Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
za skurczybyka nie nadrobie! przeciez to z 20 stron! nie bylo mnie jeden dzien i mamy adasia!!!!!!!!! no przesliczny kurczaczek..boziu ja tez juz chce...nie spie jz od 5 ale chcialam cos nadrobic ale sie nie da...za 2 minutki wrzuce fotki....pierwszy raz w zyciu sami malowalismy, maz pierwszy raz kladl scianki z you tubem i laptopem w reku heheheh moze zbyt kolorowo, niedopasowane kolorystycznie ale pierwszy raz robilismy to wszystko sami...jestem bardzio zadowolona choc jak z journala nie wyglada...nie mam zmyslow do kolorow
Aguś86, Bambi85, Krysti, KasiaKwiatek, Eweliśka, mf, maggie86, mantissa, haneczka, Justinka lubią tę wiadomość
-
Adasiu witamy na swiecie!!! Śliczny bobasek:*Maggie ale sie uwinelas! Gratuluje!!! Odpoczywaj a potem czekamy na szczegoly;) ja tylko otwarlam oczy i od razu sięgnęłam po kom z ciekawosci czy juz po wszystkim ale nie przypuszczalam ze po polnocy tak szybko urodzisz;)
maggie86 lubi tę wiadomość
-
dobra..
tak wygladalo po sciagnieciu starych tapet...ten dom to do rozbiorki sie nadaje...zrobilismy wszystko malym kosztem bo za rok wyprowadzka..nie bede wkladac tu kasy bo za dzo roboty..sciany sie sypia itd..jestem naprawde dumna z mojego meza!
a tu juz gotowy
Aguś86, NY, Rudzia, Bambi85, Krysti, lysinka, hwesta, CzaryMary, kluska, Agusiek89, Gosha, KasiaKwiatek, liloe, natt, liwi, Nadzieja84, Murraya, Lali, Eweliśka, mf, maggie86, gosiunia, sylvia007, Fasia, iwonka1077, haneczka, Ulka84, mantissa, Ewelcia, Justinka, Klaudia90, misia83, mimka84, Amy_ lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaaaa i prosze pogratulowac mi rozpoczecia 37 tygodnia
Aguś86, Rudzia, Bambi85, Krysti, Agusiek89, Gosha, KasiaKwiatek, liloe, liwi, Murraya, Eweliśka, maggie86, gosiunia, sylvia007, Fasia, Justinka, misia83, mimka84, Amy_ lubią tę wiadomość
-
No i witam sie jako stara dupa, jakas taka obolala ale to sks
Dziękuje dziewczyny za życzenia, stawiam Picollo i jedno z moich wypasionych ciast.
Maggie wielkie gratulacje- jestes dzielna mamuśka, Adas przecudny, duzy chłopak. Ciesze sie ze tak sprawnie poszlo.
GOSHA, LILOE gratulacje, ze sie donosilyście, ale Wam zazdroszcze, mam nadzieje ze doczekam tej chwili i za 2 tyg tez odetchne.
Zaraz ide zoaczyc FASIA na ta pierwsza strone, nie usuwalam sie z zadnej listy, ktos sie porzadzil.
No nic, dzisiaj musi byc mily dzien.
Gosha, KasiaKwiatek, liloe, Eweliśka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Werka ślicznie;) gratuluje;)
Ja dzis zaczynam 38 tydzien!!!
ROBOTKA jak bedziesz wpisywać Maggie w pierwszym poście do rozpakowanych to prosze dopisz mnie z terminem na 2.04 dziewczynka LiliankaKrysti, Aguś86, Murraya, Lali, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny gratuluje donoszonych!
Ida francio przeslodki...jeju wy juz macie bobasy!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAA!
Fasia mam nadzieje,ze po wczorajszym lenistwie dzisiaj sie poprawisz
dziewczyny wczorajsze brzuszki przezajebiste..Fasia twoj kwadraciak the best
faktycznie transformers
gratuluje wczoraj skonczonych tygodni!
lwica skad biore energie? nie wiem...sama nie wiem..po prostu nie moge sobie pozwolic na lenistwo..juz mam synka..plus mezu..2 psy, kot i 5 maluszkow ktore juz zaczynaja wychodzic z gniazda...dzisiaj czeka mnie sprzatanie a uwierzcie nie wiem czy do wieczora sie uwine a na 3 do pracy..wroce kolo 20.00..Murraya, maggie86, Fasia, Ida lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:WERKA co chcesz od tegoo pokoiku, wyszlo cudnie, ale Wam szybko poszlo.
No i gratulcje nowego tygodnia !!!ale zapierdzielalam jak maly samochodzik
kleilam tapety z moim, staralam sie sprzatac na biezaco...wieczorem brzuch juz na kolanach mialam hehhe
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaggie - jesteś mistrzynią! Niesamowite tempo! Szacunek, szacunek i jeszcze raz dla Ciebie kochana
Powodzenia i spełnienia w nowej roli
Adaś jest przesłodki, przeuroczy, przepiękny
GRATULACJE !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 07:43
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBabmbi - nasz kochany jelonku -
Wszystkiego naj, naj, naj
Różowego i zdrowego małego jelonka-Leonka,lekkiego i bezstresowego porodu, spełnienia w nowej roli, cierpliwości, przespanych nocy, szybkiego powrotu do figurki sprzed ciązy :)i wszystkiego czego tylko sobie zapragniesz
Ciocia Mary
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Witamy po drzemce
Maggie gratuuuulacjeAdaś jest cudowny
Odpoczywaj i czekamy na relację
Krysti, Aguś, Weronika gratki kolejnych tygodni
Weronika pokoik wyszedł super, dla małej księżniczki:) szybko wam poszłoKrysti, Aguś86, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość