Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Ja to mam takie odczucie jakby taki robal jak w grze komputerowej podgryzał grunt i coraz mniej nas zostaje w dwupaku
Hej a w jakiej ilości wody rozpuszcza się to tantum rosa?
1 saszetka w 0,5 do 1l. Tylko nie pij tegopodobno daje niezłego kopa
Fasia, KasiaKwiatek, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Agus Pola jest w domu, przed ciaza jak pracowalam to moja mama byla opiekunka
zdecydowalismy z Mezem, ze pojdzie do przedszkola od przyszlego roku od kwietnia, jak skonczy 4 lata a juniorka rok
ja jej nie puszczam szybciej ze wzgledu na choroby. Jakos nie uznaje zasady, ze dziecko musi swoje odchorowac, a niestety z przedszkola to ciagle sie przynosi wirusy.
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Agus Pola jest w domu, przed ciaza jak pracowalam to moja mama byla opiekunka
zdecydowalismy z Mezem, ze pojdzie do przedszkola od przyszlego roku od kwietnia, jak skonczy 4 lata a juniorka rok
ja jej nie puszczam szybciej ze wzgledu na choroby. Jakos nie uznaje zasady, ze dziecko musi swoje odchorowac, a niestety z przedszkola to ciagle sie przynosi wirusy.
ją to myślę, że to nie jest do końca tak, że to tylko to przedszkole jest winne tym ciągłym chorobom dzieci,
-
Fasia wrote:Iwonka mam też w takim stylu, z szerszymi ramiączkami
http://allegro.pl/hanna-style-ciazowy-bezszwowy-biustonosz-top-rozm-i5076301413.html -
Sylvia moze masz racje, wyciagnelam takie wnioski jak widze wlasnie dzieci w rodzinie, ktore poszly do przedszkola i wiecznie choruja. Przeraza mnie to. Pewnie gdybym nie miala z kim Poli zostawic to nie mialabym wyjscia, a moja mama zajmowala sie nia w czasie mojej pracy, zreszta teraz tez przyjezdza codziennie, wiec nie czuje presji poslania jej do przedszkola. Obg bylo tak jak mowisz i jak pojdzie juz do przedszkola, to nie bedzie nam czesto chorowac
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
skonczylismy pokoik
padam na ryjek..mala mam juz prawie na kolanach hajaha tak nisko przez caly dzien latania
rank wrzuce fotki jak zrzuce z karty...
Aguś86, KasiaKwiatek, Rudzia, iwonka1077, Lwica, sylvia007, Gosha, CzaryMary, Klaudia90, lysinka, mantissa, Agusiek89, Justinka, Fasia, Eweliśka, gosiunia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny