Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Jej ty to juz wiesz mniej więcej jak to wyglada a ja ciemna dupa mysle ze dam rade rozpoznać zaczynającą się akcje u mnie ,.'A kochana jak poród sie zaczyna to musza wody odejść pierwsze czy nie .! Bo ja to nie wiem naprawdę .pierwsza ciaza moja .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:3 palce to 6 cm. Jeden to 2 cm. Kurcze jakby już było 6 cm to bliziutko. Ale 6cm bez bólu? 3cm to jeszcze
Mnie powyżej 3-4 już bolało dość mocno...
Maggie to chyba jakaś szczesciara i urodzi bez bólu w 15 minut
maggie86, Aguś86, Fasia, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Moja koleżanka z mojej miejscowości zemdlała jak skurcze dostała silne i się zaczęło ona strasznie sie bała porodu
jej mysle ze nie bedzie tak zle umnie jestem nastawiona na najsilniejszy bol .
-
Moja teraz siedzi we wannie. Zaraz będzie łóżeczko, krople do noska, masc majerankowa i spanie. Na szczescie poki co goraczki nie ma. Bede sprawdzać, bo zawsze najwyzsza jest wieczorem i w nocy... I tu dziekuje temu co wynalazl bezdotykowy termometr
-
maggie86 wrote:Dziewczyny czekam na mamę i jade do szpitala. Ruszyłam się wziąc prysznic i poleciały mi brązowe upławy podczas kapieli a juz po podczas siku krwiste, zadzwoniłam do położnej i każe przyjezdżać bo to przedsmak porodu plus te moje kilkudniowe rozpieranie w krzyżu, szykuje sie i jak juz się ubierałam to usłyszałam pyk i wody poszły, matce na wykładzine w sypialni bo tu sie ubierałam, nic nie boli póki co, juz ubrana i z torba czekam, mama pracuje blisko i zaraz bedzie,meżu zszokowany bo chciał pepowine przecinac ale nie da rady przyleciec tak szybko, pierwszym wolnym lotem ma się zabrac, miał być w piatek. odezwę się w miare mozliwości poźniej.
byłam u taty a tu takie wieści :0 trzymaj się Maggie kochana
niech lekko i sprawnie pójdzie
kciuki zaciśnięte kochana
-
Maggie co to się dzieje !!
trzymaj się dzielnie Kochana! zaciskam kciuki żeby wszystko poszło bez komplikacji, bez bólu i szybciutko
) przykro mi tylko, że mąż nie zdążył przylecieć ...
-
Meggi trzymam kciuki za łatwy i bezbolesny poród.
Ja leże na łóżku i wcisnęłam w siebie UWAGA pół tabliczki czekolady wedla z toffi. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaka ona pyszna. Dawno tak mi czekolada nie smakowała. Jutro jade na wizyte do gina , o 17 mam ktg . Wróce do domku pewnie w czwartek bo gina mam w Łodzi i nie zdąże wieczorem na autobus by wrócić.
No chyba , że szyjka zniknęła to wtedy szpital się znów pewnie ukłoni a nie powrót do domu.
Angela super wiadomości. Kiedyś miałam napisać Ci ze moze mniejsze porcje Martynce podawać ale cześciej , bo wcześniaczki mają dużo mniejsze zołądki. Teraz trzymam kciuki za szybkie przybieranie na wadze byście mogli wrócić do domku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 19:23
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny