Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWow Maggie ale szybka akcja ! Powodzenia. Przesylam pozytywne fluidy
U mnie po wizycie ok. Szyjka długa i zamknięta tak wiec póki co grzecznie czekamy do daty cc:-)
Jedyne co mnie wkurzylo to to,ze mam juz więcej nie tyc. Lekarz powiedział ze stop slodyczom. Chlip, chlip :'( przez ostanie 2 tygodnie przywalilam 2 kgiwonka1077, mantissa, lysinka, Lali, shimmer_lip, Fasia, haneczka, Gosha, Murraya, Justinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Wow Maggie ale szybka akcja ! Powodzenia. Przesylam pozytywne fluidy
U mnie po wizycie ok. Szyjka długa i zamknięta tak wiec póki co grzecznie czekamy do daty cc:-)
Jedyne co mnie wkurzylo to to,ze mam juz więcej nie tyc. Lekarz powiedział ze stop slodyczom. Chlip, chlip :'( przez ostanie 2 tygodnie przywalilam 2 kgna takie wieści czekałam
no poza tą czekoladą
mi też wskoczyło w dwa tygodnie 3 kg i też będzie zjeba
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Wow Maggie ale szybka akcja ! Powodzenia. Przesylam pozytywne fluidy
Jedyne co mnie wkurzylo to to,ze mam juz więcej nie tyc. Lekarz powiedział ze stop slodyczom. Chlip, chlip :'( przez ostanie 2 tygodnie przywalilam 2 kga ile w sumie od początku przytyłaś ?
-
nick nieaktualny
-
Mary a ile przytylas przez cala ciaze? Ciesze sie, ze wizyta udana
a jak wczesniej cos sie bedzie dzialo to zrobia Ci od razu cc?
Iwonka tez wczoraj raczylam sie karmi zurawinowym, uwielbiam
Ida Franek to slodki smerfikiwonka1077, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:14 klocków
grunt to się nie przejmować
-
nick nieaktualny
-
Aaa, Maggie! Trzymam kciuki za bezproblemowe rrozwiązanie! A to ci niespodzianka. Imię wybrane?
Muszę się pochwalić Julem, dwa karmienia pod rząd pił tylko z cyca, bo wciągnął ok 35 ml a to wystarczy.Zobaczymy jak dalej.
iwonka1077, Rudzia, CzaryMary, sylvia007, Aguś86, shimmer_lip, lysinka, Lali, Robotka1, Gosha, Murraya, Justinka, Agusiek89, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo widzicie a ja zjebke dostałam. Może ze wzgledu na mój niski wzrost juz więcej mam nie tyc.
Jak wyszlam z gabinetu to mowie do męża " najpierw jedziemy na lody do maca a potem powiem Ci co lekarz powiedział,"
Mantissa - superancka sprawa !oby tak dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 20:02
Rudzia, sylvia007, Fasia, iwonka1077, lysinka, Lali, mantissa, Gosha, Murraya, Justinka, natt, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Mantissa super widzisz coraz lepiej będzie jadł zoltaczka zejdzie i wypisza was do domku
Angela fajnie że u was też już lepiejbędzie dobrze i też się doczekasz przytulanek z Martynka w domku
mantissa, Angela89 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:No widzicie a ja zjebke dostałam. Może ze wzgledu na mój niski wzrost juz więcej mam nie tyc.
Jak wyszlam z gabinetu to mowie do męża " najpierw jedziemy na lody do maca a potem powiem Ci co lekarz powiedział,"
Mantissa - superancka sprawa !oby tak dalej.
i nie przez mój niski wzrost tylko przez to, ze zaczynałam ważąc 98 kg a doszło mi 10
no