Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasiu Powiesz Panie doktorze mam maleńką prośbę aczkolwiek zależy mi na zrobieniu pewnych badań jestem w ciąży juz 13 tydz się kończy a wcześniejszy lekarz po prostu zapomnial mi zlecić te badania i czy była by możliwość wypisania skierowania była bym niezmiernie wdzięczna panie doktorze
i juz;) ja w Pl jak chodziłam tez skierowania brałam i nie zle mi to szło po prostu.:)a lekarz mnie lubial bardzo lekarka tez zawsze z uśmiechem do nich szlam ,i zawsze Panie doktorze albo pani doktor lubili jak się tak do nich odnosiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:12
-
Krysti wrote:Fasiu Powiesz Panie doktorze mam maleńką prośbę aczkolwiek zależy mi na zrobieniu pewnych badań jestem w ciąży juz 13 tydz się kończy a wcześniejszy lekarz po prostu zapomnial mi zlecić te badania i czy była by możliwość wypisania skierowania była bym niezmiernie wdzięczna panie doktorze
i juz;) ja w Pl jak chodziłam tez skierowania wydziałam i nie złe mi to szło po prostu.:)a lekarz mnie lubial bardzo lekarka tez zawsze z uśmiechem do nich szlam
Krysti to już będzie 16nasty tydzień
ale co tam zrobię tak jak mówicie, jak mówi KasiKwiatek - nie dam się spławić
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo tak dla przykładu dałam hihiFasia wrote:Krysti to już będzie 16nasty tydzień
ale co tam zrobię tak jak mówicie, jak mówi KasiKwiatek - nie dam się spławić 
życzę powodzenia oby lekarz był spoko i pójdzie gładko nic się nie martw
:*
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobocia u mamci a to ty mami cyc chyba jak ja zawsze u mamy najlepiej:))Robotka1 wrote:Fasiu kochanie spróbuj zapytaj. Tylko pamiętaj że kończy się rok kalendarzowy i lekarze niechętnie wypisują skierowania- szczególnie takie drogie. Ją jak chciałam na hormony gdy się starałam to zostałam odprawiona z kwitkiem.
a ją dziś z cora śpię u mamci:) -
nick nieaktualny
-
hwesta myślę pozytywnie. Bardzo bardzo! Zacisnę nogi i wyleżę ciąże do kwietnia

U mnie zaszycie też jest bardzo realne ale póki co szyjka długa więc nie myślę o tym. Oszczędzam się. Głównie spędzam dni w łóżku. Nie chce mi się nic, nawet golić nóg
-
nick nieaktualnyJa tez myśle ze w marcu pod koniec się rozpakuje czuje to w kościach i podświadomości
my jutro z moim zmieniamy perfumy ,moj używa Diora Fahrenheit i jakoś mi one za słodkie teraz wcześniej lubiałam je a teraz mdli od nich ,ja znów mam kevin klein euphoria całe nowe i ze dwa razy psiklam nie moge ich uzywac za mocne a wcześniej tylko te kupowałam uff jutro wybierzemy nowe zapachy myśle o Armani diamond moj hugo bossa chce ,no zobaczymy żeby nie smierdzialy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny tu macie fazy porodu warto poczytać:/zeby wiedziec jak rozpoznać
ja tam bede czekać i tak az mi wody odejdą same :)http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/jak-rodzi-sie-dziecko-fazy-porodu_35142.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:57
-
nick nieaktualnyFasia a czemu gin przepowiada Ci wcześniejszy poród?
Z dbaniem o siebie to i ja tak mam
też mi się specjalnie nie chce, no włosy myję bo do ludzi wychodzę do pracy, dziś nawet ufarbowałam, ale golić też mi się nie chce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 21:13
-
nick nieaktualnyKrysti a jak Ty problemy z sercem masz i wskazania do cesarki to pewnie nie dadzą Ci czekać do odejścia wód. No ale zawsze plus, że ładną datę możesz sobie wybrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 21:57
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha po porodzie:) o ile baby blues Cię nie odpadnie:DKrysti wrote:W którym tyg ciazy hormony się regulują niby u kobiety.!
Fasia a no nie dostałam skierowania mimo że powiedziałam że się rok moich starań skończył. Z tego względu koniec roku jest ciężki jeśli chodzi o badania bo die kasa nfz towska kończy. Oni mają limity! Ale tak jak dziewczyny piszą myślę że kobiety w ciąży z kwitkiem mie odesla:)
Krysia a no mamin być jestem:) mam ukochanych rodziców i uwielbiam z nimi spędzać czas. Zresztą mój mąż też ich uwielbia:)
Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
A ja zrobiłam sobie wieczór spa: maseczki, peelingi, balsamy, olejki i tak się przy tym zrelaksowałam. Brzuch mam 2razy taki jak wczoraj u niebieskie żyłki po jego prawej stronie
Krysti, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kwietniówki!
Ja spać nie mogę, wcześnie się ostatnio budzę, coraz bardziej niewygodnie się śpi.
A, że moja rodzinka śpi jeszcze bo w końcu niedziela...to ja sobie netuję
Piękna pogoda dziś za oknem, słońce ale zimno, bo szron na łące za oknem

kurcze chcę rodzić z Wami w kwietniu ...