, tego samego dnia mam w razie co mieć pobieraną krew do badania, ale skonsultuję z lekarzem czy jest sens
Jaga a to badania masz mieć 20 czyli wtedy będziesz według belly po czasie lub na skraju do tych badań chyba, bo je się wykonuje do 13 i 6 dni...a u Ciebie to właśnie będzie jakoś tak chyba, co? wiesz...żeby udało się cokolwiek zmierzyć, bo jak dzidziuś za duży to już nie widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 19:23
-
nick nieaktualnya ja własnie skontaktowałam się z moim szpitalem gdzie chcę rodzić, mają profil na fb
całkiem sprawnie go prowadzą, sporo wiadomości, zdjęć, aktualności itp. Napisali o terminach zajęć szkoły rodzenia i się zapisuję
razem z moim K
no i podjęliśmy decyzję, że wykupimy położną, żeby się nami opiekowała i miała oko na wszystko, włącznie z czasem podania znieczulenia -
KasiaKwiatek wrote:podobno test pappa z krwi to tylko statystyka...ja czekam na to usg w czwartek, tego samego dnia mam w razie co mieć pobieraną krew do badania, ale skonsultuję z lekarzem czy jest sens
Jaga a to badania masz mieć 20 czyli wtedy będziesz według belly po czasie lub na skraju do tych badań chyba, bo je się wykonuje do 13 i 6 dni...a u Ciebie to właśnie będzie jakoś tak chyba, co? wiesz...żeby udało się cokolwiek zmierzyć, bo jak dzidziuś za duży to już nie widać
No i to jest właśnie to, ze według gina to jest 5 dni młodsza ciąża. Dzwoniłam do genetyka i mi powiedział , że według tego ostatniego usg moge genetyczne zrobić najwcześniej 10 a najpóźniej 29 pażdziernika. 10 będę do niego dzwoniła , żeby dokładnie się dowiedzieć co i jak. żeby nie było za poźno.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeśli chodzi o szkołę rodzenia to mają do mnie dzwonić i zobaczę jaki nam termin zaproponują, bo my możemy tylko w weekendy przez pracę nas obojga, a od kiedy...jak będzie termin to nawet niedługo, nie ma przeciwwskazań przecież, dowiemy się wszystkiego , wiedza raczej nie ulotni się, a na tych zajęciach o porodzie to raz, ale mówią sporo o przebiegu ciąży zaawansowanej, o przygotowaniach do rodzicielstwa, o wyprawkach, torbie do szpitala, o połogu i opiece na noworodkiem ")
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie robiłam testu pappa. Uznaliśmy z mężem, że jesli przezierność będzie kiepska to wtedy ale wyszła 1,17 więc super, także nie idziemy już na żadne dodatkowe badania. Z dzidziolem na pewno jest wsio dobrze
))
Chyba magnez zaczyna działać, bo brzuszek od kilku godzin nie boli. mam nadzieje, że to oznaka dobrego a nie złegoKrysti, Robotka1 lubią tę wiadomość