Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha, Liloe gratki donoszonej ciąży
Gosha to teraz spokojnie możesz rodzić
Krysti super wyglądaszpiłeczka fajowa
Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam Bambi
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, szybkiego i lekkiego poroduoby Leoś się przekręcił
Gosha, Krysti, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, gratulacje Gosha
Krysti super piłeczka. Nie moge spacdzis o 11 dzwonię do tego lekarza aby skonsultować przyrost wagi małej, gbs dodatni - tzn umówić sie na konsultacje, ciekawe kiedy znajdzie czas, mam nadzieje ze jak najszybciej
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za wsparcie,jesteście nieocenione
Mały człowieczek Adaś wita wszystkie ciocie na tym pięknym świecieUrodzony sn o 00:42, 2940, 54 cm .
Przebudziliśmy się na ssanie cyca, teraz moja kruszynka śpi a ja nie mogę uwierzyć że on był tyle czasu we mnie. Od urodzenia Adaś to przyssawka, kręcił główką i buźką i szukał do czego by tu się przyssać, w końcu wsadził sobie całą piąstkę do buzi i ssał.Leżąc jeszcze u mnie na brzuszku położna mówi a daj mu cyca i złapał:)Z tym nie mamy problemu póki co. Potem Wam opiszę co i jak,a teraz skorzystam z drzemki.Mamy sporo krótkich filmików i zdjeć, pokażemy się później.
Gosha trzymamy kciuki za Ciebie !!!
Bambi 100latek !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 06:44
Krysti, iwonka1077, mf, kluska, Anka1501, Murraya, adk_1989, hwesta, Rudzia, liwi, Aguś86, Bambi85, weronika86, NY, Asica, lysinka, CzaryMary, Gosha, Agusiek89, KasiaKwiatek, liloe, natt, Lali, Nadzieja84, Eweliśka, gosiunia, Fasia, sylvia007, haneczka, Klaudia90, Ulka84, mantissa, Ida, Ewelcia, misia83, Justinka, Auro, mimka84, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też nie śpię, dzień dobry
Bambi 100lat,lekkiego porodu a później to już tylko szczęścia i cierpliwości
Maggie pewnie rodzi bo tak by się już odezwała chyba
Gratki kolejnych rozpoczętych tygodni , coraz mniej czasu nam zostaje i się sypać zaczynamy he he na Marcowkach to większość rozpakowanaBambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny