Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja nie robiłam testu pappa. Uznaliśmy z mężem, że jesli przezierność będzie kiepska to wtedy ale wyszła 1,17 więc super, także nie idziemy już na żadne dodatkowe badania. Z dzidziolem na pewno jest wsio dobrze
))
Chyba magnez zaczyna działać, bo brzuszek od kilku godzin nie boli. mam nadzieje, że to oznaka dobrego a nie złego -
Ida wrote:Dziewczyny, takie pytanie - za jaki czas przechodzi się z gondoli na spacerówkę? Ja zielona w tych sprawach... Myślicie o wózku 2 czy 3 w 1 czy kupujecie osobno głęboki i osobno spacerówkę?
-
Ja już mam wózek chyba taki z gondolą i spacerówkę. Dostaliśmy od kuzyna mojego męża więc ten wydatek nam odpada
) wózek na pewno jest w fajnym stanie, w kolorze pomarańczowym więc i dla chłopca i dla dziewczynki pasuje
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:12t1d ale wg usg dzidzia jest tydzień młodsza mimo tego, że na poprzednim była o tydzień starsza
a czemu pytasz ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Dziewczyny, takie pytanie - za jaki czas przechodzi się z gondoli na spacerówkę? Ja zielona w tych sprawach... Myślicie o wózku 2 czy 3 w 1 czy kupujecie osobno głęboki i osobno spacerówkę?
Ida ja kupilam przy córce wozek 3 w 1 i w tej chwili nie wiem czy ponownie sie zdecyduje na taki zakup, raczej kupie wózek z gondolą uzywany bo to jest max 5-6 miesiecy, a zainwestuje w fajną spacerowke. Pierwszy wózek sprzedalam po 6 miesiacach bo stelaz w takim wozku 3w 1 powoduje ze spacerowka jest duza, co za tym idzie trudna do pomieszczenia w samochodzie, ciezka itd. Moze ewentualnie zdecyduje sie na zakup quinny buzz 4 bo stelaz nie jest duzy, ale nie jestem przekonana do spacerowek z kubelkowymi siedzeniami bo wydaje mi sie, ze dzidzi jest nie wygodnie. Ale moze ktoras z mam sie wypowie na temat tych siedzonek kubelkowych, jesli uzywaly:)Robotka1 lubi tę wiadomość
-
W maju tego roku pochowałam swojego najbliższego przyjaciela ... 2 lata zmagał się z rakiem ... Gdy dowiedział sie o chorobie Jego synek skończył dwa miesiące ... Teraz ma 2,5 roku, 3 tyg temu trafił do szpitala z zapaleniem płuc .. po dwóch tygodniach na tomografie komupterowym wyszło, że ma w płucu gęstą ciecz. Przewieźli go do szpitala we Wrocławiu, po operacji okazało się, że koło płuca miał guza ... rak .. mięsak złośliwy .. Powiedzcie mi ileż złego los lub Bóg może zesłać na jednego człowieka - na moją przyjaciółkę ? 4 miesiące temu pochowała męża, który w grudniu skończyłby 30 lat .. całe życie przed nimi, mały synek .. Jego zabrał rak i teraz synek ? Ja tego nie rozumiem ...
-
nick nieaktualnyTo jest zycie ,dla tego jestem zdania ze trzeba korzystać z zycia ile się da i modlić się do boga i dziękować za to co mamy .Ja tez kolezanke mialam co na buałaczke chora byla i wygrala walke przed nią jej mama tez chora na bialaczke wygrala tez .moja kokezanka urodzila córke zaraz po chorobie naszczescie dziewczynka zdrowa i cieszą się zyciem kazdym dniem .Lekarze namawiają do robienia choć raz do roku morfologie niektorzy nie robią wogole i potem zaskoczenie ,a przecież wczesnie wykryty rak moze uratowac zycie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:43
adk_1989 lubi tę wiadomość