Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasiu Powiesz Panie doktorze mam maleńką prośbę aczkolwiek zależy mi na zrobieniu pewnych badań jestem w ciąży juz 13 tydz się kończy a wcześniejszy lekarz po prostu zapomnial mi zlecić te badania i czy była by możliwość wypisania skierowania była bym niezmiernie wdzięczna panie doktorze
i juz;) ja w Pl jak chodziłam tez skierowania brałam i nie zle mi to szło po prostu.:)a lekarz mnie lubial bardzo lekarka tez zawsze z uśmiechem do nich szlam ,i zawsze Panie doktorze albo pani doktor lubili jak się tak do nich odnosiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:12
-
Krysti wrote:Fasiu Powiesz Panie doktorze mam maleńką prośbę aczkolwiek zależy mi na zrobieniu pewnych badań jestem w ciąży juz 13 tydz się kończy a wcześniejszy lekarz po prostu zapomnial mi zlecić te badania i czy była by możliwość wypisania skierowania była bym niezmiernie wdzięczna panie doktorze
i juz;) ja w Pl jak chodziłam tez skierowania wydziałam i nie złe mi to szło po prostu.:)a lekarz mnie lubial bardzo lekarka tez zawsze z uśmiechem do nich szlam
Krysti to już będzie 16nasty tydzieńale co tam zrobię tak jak mówicie, jak mówi KasiKwiatek - nie dam się spławić
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Krysti to już będzie 16nasty tydzień
ale co tam zrobię tak jak mówicie, jak mówi KasiKwiatek - nie dam się spławić
życzę powodzenia oby lekarz był spoko i pójdzie gładko nic się nie martw
:*
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Fasiu kochanie spróbuj zapytaj. Tylko pamiętaj że kończy się rok kalendarzowy i lekarze niechętnie wypisują skierowania- szczególnie takie drogie. Ją jak chciałam na hormony gdy się starałam to zostałam odprawiona z kwitkiem.
a ją dziś z cora śpię u mamci:) -
nick nieaktualny
-
hwesta myślę pozytywnie. Bardzo bardzo! Zacisnę nogi i wyleżę ciąże do kwietnia
U mnie zaszycie też jest bardzo realne ale póki co szyjka długa więc nie myślę o tym. Oszczędzam się. Głównie spędzam dni w łóżku. Nie chce mi się nic, nawet golić nóg -
nick nieaktualnyJa tez myśle ze w marcu pod koniec się rozpakuje czuje to w kościach i podświadomości
my jutro z moim zmieniamy perfumy ,moj używa Diora Fahrenheit i jakoś mi one za słodkie teraz wcześniej lubiałam je a teraz mdli od nich ,ja znów mam kevin klein euphoria całe nowe i ze dwa razy psiklam nie moge ich uzywac za mocne a wcześniej tylko te kupowałam uff jutro wybierzemy nowe zapachy myśle o Armani diamond moj hugo bossa chce ,no zobaczymy żeby nie smierdzialy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny tu macie fazy porodu warto poczytać:/zeby wiedziec jak rozpoznać
ja tam bede czekać i tak az mi wody odejdą same :)http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/jak-rodzi-sie-dziecko-fazy-porodu_35142.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:57
-
nick nieaktualnyFasia a czemu gin przepowiada Ci wcześniejszy poród?
Z dbaniem o siebie to i ja tak mamteż mi się specjalnie nie chce, no włosy myję bo do ludzi wychodzę do pracy, dziś nawet ufarbowałam, ale golić też mi się nie chce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 21:13
-
nick nieaktualnyKrysti a jak Ty problemy z sercem masz i wskazania do cesarki to pewnie nie dadzą Ci czekać do odejścia wód. No ale zawsze plus, że ładną datę możesz sobie wybrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 21:57
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:W którym tyg ciazy hormony się regulują niby u kobiety.!
Fasia a no nie dostałam skierowania mimo że powiedziałam że się rok moich starań skończył. Z tego względu koniec roku jest ciężki jeśli chodzi o badania bo die kasa nfz towska kończy. Oni mają limity! Ale tak jak dziewczyny piszą myślę że kobiety w ciąży z kwitkiem mie odesla:)
Krysia a no mamin być jestem:) mam ukochanych rodziców i uwielbiam z nimi spędzać czas. Zresztą mój mąż też ich uwielbia:)Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
A ja zrobiłam sobie wieczór spa: maseczki, peelingi, balsamy, olejki i tak się przy tym zrelaksowałam. Brzuch mam 2razy taki jak wczoraj u niebieskie żyłki po jego prawej stronie
Krysti, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kwietniówki!
Ja spać nie mogę, wcześnie się ostatnio budzę, coraz bardziej niewygodnie się śpi.
A, że moja rodzinka śpi jeszcze bo w końcu niedziela...to ja sobie netuję
Piękna pogoda dziś za oknem, słońce ale zimno, bo szron na łące za oknem