Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam za spamowe zdjęcie. Nie zamiarem moim jest pochwalić sie co na obiad -ale ilośc jaka wrzeram -bo juz konsumpcja tego nie mozna nazwać -przez mojego synusia w brzuszku -głodomorek z niego niezły:))
A po obiedzie co czekolada(
Czy ja po ciazy wroce do normalnych porcji ???((
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/156b8cae676e.jpgiwonka1077, CzaryMary, maggie86, shimmer_lip, Robotka1, Klaudia90, Fasia, lysinka, haneczka, KasiaKwiatek, Aguś86, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i mam wizytu u Jurija 19 marca
sylvia007, CzaryMary, maggie86, Robotka1, Klaudia90, Anka1501, iwonka1077, Fasia, Jaga, GabiK, Rudzia, Bambi85, lysinka, KasiaKwiatek, Aguś86, haneczka, Angela89, Gosha, Justinka, Murraya, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica to ma być duza porcja?? nie zartuj, ja takie 2 bym zjadała a po tym jeszcze by coś za mną chodziło,teraz szamie truskawki mrożone, udaje że jem lody, nabijam je sobie na wykałaczki i liże, mniam
CzaryMary, Lwica, Fasia, lysinka, KasiaKwiatek, haneczka, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw tych zasiłkach to dochód nie może przekraczać 574 zł a przy jednym członku rodziny niepełnosprawnym 664zł, sąsiadce mama wypełniała cos takiego i tak mi się zapamietało, my niestety na żadne becikowe itp się nie łapiemy, nie wiem jak tam w Anglii z racji tego że mąż, może z tamtej strony coś ale jeszcze się nie orientowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 16:40
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Od jakiegoś czasu mam ochotę złożyć postulat o to żeby nikt nie pisał co ugotował lub zjadł
bo to czasami jest okrutne wobec bliźnich ciężarnych
Lwica, shimmer_lip, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Shimmer super że Jurij zaklepany:D siła forum jest wielka:D nieraz się o tym przekonałam:) dlatego pytam dosłownie o wszystko bo nigdy nie wiadomo kto nas pozytywnie zaskoczy:D
shimmer_lip, sylvia007, maggie86, lysinka lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A kto pisał wczoraj o makaronie z serem i truskawkami???
ale ogólnie widzę swój błąd i winę
i jeszcze Wam wypomnę, że gdzieś w II trymestrze któraś pisała o kapuśniaku i ja oczywiście ten kapuśniak musiałam mieći mąż mi ugotował
i niczym mi się tak paskudnie nie rzygało jak tym kapuśniakiem
takie wspomnienia forumowe
sylvia007, Robotka1, Klaudia90, Bambi85, lysinka, haneczka, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość