Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz w domku po ktg. Zapis Szymka ok, malutkie skurczyki też były, ale chyba nie najgorsze, bo lekarka powiedziala, ze mogą być
NY 2300 w 41 to już ciut małoAle faktycznie od 2500 uznają, że dziecko donoszone i waga w normie.
Robotka to ja mam odwrotnie niż Ty. Brzuch mi zawsze twardnieje jak postoje dłużej, a jak leżę to bardzo rzadko
Sylwia to może być czop co Ci wypadło
Moje pierworodne dziecię obudziło się dziś z paskudnym kataremSmarki po pas i nos wyciera we wszystko. Ostatnio jak się od niej zarazilam katarem w pazdzierniku to ona miała 3 dni, a ja półtora tygodnia. Fak
Unikam wlasnego dziecka dziś jak ognia. Nie ma to jak wyrodna matka
sylvia007, Fasia, Robotka1, Justinka lubią tę wiadomość
-
Hej
krece sie krece
jakos weny dzis nie mam, bo Pola przeziebiona sie robi,mowi, ze chce juz sie myc i spac
Sylvia zazdroszcze takiego malego brzuszka, po porodzie bedziesz wchodzic w spodnie przed ciazowe
Fasia, Haneczka takie pileczki fajne macie
Gratuluje nowych tygodni!
Hwesta wiesz, ze pomiary usg maja spory margines bledu wiec malutka moze wazyc wiecej :* nie martw sie, tym bardziej, ze lekarz nie zmartwil sie ta waga.
Mary trzymam kciuki za wizytehaneczka, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Hej
krece sie krece
jakos weny dzis nie mam, bo Pola przeziebiona sie robi,mowi, ze chce juz sie myc i spac
Sylvia zazdroszcze takiego malego brzuszka, po porodzie bedziesz wchodzic w spodnie przed ciazowe
Fasia, Haneczka takie pileczki fajne macie
Gratuluje nowych tygodni!
Hwesta wiesz, ze pomiary usg maja spory margines bledu wiec malutka moze wazyc wiecej :* nie martw sie, tym bardziej, ze lekarz nie zmartwil sie ta waga.
Mary trzymam kciuki za wizyte -
nick nieaktualnyDziewczyny czekam na mamę i jade do szpitala. Ruszyłam się wziąc prysznic i poleciały mi brązowe upławy podczas kapieli a juz po podczas siku krwiste, zadzwoniłam do położnej i każe przyjezdżać bo to przedsmak porodu plus te moje kilkudniowe rozpieranie w krzyżu, szykuje sie i jak juz się ubierałam to usłyszałam pyk i wody poszły, matce na wykładzine w sypialni bo tu sie ubierałam, nic nie boli póki co, juz ubrana i z torba czekam, mama pracuje blisko i zaraz bedzie,meżu zszokowany bo chciał pepowine przecinac ale nie da rady przyleciec tak szybko, pierwszym wolnym lotem ma się zabrac, miał być w piatek. odezwę się w miare mozliwości poźniej.
Anka1501, Rudzia, haneczka, Krysti, Aguś86, Jaga, lysinka, Fasia, shimmer_lip, mantissa, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Robotka1, Gosha, Justinka, Murraya, Ulka84, Agusiek89, weronika86, Eweliśka, gosiunia, Ewelcia, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Maggie ale zaskoczenie
trzymam kciuki za szybka akcje i oby nie bolalo
Sylvia i przeciagas je w nogach? Ja te spodnie z przed ciazy to schowalam gleboko w szafieLali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam już przerwy w bólach po 30,20 minut. Szlag
Kobitki, Wy też macie te bóle to mnie pociesza, ale one mnie już wkurzają bo cholerstwo wcale nie przechodzi, wręcz jest coraz częściej...A myślałam, że ja jeszcze do maja będę z brzuchem chodzić i się martwić, że już po terminie
A odnośnie jedzenia, to ja już jem mniejsze porcje, ale za to często i mam potrzebę podjadania słodkiego. Tak więc po obiedzie (zupa + chińskie z ryżem) była czekolada z orzechami a już czekam na ryż z truskawkami na kolację.A udka zaczynają pękać w szwach.
Angela, ja też chcę schudnąć tak ładnie po porodzie jak Tyyy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartyna dziś tylko raz ulała, zmniejszyli jej dawki jedzonka, dostaje mniej a częściej i jest poprawa. Dziś jak byłam u niej to dostała i przez godzinkę ją trzymałam to jej się nie ulało. AA i mała dziś ważyła UWAGA ! 1900 !! przedwczoraj 1830. Chyba się mnie przestraszyła bo kazałam jej tyć
I nie miała żadnych spadków saturacji. Od razu mam lepszy humor.
Ida jaki laktator kupiłaś?natt, iwonka1077, maggie86, Rudzia, sylvia007, haneczka, Aguś86, Jaga, lysinka, Fasia, shimmer_lip, mantissa, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Robotka1, Gosha, Justinka, Murraya, Agusiek89, Eweliśka, Ewelcia, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny