Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra Brzuchatki iiiiiiiiiiidę!
zwlekłam swoje wielkie dupsko z fotela, idę brać prysznic i spadam jednak na tą SR. Musze walczyć z leniem... Do wieczora
CzaryMary, iwonka1077, maggie86, haneczka lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:W szpitalu by się tym nikt nie przejął. Niby regularne, ale zbyt długie przerwy jak na coś "poważnego". Tak mówili.
Dlatego też nie panikuję. Wczoraj sprawdziłam, na razie wszystko okej, widocznie tak ma być, jakby się nasiliło, albo skracały przerwy to wtedy jest uzasadnienie żeby jechać i wstrzymywać akcję.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:To co opisala Robotka idealnie sie pokrywa z tym co opowiada mi przyjaciolka o spacerach ze swoja 11 tyg coreczka, tzn teraz idzie im coraz lepiej ale poczatki wygladaly wlasnie tak jak Robotka napisala, wiec nie ma co sie ludzić. Pocieszajace jest too, ze moze chociaz cieplej bedzie to i nam pojdzie szybciej ubieranie i dzieciaczkowi mniej warstw
spacerki może i są fajne ale jak się je trochę opanuje:)
mi się młoda na spacerze raz w życiu tak zaniosła płaczem że nie wiedziałam co robić, byłam 100m od domu ale nie byłam w stanie do niego dość, strasznie się wtedy wystraszyłam, trwało to z 5 minut-takiego przeraźliwego wrzasku. aż w końcu się uspokoiła, i do dziś nie wiem co jej było,
Maggie a jasne-co sobie będziesz żałowała:D śpij na zdrowie:Dmaggie86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Shimmer nie wiem czy Twoja sprawa juz rozwiazana,ale ja chodze do dr Radzko to zca ordynatora ginekologii w Bielanskim. Przyjmuje prywatnie w Gorze Kalwarii. Koszt wizyty 120zl. Cudny czlowiek i duzo mi pomogl. Nie ma problemow z terminami. Pewnie dlatego,ze to daleko od Bielanskiego,ale on tam mieszka. Jak chcesz namiar to pisz wiadomosc. Pozdrawiam.
maggie86, Anka1501, shimmer_lip, Jaga, Bambi85, lysinka, CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
GabiK wrote:Shimmer nie wiem czy Twoja sprawa juz rozwiazana,ale ja chodze do dr Radzko to zca ordynatora ginekologii w Bielanskim. Przyjmuje prywatnie w Gorze Kalwarii. Koszt wizyty 120zl. Cudny czlowiek i duzo mi pomogl. Nie ma problemow z terminami. Pewnie dlatego,ze to daleko od Bielanskiego,ale on tam mieszka. Jak chcesz namiar to pisz wiadomosc. Pozdrawiam.
już wysłałam zaproszenie
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:Nie da się spać, okno otwarte to głośno, zamknięte goraco a łeb ćmi z niewyspania
Widzisz Shimmer zawsze znajduje się jakieś wyjście, trzymam kciuki by było po Twojej myśli.fajowo
Nie fajowo, ze spać się nie damaggie86 lubi tę wiadomość
-
o widzisz czyli moj pomysl z Jurij'em nie byl taki zly
, nie chodze do niego, do stolycy mam z 300km - no jestem mistrzem
(sorki musialam sobie poslodzic bo zly dzien )
Anka1501, shimmer_lip, maggie86, CzaryMary, iwonka1077, Fasia, KasiaKwiatek, Aguś86, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Miałaś na myśli 10 minut a nie 1 prawda?
myślę że przy 1 minutowych skurczach już byś miała dłowę dzidzia między nogami:D
a tak w ogóle to widziałam Twój brzuch rano:D jeny jaki śliczny:D paradny no:D
a moja linea nigra biegnie dziwnie a to za sprawą blizny po kolczyku w pępku, dosłowie imija pępek i dalej leci w dółśmiesznie to wygląda:P
haneczka lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:Shimmer już wysłałam Ci wiadomość. Mam nadzieję,że uda się szybko coś załatwić. Co tam nadzieję, jestem pewna
zaraz dzwonię
Bambi oczywiście, ze jesteś mądra i wspaniała i masz cudowne pomysłybuzi
A ja robię makaron ze szpinakiem i fetąBambi85, Gosha lubią tę wiadomość
-
mam na dziś wieczór zajebisty plan!!!
niestety na warsztaty nie jadę bo sił brak.
ale zrobię sobie wieczór spa:D
zrobię maseczkę na włosy, na paszczęwypielęgnuje stopy i paznokcie:D wezmę długi prysznic i się ładnie nakremuję
ahhh i będę pachnieć i leżeć
a ja się zapytam jeszcze czy ktoś będzie starał się o zasiłek rodzinny?? bo mam małe pytanie. wiem że nie dostanę ale podobno warto złożyć b o można dostać ten drugi dodatkowy tysiak od państwaCzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość