Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
maggie86 wrote:tak, byłam z nim u położnej i kazała czekać aż albo skurcze będą regularne albo wody odejdą albo ogólnie coś złego się ze mna będzie działo, lekkie rozwarcie też mam od jakiegos czasu
-
Lwica wrote:Mi tez nie przeszkadza - a podaje pomysł na obiad bo z reguły nie wiem co ugotować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 16:49
-
dobra to ja też coś zapytam stricte ciążowego, no choć raz.
powiedzcie mi dlaczego moje skurcze i twardnienia brzucha występują właściwie tylko kiedy się położę, jak coś robię to nie ale jak już zalęgnę to masakra, non stop się spina.
ma tak ktoś??
ogólnie nic mi nie jest bo to od dobrych paru dni trwa wiec na IP się nie wybieram:P -
nick nieaktualnyprzez Was zaczęłam czytać o tych skurczach bo mnie niby nic nie boli i nie twardnieje tylko mam to uczucie rozpierania w krzyżu aż do pipki i właśnie przeczytałam że to porodowe skurcze takie mogą być, tylko że ja mam to nieregularnie ale bardzo często, zobaczymy co jutro na ktg wyjdzie
-
Robotka1 wrote:dobra to ja też coś zapytam stricte ciążowego, no choć raz.
powiedzcie mi dlaczego moje skurcze i twardnienia brzucha występują właściwie tylko kiedy się położę, jak coś robię to nie ale jak już zalęgnę to masakra, non stop się spina.
ma tak ktoś??
ogólnie nic mi nie jest bo to od dobrych paru dni trwa wiec na IP się nie wybieram:PWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:03
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:dobra to ja też coś zapytam stricte ciążowego, no choć raz.
ma tak ktoś??
ogólnie nic mi nie jest bo to od dobrych paru dni trwa wiec na IP się nie wybieram:P
A masujesz brzuszek? Podobno to tez moze wzmozyc skurcze... W sumie ja tez je mam kiedy leżę albo siedzę.
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja w piątek na ktg miałam 3 skurcze takie sięgające 80 w tej skurczowej skali
dobra idę się prysznicować bo mi tu coś nieładnie zalatuje a jak nie mogę znaleźć źródła to pewnie jaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:16
KasiaKwiatek, NY, haneczka, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:a to dużo czy mało bo ja nie wiem, to se porównam jak cos jutro
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:A ja wyjadę z głupim pytaniem
w weekend tez wypisują po porodzie czy nie? ktoś się orientuje?
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Czy tylko ja tu nie miałam ani razu ktg? Jutro rozpoczynam 38 tc, wizytę u gin mam dopiero 19.03, ale wątpię, że podczas wizyty będę miała robione te badanie... ;/
ja jakos nie tesknie za polgodzinnym lezeniem na ktg..... tez mam 19 wizyte
-
Anka1501 wrote:No tak właśnie myślałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:24
Anka1501, maggie86 lubią tę wiadomość