Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha ale jaja, tego się dzisiaj nie spodziewałam !! Co prawda ciąża donoszona więc śmiało możesz rodzić, w Twoim przypadku to może nawet i lepiej, bo będziesz spokojna jak mały będzie na świecie
relacjonuj nam tu co się dzieje !!
No i ciekawe jak tam Maggie ...
Raaaaaaany nie zasnę dziś ! -
co tu sie dzieje, ja sie pytam, zostawic takie na pol dnia i prosze...
MAGGIE ale nas zaskoczylas, powodzenia trymam kciuki
GOSHA tobie tez w razie Wu, ale moze jeszcze sie wyciszy
SYLWIA erytrocyty w moczu moga swiadczyc o infekcji (chociaz to takie mniej typowe , bardziej wtedy leukocyty), o kamieniach w nerkach, albo o innych patologiach nerek, ty kiedys nie pisalas ze mialas kłebkowe zapalenia w przeszlosci? Poza tym jeszcze to zatrucie ciazowe, jaknajbardziej moze miec wplyw. Jak jest ich niewibo za ele to i tak nic z tym raczej nie zrobia. U ciebie teraz sa inne priorytety.
HWESTA co do gbs ja wiem, ze daje sie w czasie porodu matce i potem dziecku, przed porodem nie slyszalam, ale moze ginekolodzy maja jakies swoje wytyczne, skoro chcialCi dac, to chyba wie co robi, trzebabylo sie zapytac czy to tak na wyrost czy tak sie robi. I dlaczego juz teraz masz sie leczyc.
Ja przyszlam, a ty wszystkie poszly spac, tez ide bo za 15 minut bede stara dupa- musze to przespac. Dobranoc
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Ej!!! Ale nie rodzę! Położyłam sie grzecznie do łóżka nie czujezeby te bóle były mocniejsze... Mały tylko zaczął wariować, nie wiem jak zachowują sie dzieci w brzuszkach przed godzina zero..? Bardzo sie szokowałem jak powiedzieli o tych skurczach, przez to muslam ktg ponad godzine... No i jak byk wychodzą regularnie, ale ja skoro nie czuje to idę spać... Moze w nocy chwyci
Jutro ważny dzien przede mna...ostateczna decyzja
MAGGIE odzywaj sie w miare możliwości :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 23:54
Fasia, Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość
-
Czekam te 5 minut jeszcze zeby oficjalnie przywitać sie w 38 tygodniu, czyli skończonym 37 lub inaczej mówiąc jak kurka (tak było Mary?) z donoszona ciaza
Aguś86, Bambi85, weronika86, CzaryMary, CzaryMary, Agusiek89, Eweliśka, gosiunia, sylvia007, haneczka, Justinka, misia83, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor jeszcze raz!
Mam na imię Gosha i wraz z LILOE (bo IDA nam sie wykruszyła)jako pierwsze prawdziwe kwietniowy z terminem na prima aprilis -1 KWIETNIA- oficjalnie witam sie w donoszonej ciazy!!! 38 tydzien czas zacząć!!!
Tik tak, tik tak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 00:06
Murraya, Rudzia, Fasia, Ulka84, lysinka, KasiaKwiatek, Aguś86, Bambi85, weronika86, liloe, Eweliśka, gosiunia, sylvia007, haneczka, Ewelcia, Justinka, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Murraya, Gosha, lysinka, KasiaKwiatek, Bambi85, weronika86, liloe, Eweliśka, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny