Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam za spamowe zdjęcie. Nie zamiarem moim jest pochwalić sie co na obiad -ale ilośc jaka wrzeram -bo juz konsumpcja tego nie mozna nazwać -przez mojego synusia w brzuszku -głodomorek z niego niezły:))
A po obiedzie co czekolada
(
Czy ja po ciazy wroce do normalnych porcji ???
((
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/156b8cae676e.jpg
iwonka1077, nick nieaktualny, nick nieaktualny, shimmer_lip, Robotka1, Klaudia90, Fasia, lysinka, haneczka, nick nieaktualny, Aguś86, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i mam wizytu u Jurija 19 marca
sylvia007, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Robotka1, Klaudia90, Anka1501, iwonka1077, Fasia, Jaga, GabiK, Rudzia, Bambi85, lysinka, nick nieaktualny, Aguś86, haneczka, nick nieaktualny, Gosha, Justinka, Murraya, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica to ma być duza porcja?? nie zartuj, ja takie 2 bym zjadała a po tym jeszcze by coś za mną chodziło,teraz szamie truskawki mrożone, udaje że jem lody, nabijam je sobie na wykałaczki i liże, mniam
nick nieaktualny, Lwica, Fasia, lysinka, nick nieaktualny, haneczka, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw tych zasiłkach to dochód nie może przekraczać 574 zł a przy jednym członku rodziny niepełnosprawnym 664zł, sąsiadce mama wypełniała cos takiego i tak mi się zapamietało, my niestety na żadne becikowe itp się nie łapiemy, nie wiem jak tam w Anglii z racji tego że mąż, może z tamtej strony coś ale jeszcze się nie orientowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 16:40
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
A kto pisał wczoraj o makaronie z serem i truskawkami???shimmer_lip wrote:Od jakiegoś czasu mam ochotę złożyć postulat o to żeby nikt nie pisał co ugotował lub zjadł
bo to czasami jest okrutne wobec bliźnich ciężarnych 

Lwica, shimmer_lip, nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość
-
Shimmer super że Jurij zaklepany:D siła forum jest wielka:D nieraz się o tym przekonałam:) dlatego pytam dosłownie o wszystko bo nigdy nie wiadomo kto nas pozytywnie zaskoczy:D
shimmer_lip, sylvia007, nick nieaktualny, lysinka lubią tę wiadomość
-
No ja wiem, ze jasylvia007 wrote:A kto pisał wczoraj o makaronie z serem i truskawkami???

ale ogólnie widzę swój błąd i winę 
i jeszcze Wam wypomnę, że gdzieś w II trymestrze któraś pisała o kapuśniaku i ja oczywiście ten kapuśniak musiałam mieć
i mąż mi ugotował
i niczym mi się tak paskudnie nie rzygało jak tym kapuśniakiem
takie wspomnienia forumowe
sylvia007, Robotka1, Klaudia90, Bambi85, lysinka, haneczka, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

Super shimmm !!