Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha, Liloe gratki donoszonej ciąży

Gosha to teraz spokojnie możesz rodzić
Krysti super wyglądasz
piłeczka fajowa 
Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam Bambi
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, szybkiego i lekkiego porodu
oby Leoś się przekręcił
Gosha, nick nieaktualny, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, gratulacje Gosha

Krysti super piłeczka. Nie moge spac
dzis o 11 dzwonię do tego lekarza aby skonsultować przyrost wagi małej, gbs dodatni - tzn umówić sie na konsultacje, ciekawe kiedy znajdzie czas, mam nadzieje ze jak najszybciej
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za wsparcie,jesteście nieocenione

Mały człowieczek Adaś wita wszystkie ciocie na tym pięknym świecie
Urodzony sn o 00:42, 2940, 54 cm .
Przebudziliśmy się na ssanie cyca, teraz moja kruszynka śpi a ja nie mogę uwierzyć że on był tyle czasu we mnie. Od urodzenia Adaś to przyssawka, kręcił główką i buźką i szukał do czego by tu się przyssać, w końcu wsadził sobie całą piąstkę do buzi i ssał.Leżąc jeszcze u mnie na brzuszku położna mówi a daj mu cyca i złapał:)Z tym nie mamy problemu póki co. Potem Wam opiszę co i jak,a teraz skorzystam z drzemki.Mamy sporo krótkich filmików i zdjeć, pokażemy się później.
Gosha trzymamy kciuki za Ciebie !!!
Bambi 100latek !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 06:44
nick nieaktualny, iwonka1077, mf, kluska, Anka1501, Murraya, adk_1989, nick nieaktualny, Rudzia, liwi, Aguś86, Bambi85, weronika86, NY, Asica, lysinka, nick nieaktualny, Gosha, Agusiek89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lali, Nadzieja84, Eweliśka, gosiunia, Fasia, sylvia007, haneczka, Klaudia90, Ulka84, mantissa, Ida, Ewelcia, misia83, Justinka, Auro, mimka84, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też nie śpię, dzień dobry

Bambi 100lat,lekkiego porodu a później to już tylko szczęścia i cierpliwości
Maggie pewnie rodzi bo tak by się już odezwała chyba
Gratki kolejnych rozpoczętych tygodni , coraz mniej czasu nam zostaje i się sypać zaczynamy he he na Marcowkach to większość rozpakowana
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

przyszli mierzyć teraz cisnuenie a tu niespodzianka 120/80