X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasiu Powiesz Panie doktorze mam maleńką prośbę aczkolwiek zależy mi na zrobieniu pewnych badań jestem w ciąży juz 13 tydz się kończy a wcześniejszy lekarz po prostu zapomnial mi zlecić te badania i czy była by możliwość wypisania skierowania była bym niezmiernie wdzięczna panie doktorze :) i juz;) ja w Pl jak chodziłam tez skierowania brałam i nie zle mi to szło po prostu.:)a lekarz mnie lubial bardzo lekarka tez zawsze z uśmiechem do nich szlam ,i zawsze Panie doktorze albo pani doktor lubili jak się tak do nich odnosiłam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:12

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Fasiu Powiesz Panie doktorze mam maleńką prośbę aczkolwiek zależy mi na zrobieniu pewnych badań jestem w ciąży juz 13 tydz się kończy a wcześniejszy lekarz po prostu zapomnial mi zlecić te badania i czy była by możliwość wypisania skierowania była bym niezmiernie wdzięczna panie doktorze :) i juz;) ja w Pl jak chodziłam tez skierowania wydziałam i nie złe mi to szło po prostu.:)a lekarz mnie lubial bardzo lekarka tez zawsze z uśmiechem do nich szlam

Krysti to już będzie 16nasty tydzień :D ale co tam zrobię tak jak mówicie, jak mówi KasiKwiatek - nie dam się spławić :D

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Krysti to już będzie 16nasty tydzień :D ale co tam zrobię tak jak mówicie, jak mówi KasiKwiatek - nie dam się spławić :D
    To tak dla przykładu dałam hihi :)życzę powodzenia oby lekarz był spoko i pójdzie gładko nic się nie martw :):*

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Fasiu kochanie spróbuj zapytaj. Tylko pamiętaj że kończy się rok kalendarzowy i lekarze niechętnie wypisują skierowania- szczególnie takie drogie. Ją jak chciałam na hormony gdy się starałam to zostałam odprawiona z kwitkiem.
    a ją dziś z cora śpię u mamci:)
    Robocia u mamci a to ty mami cyc chyba jak ja zawsze u mamy najlepiej:))

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boję się, że zamiast kwietnióweczką to będę lutówką ... nawet moja gin się obawia, że luty będzie moim miesiącem na poród :( kurcze chcę rodzić z Wami w kwietniu ...

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia, mysl pozytywnie, ja mysle,ze się w marcu rozpakuje... zobaczymy jak z moja szyjka we wtorek,bo jak znowu coś to mnie zaszyja. tez Wam się nie chce dbać o siebie? Nie wiem co ze mną jest :(

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta myślę pozytywnie. Bardzo bardzo! Zacisnę nogi i wyleżę ciąże do kwietnia :D
    U mnie zaszycie też jest bardzo realne ale póki co szyjka długa więc nie myślę o tym. Oszczędzam się. Głównie spędzam dni w łóżku. Nie chce mi się nic, nawet golić nóg :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez myśle ze w marcu pod koniec się rozpakuje czuje to w kościach i podświadomości :) my jutro z moim zmieniamy perfumy ,moj używa Diora Fahrenheit i jakoś mi one za słodkie teraz wcześniej lubiałam je a teraz mdli od nich ,ja znów mam kevin klein euphoria całe nowe i ze dwa razy psiklam nie moge ich uzywac za mocne a wcześniej tylko te kupowałam uff jutro wybierzemy nowe zapachy myśle o Armani diamond moj hugo bossa chce ,no zobaczymy żeby nie smierdzialy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak bardzo bym chciała w wodzie rodzic ale chyba cesarka bedzie ze względu na moje serce :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia,haha mi się tez nie chce nóg gonić :D włosów myć, ani nic z sobą robić, może mi minie :)

Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie śmiejecie się ja mam to samo dzis tez głowy nie mylam i nóg mi się niechce golić bo to porażka z nimi co dzien trzeba umnie jechać jak żywopłot normalnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym tyg ciazy hormony się regulują niby u kobiety.!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tu macie fazy porodu warto poczytać:/zeby wiedziec jak rozpoznać :/ ja tam bede czekać i tak az mi wody odejdą same :)http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/jak-rodzi-sie-dziecko-fazy-porodu_35142.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 20:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia a czemu gin przepowiada Ci wcześniejszy poród?
    Z dbaniem o siebie to i ja tak mam :-P :-D też mi się specjalnie nie chce, no włosy myję bo do ludzi wychodzę do pracy, dziś nawet ufarbowałam, ale golić też mi się nie chce... :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 21:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti a jak Ty problemy z sercem masz i wskazania do cesarki to pewnie nie dadzą Ci czekać do odejścia wód. No ale zawsze plus, że ładną datę możesz sobie wybrać :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 21:57

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zapewne miec cc będę umnie innego wyjścia nie bedzie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 21:51

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    W którym tyg ciazy hormony się regulują niby u kobiety.!
    Haha po porodzie:) o ile baby blues Cię nie odpadnie:D

Fasia a no nie dostałam skierowania mimo że powiedziałam że się rok moich starań skończył. Z tego względu koniec roku jest ciężki jeśli chodzi o badania bo die kasa nfz towska kończy. Oni mają limity! Ale tak jak dziewczyny piszą myślę że kobiety w ciąży z kwitkiem mie odesla:)

Krysia a no mamin być jestem:) mam ukochanych rodziców i uwielbiam z nimi spędzać czas. Zresztą mój mąż też ich uwielbia:)

Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobiłam sobie wieczór spa: maseczki, peelingi, balsamy, olejki i tak się przy tym zrelaksowałam. Brzuch mam 2razy taki jak wczoraj u niebieskie żyłki po jego prawej stronie

Krysti, malinka1984 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc kobiety :) Robotka zazdroszczę :)) ja moją w grudniu tulic bede :)nic mi się nie chce cały czas mi sie czka i to juz od paru dni:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 23:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kwietniówki!
    Ja spać nie mogę, wcześnie się ostatnio budzę, coraz bardziej niewygodnie się śpi.
    A, że moja rodzinka śpi jeszcze bo w końcu niedziela...to ja sobie netuję :D
    Piękna pogoda dziś za oknem, słońce ale zimno, bo szron na łące za oknem :)

‹‹ 336 337 338 339 340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ