Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWow Maggie ale szybka akcja ! Powodzenia. Przesylam pozytywne fluidy

U mnie po wizycie ok. Szyjka długa i zamknięta tak wiec póki co grzecznie czekamy do daty cc:-)
Jedyne co mnie wkurzylo to to,ze mam juz więcej nie tyc. Lekarz powiedział ze stop slodyczom. Chlip, chlip :'( przez ostanie 2 tygodnie przywalilam 2 kg
iwonka1077, mantissa, lysinka, Lali, shimmer_lip, Fasia, haneczka, Gosha, Murraya, Justinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
To superCzaryMary wrote:Wow Maggie ale szybka akcja ! Powodzenia. Przesylam pozytywne fluidy

U mnie po wizycie ok. Szyjka długa i zamknięta tak wiec póki co grzecznie czekamy do daty cc:-)
Jedyne co mnie wkurzylo to to,ze mam juz więcej nie tyc. Lekarz powiedział ze stop slodyczom. Chlip, chlip :'( przez ostanie 2 tygodnie przywalilam 2 kg
na takie wieści czekałam
no poza tą czekoladą
mi też wskoczyło w dwa tygodnie 3 kg i też będzie zjeba
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Mary super, że ok wszystkoCzaryMary wrote:Wow Maggie ale szybka akcja ! Powodzenia. Przesylam pozytywne fluidy

a ile w sumie od początku przytyłaś ?
-
nick nieaktualny
-
Mary a ile przytylas przez cala ciaze? Ciesze sie, ze wizyta udana
a jak wczesniej cos sie bedzie dzialo to zrobia Ci od razu cc?
Iwonka tez wczoraj raczylam sie karmi zurawinowym, uwielbiam
Ida Franek to slodki smerfik
iwonka1077, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tam mi to nie gadali nic jak tylam przecież jest tak że teraz możesz przez tydzień nic nie przytyć a później może po pół kilograma tylko i średnio wyjdzie 3kg na miesiącCzaryMary wrote:14 klocków

grunt to się nie przejmować
-
nick nieaktualny
-
Aaa, Maggie! Trzymam kciuki za bezproblemowe rrozwiązanie! A to ci niespodzianka. Imię wybrane?

Muszę się pochwalić Julem, dwa karmienia pod rząd pił tylko z cyca, bo wciągnął ok 35 ml a to wystarczy.
Zobaczymy jak dalej.
iwonka1077, Rudzia, nick nieaktualny, sylvia007, Aguś86, shimmer_lip, lysinka, Lali, Robotka1, Gosha, Murraya, Justinka, Agusiek89, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo widzicie a ja zjebke dostałam. Może ze wzgledu na mój niski wzrost juz więcej mam nie tyc.
Jak wyszlam z gabinetu to mowie do męża " najpierw jedziemy na lody do maca a potem powiem Ci co lekarz powiedział
,"
Mantissa - superancka sprawa !
oby tak dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 20:02
Rudzia, sylvia007, Fasia, iwonka1077, lysinka, Lali, mantissa, Gosha, Murraya, Justinka, nick nieaktualny, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Mantissa super widzisz coraz lepiej będzie jadł zoltaczka zejdzie i wypisza was do domku

Angela fajnie że u was też już lepiej
będzie dobrze i też się doczekasz przytulanek z Martynka w domku
mantissa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja zjebę dostaję na każdej wizycieCzaryMary wrote:No widzicie a ja zjebke dostałam. Może ze wzgledu na mój niski wzrost juz więcej mam nie tyc.
Jak wyszlam z gabinetu to mowie do męża " najpierw jedziemy na lody do maca a potem powiem Ci co lekarz powiedział
,"
Mantissa - superancka sprawa !
oby tak dalej.
i nie przez mój niski wzrost tylko przez to, ze zaczynałam ważąc 98 kg a doszło mi 10
no