Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaski.
U Nas też słoneczko.
Ida no stres z tymi nadwyrężonymi mięśniami czy ciągnieciem pachwin i dołu brzucha.Ja byłam u ginki w piątek bo się wystraszyłam bo mnie bolał aż się czasami wyprostować nie mogłam,ale dr stwierdziła że to normalne, brzuch szybko mi rośnie,dziecko zmienia swoją pozycję i wszystko w środku też i to normalna reakcja, wszystko się rozciąga.Jak bardzo boli to Apap można brać no i odpoczynek wskazany.
Udanego dnia śląc łódzkie słoneczko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 10:19
KasiaKwiatek, Krysti, Ida lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
KasiaKwiatek wrote:Fasia a czemu gin przepowiada Ci wcześniejszy poród?
Z dbaniem o siebie to i ja tak mamteż mi się specjalnie nie chce, no włosy myję bo do ludzi wychodzę do pracy, dziś nawet ufarbowałam, ale golić też mi się nie chce...
Kasiu u mnie wcześniejszy poród może być spowodowany wadą macicy - mam macicę dwurożną. Dzidziuś umiejscowił się po prawej stronie. Ma połowę tyle miejsca co Wasze dzieciaczki. Przez to pewnie urodzi się z mniejszą masą no i niestety możliwe, że w 7 miesiącu .. Problemem przy macicy dwurożnej jest niewydolność szyjki macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Kasiu u mnie wcześniejszy poród może być spowodowany wadą macicy - mam macicę dwurożną. Dzidziuś umiejscowił się po prawej stronie. Ma połowę tyle miejsca co Wasze dzieciaczki. Przez to pewnie urodzi się z mniejszą masą no i niestety możliwe, że w 7 miesiącu .. Problemem przy macicy dwurożnej jest niewydolność szyjki macicy
Oj Fasia to współczuję, ale trzymam kciuki żebyś jak najdłużej chodziła z dzidzią w brzuszku i żeby miała czas rosnąć. Kurcze ależ problemy mają kobiety, nawet się nie ma pojęcia o tym. -
KasiaKwiatek wrote:Oj Fasia to współczuję, ale trzymam kciuki żebyś jak najdłużej chodziła z dzidzią w brzuszku i żeby miała czas rosnąć. Kurcze ależ problemy mają kobiety, nawet się nie ma pojęcia o tym.
Wierzę, że uda mi się donosić ciążę do kwietnia aczkolwiek może być ciężko. No ale trzeba być dobrej myślimuszę dużo leżeć, odpoczywać, bo każdy wysiłek jest niewskazany. Dlatego też między innymi panikuję przy najmniejszym ukłuciu - wkręcam sobie, ze coś dzieje ..
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Haha po porodzie:) o ile baby blues Cię nie odpadnie:D
Fasia a no nie dostałam skierowania mimo że powiedziałam że się rok moich starań skończył. Z tego względu koniec roku jest ciężki jeśli chodzi o badania bo die kasa nfz towska kończy. Oni mają limity! Ale tak jak dziewczyny piszą myślę że kobiety w ciąży z kwitkiem mie odesla:)
Krysia a no mamin być jestem:) mam ukochanych rodziców i uwielbiam z nimi spędzać czas. Zresztą mój mąż też ich uwielbia:)
Liczę na to, że jednak kobiety w ciąży nie odeśle z kwitkiem. Zobaczymy. Ciężko powiedzieć jak będzie na to wszystko patrzył. Wejdę do gabinetu z określonym celem i jużnajwyżej wyjdę bez niczego i pójdę za badania zapłacić. Warto spróbować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyuff, czyli wy też tak macie
wstałam o 7-mej a ... do tej pory w piżamie pod kocem
no ale co??? niedziela w końcu, nie?
ale wstawiłam pieczeń do piekarnika bo mama na obiad wpada o 14 więc coś tam zrobiłam, no nic zaraz trzeba się ogarniaćKrysti lubi tę wiadomość
-
Ja też jeszcze w piżamie i w łóżku
my jak co niedzielę na obiad do teściów na 14
Ja natomiast długo śpię. Może też przez to, że w nocy mam kilku godzinne przerwy. Mąż wstaje po 7 do pracy, przed 8 wychodzi ja się rozbudzam i dopiero po 8 zasypiam i wstaję przed 11 -
nick nieaktualnyJa juz na spanie w nocy nie narzekam spie jak susel rano wstaje jem o 6 i dalej spac idę potem wstaje i znow jem i sobie poje herbate z cytryną i tak potrafie do 12 lezec wstać wykapać się wyjsc z psem na podworko wracam sprzatam mieszkanie i na koncu biore się za obiadek
-
nick nieaktualnyhihi nieźle, no ja w tygodniu pracuję więc trzeba się zebrać chcąc nie chcąc, ale weekend na luzie, owszem posprzątałam wczoraj mieszkanko, ale zbieram się w sobie koło 13
no nic trzeba ruszyć tyłek pod prysznic bo mamę przyjmę w piżamieKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny