Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobryyyy wieczor!
AMY wyjątkowo sie martwię, daj znaka...
IDA, MANTISSA, ANGELA u każdej z was dobre wieści, baaardzo sie cieszę!!!
WERA czekam na fotki co żeś tam wymyśliła z tym pokoikowi...
IDA piękne to Twohe maleństwo, tylko całować...
ROBOTKA dzien dla siebie... Suuuper! Uwielbiam domowe spabrxuszek Twoj widzę troche niżej... Czy to mizliwe ze on jeszcze rosnie..? Wydaje sie większy...
FASIA a moze lezy okrakiem z głowa w dol..? Nigdy nie widziałam az tak kwadratowego brzucha!
HANECZKA Twoj super zgrabniutki, okrągła piłeczka
MAGGIE szok! Myślałam ze ja bede kolejnatrzymam kciuki!!!
SHIMMER jak dobrze ze to forum sie w koncu na cos przydało... Żartcieszę sie ze razem z Toba!!!
HWESTA napisze słowami KRYSTI, uśmiechnij siejakos tak sie smucisz ostatnio...
MARY Ty grubasie, Hahaja mam 15 kg i 3 miesiąc na diecie... Nie odmawiaj sobie słodkiego
KASIA Ty i te Twoje wesołe pośladki, hihihi
Przepraszam za wszystko do czego sie nie odwołałam... Czytam na raty cały dzien i zapominam wszystkiego potem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:53
KasiaKwiatek, mantissa, Fasia, CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość
-
A my sie słuchamy wlasnie...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b79bd9f18c9f.jpg
Białko wyszło w tej zbiórce moczu, rosnie... Juz w nocy zaczelam znowu siusiac do kanki, kończę o 2 w nocy, równo 24 godzinki.
Lekarz jakiś taki tajemniczy... Powiedział po południu ze jutro zaczynam 38 tydzien wiec będziemy rozmawiać jutro... Widzę 3 wyjścia: cesarka, wywołanie porodu lub powrót do domu i czekanie, czego sie najbardziej obawiam wbrew pozorommantissa, KasiaKwiatek, Justinka, Krysti, Murraya, Fasia, lysinka, Aguś86, weronika86, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
LALI ja chciałabym juz... Nie dlatego ze chce mieć bebe obok tylko poprostu sie boje ze wszystko moze zmienić sie w ciagu dnia, a nawet godziny. Przykład naszej IDY skok ciśnienia i znamy dalej historie... Do tego nie miłe wspomnienia z pierwszej ciaxy, wszystko wyglądało tak samo...
No nic, jutro sie dowiem wszystkiego -
Mój synek jakoś nie choruje na razie. Prawdę mówiąc jedyna jego choroba to takie przedluzajace się przeziębienie do ok 2 tyg zaraz jak poszedł do żłobka. Miał wtedy 2 lata. Od tamtej pory nie miał nawet kataru a ma obecnie 3lata i 8 miesięcy. Jak mi się rozchoruje to będę przeżywać pewnie
-
Anka moja Pola wlasnie tez nie choruje i jak dzis ma kaszel i goraczke, to ja tak to przezywam, ze bede z nia spac w lozku i pewnie bede sie co chwila budzic.
Gosha oby jak najszybciej podjeli decyzje o cc, wszystko bedzie dobrze :* a jak twoj syn znosi rozstanie z Toba?Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KASIA chyba Kubus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 00:00
KasiaKwiatek, hwesta, Murraya, Klaudia90, Lali, Rudzia, Justinka, Krysti, Ulka84, iwonka1077, natt, Anka1501, Fasia, lysinka, Aguś86, weronika86, Eweliśka, haneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oho!!!! Wiecie co sie dzieje??!!! Leze na tym ktg i przychodzi teraz położna i mowi ze idzie po gin bo nam skurcze co 8 minut?!?!? Wtf? Czułam lekko ze brzuch sie napina ale... Czasami czuje o wiele mocniej!
gosiunia, haneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Oho!!!! Wiecie co sie dzieje??!!! Leze na tym ktg i przychodzi teraz położna i mowi ze idzie po gin bo nam skurcze co 8 minut?!?!? Wtf? Czułam lekko ze brzuch sie napina ale... Czasami czuje o wiele mocniej!
-
nick nieaktualnyA tu my
spam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9eb57e0fa1be.jpg moj mowi ze pilke do koszykówki mamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:50
Ulka84, Lali, Murraya, Klaudia90, Justinka, Agusiek89, Gosha, Fasia, lysinka, KasiaKwiatek, iwonka1077, Aguś86, weronika86, CzaryMary, CzaryMary, Eweliśka, gosiunia, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość